şöyle, beste eğer ben yapamam derse yapacağı bişey olmadığını ancak beste ben varım istiyorum derse de her aşamada her şeyde arkasında olup onu sahipleneceğini anladım ben.. yani o geri çekil tart ı önce kendinden emin ol gel bana evet eminim istiyorum de o zaman beraber başlayalım savasalım anlamında söylemiş..
yani şuanda da yanında olur ama beste emin olamaz sonrasında vazgeçer, galiba oda bir yenilgi daha istemiyoor o nedenle önce beste nin kendinden emin olmasını istiyor...
adamla tanışmadan adamı çok iyi harika ... diye görmekte istemiyorum ama ön görüm iyi yönde.. 2 veya 3 ocakta tekrar yazacağım bakalım, o zaman tanışmış olacağım çünkü, daha iyi analiz ederim umarım..
Denemek amaciyla cinsel birliktelligin mantigini anlayamadim. Oncelikle onu soyliyim
Arkadasin zaten herseyi yasamis, istedigi kadar ileri gitmis, bunlari yaparken toplumu dusunmeyip, simdi dusunmesi garip. Hersey olmus, bitmis, yasaniyor zaten. Daha neyini soruyor ki? Ayiplayan olursa "ben yasimi doldurdum, kendi kararlarimi alacak yastayim" der, susturur yani artik. Yani madem sorun edecekti, o zaman bunlar daha once dusunulmesi gereken seyler. Arkadasin biraz tersten gidiyor galiba.
Esas soruya gelince, ben de 24 yasindayim, 40 yasinda adama asla dengim gozuyle bakmam. Abi derim en fazla. Yani bana gore asiri fazla bir yas. Bosanmis, ve cocuklu olmasi da cabasi.
Bana adam pek tekin gelmedi, zaten bu durumlar bana hic normal gelmiyor. Adam genc kiz bulmus, birkac ayda istedigi herseyi de yasamis, gonlunu etmis tatilllerle, gezmelerle de... Kizin limiti yok nasilsa, herseye he diyor. Arkadasin fazla guvenmesin karsidakine. Bana arkadasin da normal gelmedi, dusunce yapisi, bahsettigim konuda kurdugu mantik filan... Bunlar onun icin sorun degilse eyvallah da, birseyleri bastan yapip sonra ne yapsam diye sormasi sacma. O kiz bu kafayla giderse cok kandirilir, dikkatli olsun.
Denemek amaciyla cinsel birliktelligin mantigini anlayamadim. Oncelikle onu soyliyim
Arkadasin zaten herseyi yasamis, istedigi kadar ileri gitmis, bunlari yaparken toplumu dusunmeyip, simdi dusunmesi garip. Hersey olmus, bitmis, yasaniyor zaten. Daha neyini soruyor ki? Ayiplayan olursa "ben yasimi doldurdum, kendi kararlarimi alacak yastayim" der, susturur yani artik. Yani madem sorun edecekti, o zaman bunlar daha once dusunulmesi gereken seyler. Arkadasin biraz tersten gidiyor galiba.
Esas soruya gelince, ben de 24 yasindayim, 40 yasinda adama asla dengim gozuyle bakmam. Abi derim en fazla. Yani bana gore asiri fazla bir yas. Bosanmis, ve cocuklu olmasi da cabasi.
Bana adam pek tekin gelmedi, zaten bu durumlar bana hic normal gelmiyor. Adam genc kiz bulmus, birkac ayda istedigi herseyi de yasamis, gonlunu etmis tatilllerle, gezmelerle de... Kizin limiti yok nasilsa, herseye he diyor. Arkadasin fazla guvenmesin karsidakine. Bana arkadasin da normal gelmedi, dusunce yapisi, bahsettigim konuda kurdugu mantik filan... Bunlar onun icin sorun degilse eyvallah da, birseyleri bastan yapip sonra ne yapsam diye sormasi sacma. O kiz bu kafayla giderse cok kandirilir, dikkatli olsun.
Merhaba, öncelikle inşallah mutlu olurlar diyerek söze başlamak istiyorum. Yaş sorununa gelince evet aralarında 16 yaş fark var. Fakat nice insanlar var birbirleriyle kafa yapısı uyuştuktan sonra ve anlaşabilliyorlarsa yaş sorun olmuyor. Birde arkadaşının elinin kalabalıkta falan tutmuyor demişsiniz. Burada bence arkadaşınıza laf gelmemesini düşünmüş olabilir. Evlenmiş olsalar bunları yaşayacaklarını sanmıyorum. Belkide dışarıda bu yakınlığını göstermeyi sevmeyen biride olabilir, buna o kadar takmasın. Yalnızken samimi ise kalabalıkta o samimiyeti göstermemesi bir nevi arkadaşına olan saygısındandır. Nedenide dışarıdan bakıldığı zaman yanlış düşünülmemesidir. Arkadaşınıza laf gelmesini isteyen birisi gibime geldi. Çünkü kendisi boşanmış ve çocuğu olduğu için etraftan arkadaşın hakkında kötü düşünülmesini istemediği için bu tarz davranışlar yapıyordur.
Yaş durumuna fazla takmayın bazı insanlar var 55-60 yaşındadır ama dinçtir ve eğlencelidir. Kimileri vardır 20-35 yaşları arasındadır suratsız, eğlenmeyi bilmeyen, ağırdır. Yani bu durum ikisi arasındaki bağdır. Anlattığına görede ortak yönleride var. Beraber bir arada birşeyler yapıp paylaşabiliyorlarsa, gerisi formalite de kalıyor.
eşiyle arasında 12 yaş fark olan biri olarak söyleyebilirim ki evet sorun oluyor.
bazı sorunlar yaştan kaynaklı gibi görünmese de aslında yaş farkından oluyor.
kusura bakma da 24 yaşındaki bi genç kız 40 yaşında bi adamda parası ve konumundan başka ne bulabilir ki
çok çok çok az bi kısım gerçekten sevdiği için evleniyor
arkadaşın da bence parası için birlikte
öyle olmasa insan içinde elini tutmaya utanmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?