Ben yengeç burcuyum... Bu yüzden benim için alışkanlıklar yeni bir heyecandan çok daha önemli.
Bu yüzden alışma dönemim çok sancılı geçer... İlk 6 ay zorlanırım sonra belli bir düzene oturur ilişkim.
Ben de öyleyimdir ilk 1 yılım çok zor geçmişti..
Yorumun için teşekkür ederim Hayyal!
Ben teşekkür ederim eğer yardım edebildiysem
İnsanlara ilişkinin ilk zamanları zevkli gelir ama ben o ilk zaman tadını hiç almadım alamam da çünkü alışkanlıkçıyım...
Benim gibi birini gördüğüme sevindim.
Ben yengeç burcuyum... Bu yüzden benim için alışkanlıklar yeni bir heyecandan çok daha önemli.
Bu yüzden alışma dönemim çok sancılı geçer... İlk 6 ay zorlanırım sonra belli bir düzene oturur ilişkim.
Benim de eşim yengeç burcu, bende başak, çok evcimen ve sadık biri, 10 senedir birlikteyiz ama şu sene çok zordu dediğim bi sene yok açıkçası ha özlem bakımından polis okulunda okuduğu 2 seneyi söyleyebilirim
Ilk üç ay zordu ve son üç ay zor geçiyor.
05.04.2012 den bu yana beraberiz,9 ay olacak bi kaç gün sonra evliliğimiz..
Ne güzel maaşallah size.
Allah yuvanıza mutluluk huzur versin bir ömür.
Amin canımdarısı başınıza.
canım çıkmaya başlamadan önce noktası virgülüne kadar dikkat ederek özenle attığımız mesajlarımız açık açık konuşmadan karşılıklı beslediğimiz duygular.. göz göze gelmelerimiz.. türk filmi gibiydiHuuuhuuuuuu :44:
canım çıkmaya başlamadan önce noktası virgülüne kadar dikkat ederek özenle attığımız mesajlarımız açık açık konuşmadan karşılıklı beslediğimiz duygular.. göz göze gelmelerimiz.. türk filmi gibiydi
sevgili moduna geçince buluşma sorunları başladı falan ama yine de iyi yani.
2.5 sene oldu
ayy inşallah hepimizinnMaaşallah canım benim Allah huzurunuzu bozmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?