İlişkim benim yüzümden bitti. Kendimi kontrol edemiyorum .

cataboom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
10
1
86
İstanbul
İyi akşamlar;

Ben 1.5 senelik ilişkimden yaklaşık 5-6 ay önce ayrıldım. Aslında terkedildim! O'ndan önce 4 sene boyunca hayatımda kimse yoktu ve daha önce hiç bu kadar uzun süreli bi ilişkim olmamıştı.(Belki bu yüzdende biraz ne yapacağımı bilemedim) (Bu arada soracak olursanız 24 yaşındayım.) Kısaca özetlemek gerekirse; ilişkimiz başlarda ilk 1 sene boyunca falan iyi gidiyordu. Her çiftin yaşadığı ufak tefek şeyler vardı. Azcık tripleşmeler, mesaj atmayınca alınmacalar, gücenmeceler falan filan..

Daha sonraları -ki bu benim evrim geçirmeye başladığım zamanlar- O'na karşı biraz kontrolsüz davranmaya başladım. Eskisinden daha fazla mesaj atmaya, aramaya, nerdesin/napıyosun diye sormaya vb. Yani özetle her an her saniye O'nun hakkında bişeyleri bilmek istedim. Bunun sebebini düşününce de esasında bi neden yok. Beni böyle olmaya ve düşündürmeye sevk ettiği herhangi bi olumsuz davranışı olmadı. Sadece sevgisini pek gösteremezdi. Yine de ne kadar sevdiğini biliyordum ki hala biliyorum kaldı ki kendiside söylüyor sevdiğini hala. Ama ben O'nu bi şekilde değiştirmeye çalıştım sanırım. Olmadıkça daha çok uğraştım, kabullenemedim ve en sonunda benden ayrıldı.

Ayrılmayı da beceremedik Çünkü 15 gün olmadan tekrar konuşmaya başladık bi şekilde. Bana hep şu cümleleri kurdu : "Senin bana saygın yok."," Ben seni müsait olunca ararım dediğimde müsait olup aramamı beklemek yerine neden arıyosun?"," Sen düzelmediğin sürece bizden bişey olmaz artık" vb.. Yani son 5-6 ayda biz birlikte olmadığımız halde ben toparlamaya çalıştım ama çalıştıkça daha da dağıttım. O'da benimle o kadar sert ve net konuştuğunda kendimi iyice kaybedip daha da üstüne düştüm. O'nun benim dışımda da bi hayatı olduğunu hep unuttum. O'nu bu kadar çok sevmeyi ben de istememiştim. Herşeyin fazlası zararmış gerçekten .

En son bugün bana dediki;"Artık inancım kalmadı ama değiştiğine inanınca beni ara seninle 3 gün geçirip değiştiğini düşünmeye başlarsam yeniden konuşmaya başlarız ve belki daha sonralarda bişeyler olabilir"

Ben bu kadar sevdiğim bi insanı nasıl bu hale getirdiğime inanamıyorum. Çok fazla bencillik ettim ve şuan bunu cezasını çekiyorum.
Artık kendimi inandırmadan O'nu arayıp O'na mesaj atmayacağım. Ama bununla ilgili kendimi nasıl değiştirebileceğimi ya da bu durumumu nasıl kontrol edebileceğimi pek bilmiyorum.
Sizlerin önelerileri nelerdir? Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

Kendinizi dizginlemeyi bilmeniz gerekiyor biraz başka seylere odaklanin bunaltmayin sevgilinizi.evlenseniz hiç katlanamaz bukadar baskıya...hobiler edinin arkadaşlarınızla vakit geçirin nefes almasına izin verin çocuğun.

hadı be ordan 3 gun gecırcekmıste bılmem ne...cok bılıo o...bencede erkek mı yok sana ...sevsen ayrı sevmesen ayrı dert bu erkek mılletıne..

anlattıklarında kendimi gördüm resmen. bende aynı durumu çok yaşadım sürekli üzerine duserdim niye müsait olamiyosun niye aramiyosun benden sogudun kesin falan filan çocuk sasiriyodu bukadar senaryoyu nasıl kurdun bende iyice sinir oluyodum. sonra bende onun gibi yapmaya calistim kizlar bence erkek milletinin %90i böyle yapilcak bisy yok herkes kaderine razı olsun(
sana tavsiyem kendini bol bol ozlet ve arat (biliyorum çok zor ama bi dene derim) senin değerini er yada geç anliycak sadece biraz mesafe diyorum...

hadı be ordan 3 gun gecırcekmıste bılmem ne...cok bılıo o...bencede erkek mı yok sana ...sevsen ayrı sevmesen ayrı dert bu erkek mılletıne..

bence unut derim
önüne bak erkekmi yok

Doğru söylüyosunuz aslında bu kadar takmamak gerek tabiki de ama düşündüğüm zaman sıkıntının özünde benden kaynaklandığını o kadar iyi biliyorum ki bu çok üzüyo zaten. =(
O'ndan olsa ben de bu kadar takılmam belki ama kendimide biliyorum yani ben bu değilim normalde. "Ben herşeyi yaptım" cümlesini kuramıyorum kendime bi türlü =(

kendini üzdüğüne değmez tatlım sallaa

canım yüz göz olmuşsunuz artık... yani boş verin bitmiş zaten. hani değişeyim beni tekrar "kabul etsin" türünden düşüncelere de kapılma bence. sana olan saygısı yok, varsa da şu an yok. "3 gün seni denerim baktım değişmişsin devam ederiz." ne bu allasen. bırak gitsin.

bosver tatlım sen yeterınce katlanmıssın bence...kpek gıbı kosar pesınden gerıde durmayı dene bak...senden onemlı degıl!!

