İlişkilerde Yıllar ve Sıkıntıları, Hangi Yıllar Daha Zordu, Ne Açıdan?

Gülümseyerek okudum ne kadar da tatlı yazmışsınız
İnşallah aranız hiç bozulmaz evliliğiniz daimi olur
Göbüşünüzdeki bebek de sizin uğurunuz olsun inşallah

Ben de uzaktan yürütüyorum ilişkimi her şey daha zor evet :26:
Hakkınızda hayırlısı inşallah bu ayrılığınız kısa sürer hep mutlu olun

Hakkınızda hayırlısı olsun..
İnşallah zamanla her şey yoluna girer

Bizim ekimde 4 sene olacak. İlk sene rüya gibiydi.. Aramız hergün iyiydi kavga etmezdik kıyamazdık ki birbirimize.. Zaten 2 ay sonra askere gitmişti. Askerdede aramız iyiydi askerlik psikolojisi denen birşey olmadı daha çok bağlandı.

Tabi Bir kaç tatsızlıklar oldu hatalar yaptım. Bedelini de çok ağır bir şekilde ödedim.

3. Sene çok sancılı geçti Koptuk birbirimizden sonra düzeldi.

Şimdi ise çatallaştı hersey.. Uzun ilişkiler yıpratıcı oluyor malesef.. Biz ayrı şehirlerdeyiz birde.. Dua et hayırlısı olsun canm :)

Dualarım seninle olacak..
Ben de uzaktan ilişki yürütüyorum.
Zor, çok zor..
Hep mutlu olun maaşallah size

Ne güzel inşallah hep böyle iyi anlaşırsınız..
Monotonlaştı mı ya da arada hareket istediniz mi?

Biz monotonluk kavramına inanan bir çift değiliz. Herkes illa bir tutturmuş ilişki monotonlaşır evlilik monotonlaşır elbette bazı şeyleri hep yapmak gerekiyor her gün her gün farklı bir aktivite olmaz ki . Bekarken de her şey zaten normal düzeninde gitmiyor mu önce okula gidiyoruz çoğu hayatımız okul ev arada arkadaşlarla gezme tozma tatil filan böyle sürüp gitmiyor mu o zaman neden kimse çıkıp hayatım hep monoton okula gidip duruyorum demiyor ya da sevgilisi olunca ya da eşi olunca hayatımız monoton diyor bana çok saçma geliyor açıkçası monotonluk kavramı. Sonuçta bir çoğumuz bohem bir hayat süren nerede akşam orada sabah ya da böyle karavanla dünya turu yapıp iş, para derdi olmadan aylakça gezen insanlar değiliz belli bir düzenimizin ve rutinimizin olması kaçınılmaz içinde yaşadığımız dünyada

Tabii ki ben sadece sormuştum

Tabii ki ben sadece sormuştum

Yok genelde uzun ilişkilerde soruluyor da ondan anlattım ben de. Hadi bizimki 5 yıl taş çatlasa 10 yıl filan çıkanlar duydum hadi bunlar neyse de 30-40 yıl evli kalıyor insanlar onlar napsın o zaman monotonluktan ölsünler mi 40 yıl yanında aynı adam veya kadın hemen hemen yapılacabilecek her şey yapmışlardır gidilebilecek her yere gitmişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…