İlişkilerde Yıllar ve Sıkıntıları, Hangi Yıllar Daha Zordu, Ne Açıdan?

5.5 yıldır birlikteyiz vala zaman zaman zor oluyor duruma göre :)) bu sene erasmusla gdecek buyuk ıhtımal en zoru bu yıl olcak sanırm (

5.5 yıldır birlikteyiz vala zaman zaman zor oluyor duruma göre :)) bu sene erasmusla gdecek buyuk ıhtımal en zoru bu yıl olcak sanırm (

Canım ya Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı..
Allah'a emanet olsun tez gidip tez gelsin inşallah.

Ya derler ya ikinci yıl zordur yok şu yok bu..

Kızlar biz eşimle 8 ay çıktık tek sıkıntımız onun evlilik düşünmesi idi.Ben ise yaşimin küçük olmasından dolayı istemiyordum.Henuz 18 yaşındaydım ve üniversiteye gitmek istiyordum babamda univ gitmemi engelledi ve eşim de beni ikna etti evlilik için.Neyse evlilikte de birbirimizi cozene kadar aliskanliklarimiz falan ilk aylar sıkıntılı.Simdi Allah'a şükür 7sene bitti 6 yaşında oglumuz var ve cok mutluyuz :) biraz hayat hikayesi gibi oldu kusura bakmayın :)

Erken evlenmişsiniz ama çok şükür mutlu bir yuvanız var.
İnşallah mutluluğunuz huzurunuz her gün artarak devam eder.
İnşallah bir daha anlaşamamazlık, sıkıntı yüzü görmezsiniz.

Tek zorluğu özlem çekmek :) Aynı şehirdeyiz ama bazı heyecanları kaybetmemek için buluşmalarımız sık olmuyor :) Askere uğurlamadan önce zorlandım ama geçti şükür ALLAH(C.C)'a :) Bana hiç zorluk yaşatmadı ben de ona :) sabır ve karşılıklı hoş görü sağlandı bizde maşaALLAH(C.C) subhanALLAH(C.C) bize

Son düzenleme:
İlk bir yıl zordu canım hem de baya zordu diyebilirim..erkekler kolay bağlanmıyor malesef zaman alıyor,hoşlanıyosun filan ama bağlanmak alışmak zor oluyo,bi anda yabancı biri gibi geliyo..
ama bir buçuk yıldan sonrası mükemmeldi,aşkı o zaman hissettim tam olarak..3.yıldan sonra kavgalara alıştım,ayrılcam lafı ağızdan çıksa bile kopamıcamızı biliyorum..ve şimdi onsuz hayat istemiyorum..

Erken evlenmişsiniz ama çok şükür mutlu bir yuvanız var.
İnşallah mutluluğunuz huzurunuz her gün artarak devam eder.
İnşallah bir daha anlaşamamazlık, sıkıntı yüzü görmezsiniz.

Amiiiin inşallah.Cok sağolun iyi dilekleriniz için.Sikintilar ufak tefekti ama insan ilk yillarda yada aylarda diyim çok kafasina takıyor sanki evliliği gitgide kötüye gidiyor gibi hissediyorsun.Ama herşey zamanla rayina giriyor çözüme ulaşıyor çok şükür.

5 yıllık bir ilişkim var 1 aylık da sözlüyüz. Bizim için 1. yılın sonundan 2. yılın sonuna kadar geçen 1 yıl çok öyle zorlukları olmasa da biraz tartışmalı tripli bir dönemdi. Aşık olunca insan ilk bir yıl aklı bir karış havada oluyor zaten sınırlı sürelerde ve sıklıkla görüşebiliyorsun ters giden bir şeyler de olsa aman şimdi söylemiyim canımız sıkılmasın tek günümüzü mahfetmeyelim, acaba alınır mı onu kırar mıyım falan diye geçti . 2. senemizde ise artık ilişkimiz yavaş yavaş rayına oturdu birbirimizi daha iyi tanımaya başladık ve olumsuz yanlarımızı da fark etmeye başladık bu da haliyle ilk başlarda bazen tartışmayı ,çatışmayı ve inatlaşmaları beraberinde getirdi. Ama 2. yıldan sonra çok şükür son üç yıldır öyle büyük bir tartışmamız hiç olmadı çok dengeli ve birbirini tamamlayan bir çift olduk. Birbirimizi iyi tanıyoruz mesela olumsuz özelliklerimizi fark ediyoruz yine bunu birbirimizle kavga etmeden tartışmadan paylaşabiliyoruz.

