İlişkim benim yüzümden bitti. Kendimi kontrol edemiyorum .

yoluna bakmalısn cnm kaderde ne varsa o olur.. zaten senı sevıyorsa pesınden gelıcektıır. ama artk yoluna bakmalsn

senin sevgiline yaptığının aynını sevgilim ben üniversitedeyken bana yapmıştı ozaman bizim ilişkimizde 1 sene olmuştu başlayalı buarada sizinle aynı yaştayız ama o benden 1yaş büyük olduğu için okulu bitirip döndü ama benim son senemi bana resmen rezil etti okuldan çıktığımda msj atmadımmı 3gün surat yapardı akşam dışarı çıkmak asla yok kızlı erkekli grup olarak sınıfça yapılan hiçbir organizasyona gidemezdim gitsem biliyodum ki en az 1hafta çekicektim sabrettim çok seviyordum onunda sevgisinden emindim ama en son mezuniyet kutlamama kendisi gelemiyor diye sende gitmiceksin demesiyle ipleri kopardım mezuniyete yine gitmedim zaten sinirden gitsemde bişey anlamazdım 5yıllık ilişkimde ilk defa ozaman 1 hafta hiç konuşmadım onunla ama buda onun kendisine gelmesini sağladı şuanda nişanlıyız ağustosta düğünümüz var kısmetse.. canım benim ilişkide unutmamız ve unutulmaması gereken temel kural kendi hayatlarımızın çizgisini aşmamak karşındakini oyuncak gibi kontrol etmeye çalışmak karşı tarafa sadece bana güvenmiyor oyüzden bukadar sıkıyor beni izleniminden başka bişey yansıtmaz emin ol sana nacizane tavsiyem otur iyice düşün ondan vazgeçemiyorsan onunla olmak istiyorsan bi süre yalnız kal ve kafanı topla ve ona değiştiğini göster zaten bir süre sonra karşılıklı bu şekilde davranmaya başlıcaksınız birbirinize....

Ben yalnız şu kısmı anlamadım.5-6 ay önce ayrıldık demişsin.Sonra bugün konuştuk 3 gün verdi demişsin.Şimdi burda herkes sevgiline kusur bulup 3 güne takılmış ama,gerçekten bıktırmışsın karşındakini.Saygı göstermemişsin.Müsait değilim dediğinde ararım dediğinde,kalkıp yine aramışsın.Ben şu kızları anlamıyorum.Yok seven insan katlanır,tabi arayacaksın.....Ne sevgisi ya.Sevipte kötü huylara katlandıkça,düzelmesini bekledikçe karşı tarafa daha çok kötülük yapıyorsunuz.Herşeyin bir adabı var.Kimsenin üstüne bu kadar düşmenin anlamı yok.Herkesin kendiyle kaldığı bir hayatı da var.Bence 3 gün sonra filan da arama.Biraz kendini toparla,karakterini gözden geçir.Sen aynı sensen,3 gün 5 gün sonra yine başlarsın arama takıntına.

neden bu kadar sıkıp,bunalttın kı onu..
ıkınız bırlıkte olsanız bıle,insanların kendıne özel zamanları olmalı..
her dakka onu arayıp,sorgulamak,bence ınsanın hayatına tecavüzdür..

eşim 10 yıldır hayatımda,3 yıldır evlıyız..
benım elım o telefona hayatı bı mesele olmadıkça gıtmez..
cunku bılırımkı çalışıyor,musaıt degıldır,rahatsız etmem..
sevgılıykende asla aramazdım,hala aramam..
o zaten gun ıcınde benı arayıp,soruyor..

veya arkadaşlarıyla buluşurken,
butun hepsının karısı rahat bırakmaz dakka bası arıyormuş..
bı kocamın telı çalmıyormuş..
dıgerlerının karısı yüzünden,bulusmalarından da bıse anlıyamıyolarmıs..

bence onu özgür bırak,bunaltma..hayat o ve senden ıbaret degıl..
tekrar başlarsanız,bunu göz önünde bulundur..
hem bırak o senı merak edıp arasın..

bence onu özgür bırak,bunaltma..hayat o ve senden ıbaret degıl..
tekrar başlarsanız,bunu göz önünde bulundur..
hem bırak o senı merak edıp arasın..
Aynen katılıyorum sana işte ben bunu beceremedim bi türlü en yakınımda o var diye en ufak gereksiz saçma olaylarda bile ona gittim. O'nun kendi içinde bi birey olduğunu yeniden hatırlayıp buna göre davranmam gerek.

Herkesin kendiyle kaldığı bir hayatı da var.
Benden kaynaklı tek sıkıntıyı söylemişsin sen de O'da böyle diyo zaten. "Benim senin yanında değilkenki hayatıma biraz saygı duy" falan diyo. Benle değilken zaten ya işte oluyo ya evde oturuyo ya da bazen arkadaşlarıyla dışarı çıkıyo -ki bu öyle benim sıkmama sebep olacak kadar çok da değil-

Sanırım bi süre O'nu bi kenara bırakıp kendimle ilgili şeyleri gözden geçirmem lazım. Zaten farkında olduğum şeyleri yapmamayı başarsam bi sorunumuz kalmaz.