Saygı karşılıklı olarak zayıfladı zaten son zamanlarda. Günde neredeyse 30 kere arıyodum ortada sebep yokken. O'nun belki 100 kere söylediği şeyleri dikkate almayarak yaptığım bi saygısızlık var. O'nda ise "kaç kere söyledim hiç bi lafımın değeri yok"un yarattığı...
Böyle bakınca gene kendimi sorumlu tutuyorum. Yani dediğim gibi "herşeyi yaptım" diyemiyorum ve pişmanlığı üstümden atmadan herşeyi bırakıp kabullenemiyorum.

O yüzden her ne kadar her bi yorumu gerçekten çok önemeseyip dikkate alsam da şuan son bi kere "nasıl düzeltebilirim?"in cevabına ihtiyacım var ..

Siz bir market ürünü değilsiniz. Bu kadınların bu ruh halı beni deli ediyor.
Bakın size uc gün denerim diyen kişinin sizi sevdiğine nasıl inanıyorsunuz ?
Hani birlikte asalimlar? Hani bir sorun varsa bu benden de kaynaklanıyorlar? Ortada bir davranış bozukluğu varsa ve bu kalıtsal veya doğuştan gelmiyorsa mutlaka yaşanılan bir travma vardır.
Erkeklere bu fırsatı vermeyi bırakın. Yazdığınız gibi adama birsey yaptığınız yok. Seven adamların tavrı cumleleri bu olmaz.

Tamam problemler olabilir de böyle resti çekemez ya seven insan ben inanmıyorum.
Benim de çok deli zamanlarım oldu eşim de hiç sıkıntıya gelemeyen bir insan olmasına rağmen çekti yani beni düzelene kadar

Hersey iyi hosta " 3 gün Seni denerim'de neyun nesi " yahu
bu soylenecek seymi ..
ilk once seni seven , her halinle katlanir ve böyle bir cumle kurmazdi...

Senin yerinde olsam hicccc takmazdim kafama aramazdimda... o laftan sonra....
hic kimse icin kendini degistirmeye calisma ..
böyle kabul etsin seniiiii!!!

Ben kendi yaşımı belirtmiştim yazıda bu soru gelebilir diye.
Ben 24 yaşındayım o 27

Açıkçası çok detaylı da yazamıyorum olur ya görür falan. Bi kez demişti çünkü google da ne arasam hep kadınlarkulübü'nde buluyorum cevabını diye. Biraz hastalık hastasıdır kendi. =D
Ama ben O'nun zamanlarını da biliyorum hatta daha bundan 5-6 gün önceydi telefonda konuşuyoduk ağlamıştı sen neden değişemiyosun, niye herşey iyi olmuyo ki diye.. Kaldıki O'nu 6 senedir tanırım daha hiç öyle bi anına denk gelmedim.
Yani demek istediğim ben hep olumsuzluklarını yazdım içimi dökerken ama bu tarz şeylerde olmuyo değil. Ne bileyim hani hissedersiniz ya iyi tanıdığınız birinin özünde neler istediğini, düşündüğünü.. Kötü bi niyetle o 3 gün olayını söylediğine ihtimal vermiyorum.
Herkesin o " 3 GÜN "e çok takıldığını farkedip bunu da paylaşmak istedim.

farkındamısın sevdikçe bi havalara girmiş mu tattırevallı gibi bi taraf agır basınca başkasının taraf havalara cıkmıs.3 gun gecıreyım karar verırım bu ne ya sanki mülakattan aday seçer gibi.mecburmusn sen bunun bu tavırlarını çekmeye hayırlıs buymuş de napcan bu havalarla sen bunla uğraşmazsın.hem sevıyosa zaten sen bıtırsen bıle gelır sana başlayalım tamam der kendi.hiç şımartma daha fazla derim.

cocugun dediklerini benim kendi ilişkilerimde kurdugum cumleler...
o yuzden haklı buluyorum.
ve oyle ikna edici konusmus ki sana satır aralarında hep ona inancını yazmıssın aslında.
genel olarak sen bu cocuga saygı duyuyorsun sanırım, tavırlarına yaptıklarına bakıs acısına....
ama nasıl olur da onu degistirmeye calısabilirsin burası biraz uymuyor anlattıgın iliskiye.

hele şu takılmayın dedigin 3gun oyle onemli ki... her dedigi iyi tamam da biraz deneyelim demek... ayıp!
kontrolcu biri sanırım ama yaptıgı sey saglamcılıga dogru gidiyor. ve daha da onemlisi sen tepki verememissin...
dolayısıyla baska seylerde de tepkisiz kaldıgın veya onun sozlerini icsellestirip sahiplendigin oluyor mu diye süphem var.
sen ne kadar cok sıklıkta aramıi olabilirsin ki o bunalıp ayrılsın ama seviyorum diye aglasın...?

Onun o 3 gunluk deneme testini gecsen ve tekrar iliskiniz baslasa mutlu ve huzurlu olabilecek misin? Heran "yok sen degismemissin yine asabimi bozan seyler yapmaya basladin, hadi byeeee" diyebilecek bir adam olacak karsinda.. Boyle kisiyle iliski yasanir mi? Erkek dedigin insana guven verecek. Boyle birine nasil guvenir de sirtini dayarsin? Hic kaptirma kendini. Konusmayi da kes. Yoluna devam et.. ama onsuz..

günde 30 kere aramak mı:SSS güzelim sen kendini değiştir ondan sonra ilişkini düşün. çünkü sadece onunla değil kimseyle bu şekilde olamazsın ki. unut onu başka erkek mi yok diyen arkdaşa da katılmıyorum. bu şekilde baskı ve boğmayı kabul edecek erkek ya da kadın, yani insan yoktur evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…