Bizimde bugün birlikteliğimiz 7 . yılı hatta kutladık en zor yılı bu yıl aslında babama söylemem,babamın zor ikna olması,kayınvalide ile bi kaç sıkıntı,benim ailemin isteksizliği o yüzden biraz bu yıl sıkıntılı ama napalım biz mutluyuz nişanlımla birbirimize bakınca tüm herşeyi unutuyoruz hala ona ilk günkü gibi aşığım

19 ağustosta 4. yılımızı deviriyoruz
ilişkimin diil hayatımın en en en zor zmanı ilişkimizin 2.-3. yılı arasında kalan zmanıydı
çünkü o zman nişalıydım hem annem hem kaynanam burnumdan getirdiler
nişanlılık insanın en güzel zmanı diil hayatın ın en karanlık z*manı bana göre
hayatımdan o bölümü çıkarıp atmak istiyorum ........ ağlamadığım gün yoktu...........
bide uzaktaydık aramızda 1.200 kilometre vardı
yeni bi şehirde yeni bi hayata başlamıştım düşündükçe içim daralıyo o günleri..........
e tabi ilişkimizede yansıyodu....

1.5 yıl nişanlı kaldım eşimin ailesi bir çöp yapmadı herşeyi birlikte yaptık
1.5 senede kıllarını kıpırdatmadılar zaten bişe beklemiodum ama eşimin elindeki arabayıda almışlardı onlardan onu alana kadar canım çıktı
sonra annem faktörü ben 2 yaşından beri bana çeyiz yapar ''ben bu kadar şey yaptım onlar neden yapmadı söyle yapsınlar söyle etsinler''
son zmanlarda öyle çok arıyoduki beni telefonu açmıyodum artık çünkü işin boyutunu iyce aşmıştı arıyodu ''söyle o nişanlına evlenince ütüyü o yapcak ben seni boşuna okutup büyütmedim'' ''tamam anne '' telefon kapanır
aradan 2 saat geçer ''söyle o nişanlına sana sesini yükseltmesin sakın ben seni boşuna büyütmedim'' ''tamam anne''
aradan 2 saat geçer ''söyle kaynanana ben bu kadar şey yaptım neler yapıomuş''
gün içinde en az 5 kere aranıodum çöüzümü şuydu telefonu açmıyodum

kaynanam kılını kıpırdatmadı çöüzümü şu bende onun için şu an kılımı kıpırdatmıorum evime misafir gibi gelip misafir gibi gidiyo''

nişanım uzaktaydı o sorun çözüldü
evlenince herşey dahada düzene giriyo:)))))))
yapmak istediklerini daha rahat yapıosun :))))

nişanlıysan ölürsün:))))))))))))

Son düzenleme:
Şuan ki ilişkime göre yorum yapıcak olursam bugün tam olarak 8. ayımızı bitirmiş ve 9. ayımızdan gün almış bulunmaktayız bebek yaşı gibi oldu biraz ama neyse Bence ilşkimizin en zor dönemi bu ay dı. Hatta ağustos ayıda aynı derece de zor geçecektir eminim.İlk defa birbirimizden ayrı kaldık 1 ay ve daha 1 ay ayrıyız.İkimizde öğrtmeniz memleketlerimiz farklı şehirler fakat görev yerlerimiz aynı bu açıdan yaz tatilinde ilk defa bu kadar ayrı kaldık.Uzaklık problem yaratıyor tabii ki.Benim düşüncelerim bu şekilde..

evliyim ilk yıllar gerçektn çok zordu hayatımın sınavı gibi bişi daha beterını yaşamam inşallah ama gerekten ılk yıllara bakınca hiç bi mutlu anım yok şimdi biraz daha oturdu ama tam manasıyla değil yanı hayallerımdeki gıbı değil dahafazlasını beklemıyorumda zaten artık

benim de 4 yıllık birlikteliğim var. İlk 2 yıl film gibiydi. Ara sıra tatsızlıklar yaşadık ama çoğunun nedenini hatırlamıyorum bile.
3. ve 4. yıl biraz daha ağır geçti sanırım bizim için ben birazcıcık kıskancımda :26: Zaman geçtikçe daha iyi oturuyor bazı şeyler, karşındakini daha iyi tanıyıp ona göre davranmayı öğreniyorsun..ve bu yaz nişanlanmayı planlıyoruz şimdi kısmetse

Maaşallah canım
İnşallah heyecanınızı hiç kaybetmezsiniz böyle

Evet kesinlikle çok evcimen ve sadığız. Siz belki çocukluk denen bir yaşta birlikteliğe başladığınızdan bunu çok iyi gözlemlememiş olabilirsin ya da es geçilmiş olabilir nemescim... Hakikaten yengeçler için alışkanlıkların yeri bambaşka... Normal bir erkekte özellikle alışkanlıklara bağlı olarak sevgi göstergesi azalırken, yengeçte artar.
Yengeç erkeğinin en sevdiğim yanı bu.

Biz de 8. ayda falan çok kızışmıştık bir yılı tamamlayana kadar garip oluyor :26:
Canım ne güzel Allah seni onsuz bırakmasın inşallah

Ne güzel inşallah hep böyle iyi anlaşırsınız..
Monotonlaştı mı ya da arada hareket istediniz mi?

Maaşallah inşallah daha nice 7 yıllar görürsünüz
Kv ile her şey iyi olur inşallah ilişkinize çok karışmazlar..
Hakkınızda hayırlısı bir ömür mutlu oluun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…