Iliskilerde yakinlasma ne zaman olmali ?

Bu kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye değişir. Standardı olan bir şey değil ki.. Biz mesela eşimle tanıştıktan 2 hafta sonra birbirimize açıldık, 1 hafta sonra evime geldi ve birlikte olduk. Ama ben 29 o 33 yaşındaydı o zamanlar. Şimdi aynısını 20li yaşlarının başında birine öneremem. Özellikle o yaşlarda erkeklerin "cinselliği özgürce yaşayan kadın" algısı kusurlu olabiliyor. Burda önemli olan kişinin kendisini ne kadar tanıdığı, kadın/erkek algısını ne şekilde oluşturduğu, cinselliği hayatının neresine konumlandırdığıdır.

Bunun bi zamanı yok. Eğer karşınızdaki kişi direk 1 veya 2. Görüşmede cinselliği talep ediyosa yaşamayın derim. Hayvani bi ihtiyactan dolayıdır bu. Ama duygu olarak sizi tamamladığını düşünüyorsanız. Çokta kasmayın. Kendinizi kullandırmayın sadece. Duygu çok önemli yoğun olmalı. Sizin için bişeyler yapıyısa. Romantiklik yada sizden gerçekten etkilendiğini hissediyosanız ve sizde etkilendiyseniz akışına bırakın. Herşey olacaktır. Biz kadınların dikkat etmesi gerekiyor. Bu analizi kadınsal hisslerinizle yapabilirsiniz.

Direk cinsellik yani birliktelik yaşamadık ama 1 ay sonra yakinlastik. Esim 24 ben 22 yaşındaydım. Bunun zamanı yok bence zaten erkek kendini belli ediyor. Direk cinsellik isteyen çok belli oluyor.

Nasıl belli olur ?
Yanı beraber olalım der sürekli ve evlilik hakkında konuşmaz yada sen kesin ve net konuşursan tavrı belli olur yani evlenmeden böyle şeyler duymak istemiyorum bana ters dersin onun tepkisini anlarsin

İlişkilerde yakınlaşma Ne zaman olmalı. Eşinizle sevgilinizle ne kadar süre sonra yakınlaştıniz?
Sözlümle tanıştıktan 2 ay sonra sevgili olduk ve 6 ay sonra da yakınlaştık. Biraz da erkeğin tavrını öğrenip güvenmek lazım yoksa erkekler sırf çıkara döndürüyor böyle şeyleri.

Ancak siz gerçekten istediğiniz zaman. Asla onun sizi buna zorlamasına veya baskı yapmasına izin vermeyin. Eğer bunun için de sizi terkedecekse bırakın gitsin. Eğer sizi gerçekten seviyorsa sizin isteklerinize ve kararlarınıza önem verir saygı duyar, yoksa adam değildir.

evlenince, 3 günlük dünyada 3 kuruşluk zevk için günaha giremem :)

kocan kim bilir kimlerle ''günaha'' girmiş olacak onu kabul edeceksin keşke onca pislik içinde en sakınacağımız günah bu olsaydı :)

kocan kim bilir kimlerle ''günaha'' girmiş olacak onu kabul edeceksin keşke onca pislik içinde en sakınacağımız günah bu olsaydı :)
o kadar karamsar olmadım, o da kim bilir kimlerle günaha girmedi, hem girse de bu onun günahı onun problemi, ben kendi günah ve sevaplarımdan mesulum =)

o kadar karamsar olmadım, o da kim bilir kimlerle günaha girmedi, hem girse de bu onun günahı onun problemi, ben kendi günah ve sevaplarımdan mesulum =)

o senin için bu onun günahı beni bağlamaz mı derdi yoksa ağzına ne kadar küfür gelse sıralar mıydı?
ne güzel değil mi hemcinsine vurup erkeği kollamak..

o senin için bu onun günahı beni bağlamaz mı derdi yoksa ağzına ne kadar küfür gelse sıralar mıydı?
ne güzel değil mi hemcinsine vurup erkeği kollamak..
ben erkeği kollamıyorum dikkat ederseniz, zaten kendi görüşüme uygun bir eş seçtim, sakladığı birşey olduğunu düşünmedim, varsa da Allahla kendisi arasındadır, sonuçta gizli saklıyı bilebilme yeteneğim yok
ben öğrensem küfür sıralamam, o da öğrense küfür sıralamaz

böyle bir değeri olmayan kişi güven duyduğu an yakınlaşabilir ve bu beni hiç ilgilendirmez
burada bir soru sorulduğu için ben de kendi değerlerime göre yanıtladım ve benim tercihim de kimseyi ilgilendirmez =)
soru soran kişi fikir ve tecrübelere göre kendi kararını verir bu kadar basit

bir forum ortamında değerler tartışmasına girmeyelim :)
sevgiler

ben erkeği kollamıyorum dikkat ederseniz, zaten kendi görüşüme uygun bir eş seçtim, sakladığı birşey olduğunu düşünmedim, varsa da Allahla kendisi arasındadır, sonuçta gizli saklıyı bilebilme yeteneğim yok
ben öğrensem küfür sıralamam, o da öğrense küfür sıralamaz

böyle bir değeri olmayan kişi güven duyduğu an yakınlaşabilir ve bu beni hiç ilgilendirmez
burada bir soru sorulduğu için ben de kendi değerlerime göre yanıtladım ve benim tercihim de kimseyi ilgilendirmez =)
soru soran kişi fikir ve tecrübelere göre kendi kararını verir bu kadar basit

bir forum ortamında değerler tartışmasına girmeyelim :)
sevgiler

değerler adı altında millete ahlaksız ya da günahkar yakıştırması yaparsanız tartışma olması çok doğal değil mi?
soruma da yanıt verememişsin.
senin böyle bir yakınlaşman olsa kocan beni bağlamaz kendi meselesi der miydi senin gibi?

Back
X