Bi gelişme olursa yeniden burdan paylaşıcam. Düşünceleriniz için teşekkür ederimmmmm

ben olsam 50 kere arardım 30 degıl...az bıle ypmıssın..ıplerı elınden bıraktıgın an gıder ve su rahat arkdaşlarda aldatılmadıgınızı nerden bılıyorsunuz cok merak edıyorum..rahat bıraktıgınız anda aramaz zaten guvenıyor deyıp baskasında alır solugu..ben kız halımle dısarı cıkartmıyorum cıktıgı anda bıter..sozunu dınlıyosa ne ala..dınlemıyosa yapçak bır sey yok..oyuncak gıbı kontrol edıceksın gerekırse bası bos bırakma sakın..ınsanın hayatında bırı var ıse her dk sını bılmelı maalsef..cogu kısıye asla katılmıyorum bu konuda..rahat ınsan gercekten sevmez bana gore..sınır hastası ederler ınsanı hatta..bastan koyucaksın kuralını..o kadar!

Çok sıkılmak, sürekli aranmak bir süre sonra kontrol ediliyormuş hissi veriyor insana
Ben anladım erkek arkadaşını, çünkü bunu yaşadım
Her saniye telefonda bir faaliyet, o kadar usanmıştım ki yürütemedim
Her saniye hesap ver, her saniye anlat inan insan çok boğuluyor
3 gün denerim demesi biraz ayranı kabarmış gibi düşündürdü bana ama ana hatlarıyla haklı
Bir de sürekli ayrıl-barış, bir küs bir barışık yıpranıyor insan
Seven insan çeker kısmına inanmıyorum, sevgi de fedakarlık da bir yere kadar
Yapacağın şey kendini kontrol etmek, karşındakini sıkmamayı öğrenmek
Ve tabi seçim senindir ama bu ilişkiyi artık zorlama bence, laçkalaşmış artık toparlamak zor

ayy 3 gün geçircekmişte konuşabilirmişte tırttttt başkası mı yokk yaa. kafanı dinle yalnız kal. seni böyle olmaya iten belki de karşındaki kişidir

Çalıştığım ortamdan dolayı annesiyle neredeyse her gün görüşüyorum. O'da bana hep bugünde dedi hatta "bırak şunu bi kaç gün arama ben oğlumu tanımıyo muyum sanki bak nasıl döncek o seviyo çünkü seni. O kadar üstüne düşme havalara girmesin" diye. Çoğu konuda annesi benim yanımda hatta ben daha öncelerden de böyle olduğunda onu aramazdım bi kaç gün o da annesini arayıp benim naptığımı, nasıl olduğumu falan sorardı sonra biz konuşmaya başlardık.

Dediğim gibi birlikteyken en ufak bi sıkıntımız yoktur. Sadece birlikte değilken ben kafayı yiyorum

Kendimi gördüm her anlamda.
Sen bensin.
Erkek arkadaşında benimki gibi.
Sonra devran bi döndü şimdi sen düzelmezsin catlakB diyemiyor.

değişmeni tavsiye ederim, adam haklı ve seni seviyor. şu an ilişkiniz beni çok duygulandırdı. birbirinizi sevin ve birbirinize güvenin lütfen, sürekli arayıp mesaj atarak karşı tarafın hayatına dahil olmaya çalışmayın. biraz özlemek iyidir, özlemek için kendinize fırsatlar yaratın. :)

Kendimi gördüm her anlamda.
Sen bensin.
Erkek arkadaşında benimki gibi.
Sonra devran bi döndü şimdi sen düzelmezsin catlakB diyemiyor.

Naptın peki? Benim gibiysen eskiden, işleri yoluna sokman biraz sıkıntılı bi süreç olmuştur eminim! Çok sevindim sizin adınıza ama işin sırrını bana da söyle

Aynen onu yapıyorum şuan. Eskiden hep bişeyleri düzeltmek için bişey yapmam gerektiğine inanırdım. Sanırım bazen bişey yapmaya çalışmamak daha çok yardım ediyo.

Gerçi hala bi süre konuşmayalım dediğimiz halde niye aramıyo ki hiç diye düşünmeden edemiyorum ama kafamı takmamaya çalışıp başka şeylerle uğraşıyorum

Bu arada yeni farkettim ki konuyu yanlış yere açmışım dünkü sinir ve üzüntüyle.
Yeni üye olduğum içinde sitenin işleyişini detaylıca bilemiyorum.
Kendi konumuzu taşıyabiliyo muyuz yoksa rica etsem yapabilecek birisi duruma müdahale edebilir mi?

Gözden çıkartınca oldu valla çıkmadan önce böyle değildi oamıyordu yapamıyordum onu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…