Öncelikle çok sevindim, umarım arkadaşın çok mutlu olur. Ben baştada adamın ciddi olduğunu anlayıp belirtmiştim zaten, e küçük kızlada şuan iyilerse inş arkadaşının ailesi de sorun çıkarmaz :26:
Valla yorumları okuyunca acaba insanlar mı çok önyargılıyı yoksa ben mi çok geniş düşünüyorum diye kendimi sorguladım. Geçtim annemin karşısına; "Anne bir gün karşına dikilsem, 40 yaşında boşanmış çocuklu bir adamla evlenicem desem ne yaparsın?" dedim. "Sen sevdikten sonra, düzgün bir insan olduktan sonra ne diyebilirim ki güzel kızım" dedi. O an anladım ki olay yetiştirilme tarzında. Ben böyle yetiştirildim ve benim değerlerime göre arkadaşının yaptığı çokta abes değil, umarım çok güzel olur herşey.
Böyle olmaktan da çok memnunum
40-24=16 :) matematikimin iyi olduğunu göstermek için yazmadım.yaş farkı çok.arada nesil atlamamış olsada 10 sene sonra 50yaşında bir adamla 36 yaşında bi bayan toplum ne derse desin bence asıl sorun yine kendilerinden çıkacaktır. diğer taraftan böyle bir çifti sokakta gördüğümde kınayacak yada yadırgayacak değilim ancak içimden geçmesine engel olamayacağım şey adam çok zengin olmalı! .
Arkadasiniz yasindan Buyuk gisteriyorsa sıkınti olmazda kucuk gosteriyorsa evet biraz disardan tuhaf karsilanir
Yani neden bu adamla birlikteki acaba zenginmi falan diye dusunulebilir .
Bu arada arkadasinizin Adam deneme yontemi biraz garibime gitti dogrusu!!!
Yakın bir arkadaşım 22 yaşında ve sevgilisi 35 yaşında. Tabi arkadaşınızın olayından şöyle bir farkı var ; arkadaşımın sevgilisi bekar yani hiç evlenmemiş birisi. Onlar birbirlerine yakışıyorlar tip olarak. Adam genç gösteren birisi, arkadaşım büyük gösteren birisi.
Onların ilişkisini hiç ama hiç tasvip etmiyorum, yaş konusundan değil ama adamın yaşam tarzı, kişiliği vs başka ve kızın ilişkiden beklentileri çok çok başka. 1 yıldan fazla süredir beraberler adamın nasıl birisi olduğunu anlatmayayım ama arkadaşım çoook yanlış yolda ve bunu daha yeni farkedebildik 1 yıldır öyle söyleyim. Umarım arkadaşınızın sonu iyi olur. Kendi fikrimi söyleyecek olursam da hiç tasvip etmediğim bir durum. Ben böyle bir ilişkiye başlamazdım diye düşünüyorum. Ailemin de asla onaylamayacağını biliyorum. Bu benim düşüncem tabi. Meslea arkadaşım da bende üniversite öğrencisiyiz ve arkadaşım asla öğrenci biriyle sevgili olmaktan yana değil mesela. Hep tercihi kendinden 8-10 yaş büyük adamlar olmuş aşk konusunda. Olgun insan sevdiğini söylüyor. Bilmiyorum bana ters.Düşünceler değişir kişiye göre. Hayırlısı olsun diyelim.
bende mesela gezmeyi, eğlenmeyi, hoplamayı, zıplamayı, sevgilimle şakalaşmayı vs seven biriyim.. daha çocuksu oldu hep ilişkilerim benim de.. 6 senelik bir beraberliğim var yaşıtız çok mutluyu ama Beste ye göre çok çocuksuyuz, ona öyle geliyormuş. gelebilir.. onlar mesela tanıştığımda fark ettim hep hiç bilmediğim eski şarkılar dinliyorlar, bi takım olaylar konuşuyorlar.. hiç ilgi alanım değil mesela benim de ama baktım onlar gayet mutluydu
aynen değişiyor, hayırlısı bakalım.
yani nasıl desem çıtı pıtı..
evet bende söyledim dediğinizi güvenmeden etmeden diye, yargılar gibi değil de sordum, risk almışsın dedim ..
eğer adamın niyeti oysa öğrenmek istedim, yaşayacağım şeyin farkındaydım kendimce hep aklımda ki ' acaba niyeti bu mu?' 'acaba bu hareketi de bunun için mi yaptı?' 'acaba, acaba vs' diye diye beynimi yememek için yaptım dedi.
kimseyi yargılayamayız, sizede yargıladınız demiyorum sadece durum buymuş, yani bende sorduğunuzu sordum..
:44:
Bana göre iki insan birbirini sevdikten sonra ( ama eğer arada gerçekten sevgi varsa..menfaat ilişkisi demiyorum...) yaş farkı sevgi olunca önemli değildir o kadar fazla... ben 25 yaşındaym mesela nişanlım 36. İlk başlarda yaş farkı beni de korkutmuştu ama sevginin önüne geçemedi ve sorun olmadı.. umarım da olmayacak. Şimdi benim merak ettiğim bu adam gerçekten arkadaşını seviyormu yoksa amacı gününü gün etmekmi? ve bu adam üstüne üstlük dul ve bir de çocuğu var. Yaş farkı açısından ben kendmden örnek verdm ama durumlar çok farklı aslında ortada boşanmış ve çocuklu olgun bir erkek var. Üstelik genel müdür bilmemne falan filan insanı korkutuyor tabi bunların hepsi düşününce... arkadaşın çok saf değldr umarım blmiyorum hemen niyeti şöyledir böyledir diyemem bilemem ama arkadaşın bu adamın duygularından eminmi? ve dul bir adamla brlikte olacak kadar o da seviyormu ve fedakarlık gösterebilirmi? çünkü bir de çocuk var... çok karışık bilemiyorum ama bu ilişkinin ben sonunu göremedim...
size aynen katılıyorum ayrıca merak ettiğim şey acaba ailesine söyledi mi tepkileri ne oldu evli değilim ama bu durumda ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum ama cvp bulamıyorum
bilmiyorum kızın ailesinin onaylayacağını düşünmüyorum ben... hiçbir aile gencecik kızıyla dul ve çocuklu bir adamın evlenmesini istemez diye düşünüyorum.. ama eğer adam ciddiyetini belli ederse ve kızın ailesinin gözüne girebilirse olabilir de belli olmaz.. ama dediğim gibi pek geleceğini görmüyorum ben bu ilişkinin.
ya bide bi şeyi merak ediyorum böyle bi durumda aile karşıya alınmalı mı
Hayır bence ben olsam ailemi dinlerdim sonuçta onlar benim için en iyisini isterler dilerler her zaman ve üzülmemi istemezler onlar onaylamazsa bir daha düşünürdüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?