İlişkim Aşk-ı Memnu'ya döndü..

Valla diyecek bişey bulamaıyorum.Yılan hikayesi gibi mübarek :hulya:
Kendini başka bişeylerle oyala,düşünme salla gitsin yaaa sende .Ahmet Mehmet uff valla beynim bulandı fisfisfis

olayların gelişme nedeni önemli diil sonuc önemli ahmet senin mesajlarını göstermiş hakanda ne yaparsan yap demiş ama ahmet hakanla çıktıgını bilio dikkat et bence iki erkeğin salak iddialasmalarına kurban olma ben olsam ikisininde yüzüne bakmam

bu konunun ikinci açılışı aynı konu başka yerde de var.ilk okuduğumda yazmayayım demiştim ama yaşına baktım ben daha küçük bekliyordum.ne ahmetden ne de hakandan hayır gelmez bence sana bakış açıları senin düşündüğün kadar masum değil.arayabilir aramaz demiyorum ama ararsada senin düşündüğün nedenlerle aramayacaktır.saçma sapan dizileri izleyip izleyip ne hale geliyoruz offffff offffff

çarpık çurpuk ilişkiler.daldan dala konmalar.ikisinden de hayır gelmez.siz bence önce kararlı olun.ahmeti hakanı bırakın kenara.bir insan bir kişiden hoşlanır etkilenir.onla olayım olmadı öbürüne gideyim.bakın yüz de yüz idia ederim ahmetle de olmaz.yani erkekler yanaşan kadına hayır demez.ama arkadaşımı tercih edip çıkan onla ayrılınca soluğu ben de alan bir kızla ben öylesine takılırdım.

senin yaptığına kusura bakma ama burada yazamayacağım bır tabır denır.ıkısındende vazgeçmen bıran önce şart eğer bunu yapmazsan birbirlerine paslayacakları günler gelecek.gerçekten senı sevmıyor ıkısıde buyuzdende kullanmak ısteyeceklerdır.

bi insanın kendi kendine yaptığını kimse kimseye yapmazmış...

istesede bi başkası bukadar zarar veremezdi size ve kişiliğinize..

çok yanlış ilişkiler..

bence cevabını kendin vermişsin zaten....zor olanı istemiş, elde edince diğeri senin için zor olmuş ve onu da istemişsin. Bİr arkadaş elbise mi bu bir o bir bu demiş, üzgünüm ama katılmadan edemeyeceğim ve madem tavsiye istiyorsun, yerinde olsam ikisine de bay bay çekerdim. Hiç değilse şu noktada tavrını göster....

bence hiç ugrasma artk böyle seylerle.... ilerde aklı basında düzgün biri cıkar umarm karsına sende birz daha olgnşırsn....o zaman düşünürsün aşkı ilişkiyi..

hakan çağırmıştı ona gitmiştim ama bitmişti,ahmet çağırmıştı onada bi uğrim demiştim bu nedir yani..

hangisini seçeceğini bilememek duygusunu anlayabiliyorumda hem seçip hem vazgeçip hem tekrar seçip kısır döngü içindeki olayı algılıyamadım..

Sacmalıgın dık alası.. Bu elımde dursun, bu da yanına yoldas olsun.. Eger Ahmet le yurutmezsem Hakan.. Hakan olmazsa Ahmet.. Ya bırak bu ıslerı, sen neyın kafasını yasıyorsun Allah askına.? Kendını bulunmaz hınt kuması mı sanıyordun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…