19 ağustosta 4. yılımızı deviriyoruz
ilişkimin diil hayatımın en en en zor zmanı ilişkimizin 2.-3. yılı arasında kalan zmanıydı
çünkü o zman nişalıydım hem annem hem kaynanam burnumdan getirdiler
nişanlılık insanın en güzel zmanı diil hayatın ın en karanlık z*manı bana göre
hayatımdan o bölümü çıkarıp atmak istiyorum ........ ağlamadığım gün yoktu...........
bide uzaktaydık aramızda 1.200 kilometre vardı
yeni bi şehirde yeni bi hayata başlamıştım düşündükçe içim daralıyo o günleri..........
e tabi ilişkimizede yansıyodu....
1.5 yıl nişanlı kaldım eşimin ailesi bir çöp yapmadı herşeyi birlikte yaptık
1.5 senede kıllarını kıpırdatmadılar zaten bişe beklemiodum ama eşimin elindeki arabayıda almışlardı onlardan onu alana kadar canım çıktı
sonra annem faktörü ben 2 yaşından beri bana çeyiz yapar ''ben bu kadar şey yaptım onlar neden yapmadı söyle yapsınlar söyle etsinler''
son zmanlarda öyle çok arıyoduki beni telefonu açmıyodum artık çünkü işin boyutunu iyce aşmıştı arıyodu ''söyle o nişanlına evlenince ütüyü o yapcak ben seni boşuna okutup büyütmedim'' ''tamam anne '' telefon kapanır
aradan 2 saat geçer ''söyle o nişanlına sana sesini yükseltmesin sakın ben seni boşuna büyütmedim'' ''tamam anne''
aradan 2 saat geçer ''söyle kaynanana ben bu kadar şey yaptım neler yapıomuş''
gün içinde en az 5 kere aranıodum çöüzümü şuydu telefonu açmıyodum
kaynanam kılını kıpırdatmadı çöüzümü şu bende onun için şu an kılımı kıpırdatmıorum evime misafir gibi gelip misafir gibi gidiyo''
nişanım uzaktaydı o sorun çözüldü
evlenince herşey dahada düzene giriyo:)))))))
yapmak istediklerini daha rahat yapıosun :))))
Gülümseyerek okudum ne kadar da tatlı yazmışsınız
İnşallah aranız hiç bozulmaz evliliğiniz daimi olur
Göbüşünüzdeki bebek de sizin uğurunuz olsun inşallah
Şuan ki ilişkime göre yorum yapıcak olursam bugün tam olarak 8. ayımızı bitirmiş ve 9. ayımızdan gün almış bulunmaktayız bebek yaşı gibi oldu biraz ama neyse Bence ilşkimizin en zor dönemi bu ay dı. Hatta ağustos ayıda aynı derece de zor geçecektir eminim.İlk defa birbirimizden ayrı kaldık 1 ay ve daha 1 ay ayrıyız.İkimizde öğrtmeniz memleketlerimiz farklı şehirler fakat görev yerlerimiz aynı bu açıdan yaz tatilinde ilk defa bu kadar ayrı kaldık.Uzaklık problem yaratıyor tabii ki.Benim düşüncelerim bu şekilde..
evliyim ilk yıllar gerçektn çok zordu hayatımın sınavı gibi bişi daha beterını yaşamam inşallah ama gerekten ılk yıllara bakınca hiç bi mutlu anım yok şimdi biraz daha oturdu ama tam manasıyla değil yanı hayallerımdeki gıbı değil dahafazlasını beklemıyorumda zaten artık
Bizim ekimde 4 sene olacak. İlk sene rüya gibiydi.. Aramız hergün iyiydi kavga etmezdik kıyamazdık ki birbirimize.. Zaten 2 ay sonra askere gitmişti. Askerdede aramız iyiydi askerlik psikolojisi denen birşey olmadı daha çok bağlandı.
Tabi Bir kaç tatsızlıklar oldu hatalar yaptım. Bedelini de çok ağır bir şekilde ödedim.
3. Sene çok sancılı geçti Koptuk birbirimizden sonra düzeldi.
Şimdi ise çatallaştı hersey.. Uzun ilişkiler yıpratıcı oluyor malesef.. Biz ayrı şehirlerdeyiz birde.. Dua et hayırlısı olsun canm :)
Bizim ekimde 4 sene olacak. İlk sene rüya gibiydi.. Aramız hergün iyiydi kavga etmezdik kıyamazdık ki birbirimize.. Zaten 2 ay sonra askere gitmişti. Askerdede aramız iyiydi askerlik psikolojisi denen birşey olmadı daha çok bağlandı.
Tabi Bir kaç tatsızlıklar oldu hatalar yaptım. Bedelini de çok ağır bir şekilde ödedim.
3. Sene çok sancılı geçti Koptuk birbirimizden sonra düzeldi.
Şimdi ise çatallaştı hersey.. Uzun ilişkiler yıpratıcı oluyor malesef.. Biz ayrı şehirlerdeyiz birde.. Dua et hayırlısı olsun canm :)
Biz monotonluk kavramına inanan bir çift değiliz. Herkes illa bir tutturmuş ilişki monotonlaşır evlilik monotonlaşır elbette bazı şeyleri hep yapmak gerekiyor her gün her gün farklı bir aktivite olmaz ki . Bekarken de her şey zaten normal düzeninde gitmiyor mu önce okula gidiyoruz çoğu hayatımız okul ev arada arkadaşlarla gezme tozma tatil filan böyle sürüp gitmiyor mu o zaman neden kimse çıkıp hayatım hep monoton okula gidip duruyorum demiyor ya da sevgilisi olunca ya da eşi olunca hayatımız monoton diyor bana çok saçma geliyor açıkçası monotonluk kavramı. Sonuçta bir çoğumuz bohem bir hayat süren nerede akşam orada sabah ya da böyle karavanla dünya turu yapıp iş, para derdi olmadan aylakça gezen insanlar değiliz belli bir düzenimizin ve rutinimizin olması kaçınılmaz içinde yaşadığımız dünyada
Biz monotonluk kavramına inanan bir çift değiliz. Herkes illa bir tutturmuş ilişki monotonlaşır evlilik monotonlaşır elbette bazı şeyleri hep yapmak gerekiyor her gün her gün farklı bir aktivite olmaz ki . Bekarken de her şey zaten normal düzeninde gitmiyor mu önce okula gidiyoruz çoğu hayatımız okul ev arada arkadaşlarla gezme tozma tatil filan böyle sürüp gitmiyor mu o zaman neden kimse çıkıp hayatım hep monoton okula gidip duruyorum demiyor ya da sevgilisi olunca ya da eşi olunca hayatımız monoton diyor bana çok saçma geliyor açıkçası monotonluk kavramı. Sonuçta bir çoğumuz bohem bir hayat süren nerede akşam orada sabah ya da böyle karavanla dünya turu yapıp iş, para derdi olmadan aylakça gezen insanlar değiliz belli bir düzenimizin ve rutinimizin olması kaçınılmaz içinde yaşadığımız dünyada
Yok genelde uzun ilişkilerde soruluyor da ondan anlattım ben de. Hadi bizimki 5 yıl taş çatlasa 10 yıl filan çıkanlar duydum hadi bunlar neyse de 30-40 yıl evli kalıyor insanlar onlar napsın o zaman monotonluktan ölsünler mi 40 yıl yanında aynı adam veya kadın hemen hemen yapılacabilecek her şey yapmışlardır gidilebilecek her yere gitmişlerdir.