ilk başlarda o çok hevesliydi. ilgiliydi de aynı zamanda. tanıdıkça, zaman geçirdikçe ben de ilgisine karşılık verdim. o ilgi görmeye başlayınca yavaştan çekti kendini, iletişim azaldı. belirsiz konuşmalar başladı. asla hatasını kabul etmezdi. tartışamazdık bile iletişim kuramaz olmuştuk. ben açık iletişimden yanayım o ise pasif agresip. tripleriyle zihninin içine girip sorunu anlamam gerekiyordu sanırım ona göre. ne istediğini bilmiyordu. baktım toksik bir hal alıyor, normal ilişkiye dönmüyor ve beni çok yoruyor, kopmak zorunda kaldım. 1-2 ay asla konuşmadık, sonra tekrar konuşmaya başladık ama değişen bişey yoktu onda. asla anlayamıyordum artık bana ilgisi var mıydı yok muydu. ben de komple kopma kararı aldım çünkü varlığı bana zarar veriyordu. üstelik ikimiz de büyük laflar etmiştik. ben ona sakın karşıma çıkma hiçbir şekilde bi daha, tesadüfen bile denk gelmeyelim, dedim. o da ben bi kere sildiğime dönüp bakmam bile zaten demişti. tabii bu kararıma sinirlenip beni engellemişti instagramdan. dün değil ondan önceki akşam bu engeli kaldırdığını farkettim. 2 aydır engelliydim ama kaldırmış, ne amacı varsa artık. ilişkisi nasıl oldu nasıl başladı bilemiyorum, sevgilisine allah akıl fikir ve sabır versin kim nereye kadar çeker böyle onu, bilmem. böyle insanlar, bana kendimi sorgulatıyor. şu an düşünüyorum benimle çözemediği ne vardı da şu an diğer kızla çözdü ve ilişkisi başladı. muhtemelen asla anlayamayacağım.