• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkilerde yüzüm gülmüyor

Bir ilişkide erkek daha çok seviyorsa o ilişki bitmez . İlişkilerinizi ciddiyet istiyorsanız ona göre şekillendirin kızlar.
He bazen erkeğin başta çok sevdiği ama o zaman sizin onu o kadar da çok sevmediğiniz sevgiler birden siz çok sevince erkekte aksine dönüşebiliyor. Bu neden böyle bilmiyorum ama sanırım her zaman erkekten bir tık az sevmek gerekiyor olumlu bir ilişki olması için. ( sevmek derken yani sevmek hoşlanmak her ne ise )

Kesinlikle evet şu anki ilişkim böyle, aslında ikimiz de çok seviyoruz ve birbirimizi idare ediyoruz ama sevgilim benden daha şefkatli, hoşgörülü, alttan alan birisi. Bebek gibi davranıyor bana 😍 1,5 yıl oldu ilişkimizde ve bunun en azından 1 yılı aynı evde geçti/geçiyor ama hala ilk günkü ilgi alaka 🥰 Kızlar sizi seveni sizi sevdiği kadar sevin diyorum öteki türlüsü hep üzüntü keder…

Sizce neden böyle oldu peki ? Kendinizi düşününce yanlışınızın olduğunu düşündüğünüz bir nokta ya da noktalar var mı ? Benimle benzer şeyleri yaşayanların hangi yollardan gitti de bu duruma geldiğini öğrenmek istiyorum açıkçası . Belki beraber gelişip değişebilmek adına .

Ben ikili ilişkiler konusunda kendi hatamin çok fazla fedakarlık yapmak olduğunu düşünüyorum.Hayatimin merkezine hep karşıdaki insanı koydum,kendimden ödün verdim fazlasıyla ve genel karakterim itibariyle yıkici değil yapıcı olmaya çalıştıkça hep ters tepti.O yüzden artık hayatimda biri olsun ya da olmasın benim için farketmiyor.Tabiki de insan sevmek,sevilmek istiyor ama artık kendimi daha çok seviyorum .İlk önce kendi mutlulugum diyorum bu şekilde hayatıma eşlik etmek isteyen olursa başımın üstüne.Diger türlüsü biri için emek vermek, çabalamak bu saatten sonra yapabileceğim birşey değil ...En berbat ilişkiden bile daha güzeli asıl bir yalnizlik diyorum .Bir de fedakarlık yaptıkça beklentiler artıyor,taviz tavizi gerektiriyor uzuyor gidiyor böylece...Ayrıca bir erkek gerçekten sevdiginde sevdiğini bırakmıyor gözlemlediğim kadarıyla ..Yazdıklarım da kafa karışıklığı sebebiyle biraz dağınık olabilir kusura bakmayin lütfen .Çünkü artık tamamen bu işlerden ümidimi kestim ...

Son düzenleme:
Kesinlikle evet şu anki ilişkim böyle, aslında ikimiz de çok seviyoruz ve birbirimizi idare ediyoruz ama sevgilim benden daha şefkatli, hoşgörülü, alttan alan birisi. Bebek gibi davranıyor bana 😍 1,5 yıl oldu ilişkimizde ve bunun en azından 1 yılı aynı evde geçti/geçiyor ama hala ilk günkü ilgi alaka 🥰 Kızlar sizi seveni sizi sevdiği kadar sevin diyorum öteki türlüsü hep üzüntü keder…
Maşallah diyelim o zaman size 🧿 işte her zaman kalbine bir limit koyamıyorsun elde olan bişi diil 😅

Ben ikili ilişkiler konusunda kendi hatamin çok fazla fedakarlık yapmak olduğunu düşünüyorum.Hayatimin merkezine hep karşıdaki insanı koydum,kendimden ödün verdim fazlasıyla ve genel karakterim itibariyle yıkici değil yapıcı olmaya çalıştıkça hep ters tepti.O yüzden artık hayatimda biri olsun ya da olmasın benim için farketmiyor.Tabiki de insan sevmek,sevilmek istiyor ama artık kendimi daha çok seviyorum .İlk önce kendi mutlulugum diyorum bu şekilde hayatıma eşlik etmek isteyen olursa başımın üstüne.Diger türlüsü biri için emek vermek, çabalamak bu saatten sonra yapabileceğim birşey değil ...En berbat ilişkiden bile daha güzeli asıl bir yalnizlik diyorum .Bir de fedakarlık yaptıkça beklentiler artıyor,taviz tavizi gerektiriyor uzuyor gidiyor böylece...Ayrıca bir erkek gerçekten sevdiginde sevdiğini bırakmıyor gözlemlediğim kadarıyla ..Yazdıklarım da kafa karışıklığı sebebiyle biraz dağınık olabilir kusura bakmayin lütfen .Çünkü artık tamamen bu işlerden ümidimi kestim ...
Beklenti içine girdiğiniz de karşı tarafa bunu çok belli ettiniz mi ?

Herkese merhaba

Bu aralar gerçekten canım sıkkın. 29 yaşındayım. İlişkilerde hiç yüzüm gülmüyor sürekli başıma saçma sapan olaylar geliyor. Eski sevgilimle, kopmak bilmeyen saçma sapan bir ilişkim vardı. Onun öncesinde ve sonrasında da bir şey yaşamayı deniyorum ama benden mi kaynaklı karşımdaki insanlardan mı bilmiyorum bir türlü değer göremiyorum ya. Bir kaç tane böyle bi tanışmalarım oldu. Ya başta saçma sapan evlilik muhabbeti yapıyorlar sanki evliliği kullanarak yanaşıyorlar. Ya da sevgilş gibi takılıp sevgili olmayalım diyen mi dersiniz, akışına bırakalım diyen mi veya sevgili gibi gezip tozup hediyeleşip, sonrasında ilişkiye hazır değilim seni kaybetmek istemiyorum diyen mi dersiniz. Hiçbirinin ortası yok ya kafayı evlilikle bozuyorlar(yada öyle davranıp kafaya mı almak istiyorlar bilmiyorum) ya da sevgili olmayalım yeaaaa akışa bırakalım modeli var. Ya ben gerçekten anlamadım artık kime nasıl davranacağımı, nasıl yaklaşacağımı. Ne biliyim taktik yapmam, düz bi insanım ondan mı oluyor. Benim beğendiğim azcık hoşlandığım kaçıyor benden, benim beğenmediğim de yapışır bana gerçekten bezdim.
Bazen sosyal medyadan, uygulamalardan mı tanışsam diyorum sonra diyorum ki ulan bu adamlar bir de genelde tanıdığımın tanıdığı, okul ya da sosyal çevremde gördüğüm insanlar, internette bulduğum nasıl olur allah korusun.
Sevmek sevilmek, birinin hayatında önemli olmak, aynı yolda yürümek, bi hayatı paylaşmak istiyorum ama artık öyle yoruldu ki kafam. Doğru dürüst hiç ilişkim de olmadı bu yaşa kadar.
Gerçekten bugün öyle bi umutsuzluk vardı ki bende sürekli saçma sapan muhabbetler öyle bıktım ki.
Yani hiçbir şey yapmak istemiyorum artık bu konuda tamamen umudumu kaybettim sadece dertleşmek istedim
Vallahi ben de bakıyorum çevremdeki kadınlara diyorum nasıl oluyor seviyorlar seviliyorlar şaka gibi.Bana imkansız olan başkalarına mümkün yani gel de ağlama gel de üzülme.Ama elden bir şey gelmiyor kader mi Kısmet mi hayat çok garip.

Back
X