değerler adı altında millete ahlaksız ya da günahkar yakıştırması yaparsanız tartışma olması çok doğal değil mi?
soruma da yanıt verememişsin.
senin böyle bir yakınlaşman olsa kocan beni bağlamaz kendi meselesi der miydi senin gibi?
"ahlaksız ya da günahkar yakıştırması" mı? hiç öyle bir düşüncem olmadı, yazım olmadı, yakıştırma yaptığımı nasıl düşündünüz merak ediyorum, nerede yaptığımı gösterirseniz dileyin benden ne dilerseniz =) aksine kimsenin kararı kimseyi ilgilendirmez dedim, bakınız bir önceki mesajım.
ben tesettürlü değilim ama dinimi elimden geldiğince yaşamaya çalışıyorum, çocuklarımı da bu gözle yetiştiriyorum. onun dışında kimsenin hayatı ve kararları beni ilgilendirmez, sorulursa fikrimi paylaşırım, size de başkalarının fikirlerine saldırmak yerine kendi fikirlerinizi paylaşmanızı öneririm.
"benim böyle bir yakınlaşmam olsa kocam ne derdi" en başta da belirttiğim gibi biz zaten bu değerlerimiz örtüştüğü için birbirimizi seçtik yani öyle bir ihtimal olmadığı için tahmin edemiyorum ne derdi.
küfür sıralar mıydı diye sormuştunuz ona da cevap verdim: "ben öğrensem küfür sıralamam, o da öğrense küfür sıralamaz"
siz beni "kocamdır herşeyi yapar" kadınlarıyla karıştırıp polemiğe giriyorsunuz sanırım ama üzgünüm o ben değilim =)
söylenmemiş sözler üzerine varsayımlar yaparak hayatı kendinize çok zorlaştırırsınız, hakkınızda hayırlısını dilerim
selamlar