Aynen katılıyorum sana işte ben bunu beceremedim bi türlü en yakınımda o var diye en ufak gereksiz saçma olaylarda bile ona gittim. O'nun kendi içinde bi birey olduğunu yeniden hatırlayıp buna göre davranmam gerek.bence onu özgür bırak,bunaltma..hayat o ve senden ıbaret degıl..
tekrar başlarsanız,bunu göz önünde bulundur..
hem bırak o senı merak edıp arasın..
Benden kaynaklı tek sıkıntıyı söylemişsin sen de O'da böyle diyo zaten. "Benim senin yanında değilkenki hayatıma biraz saygı duy" falan diyo. Benle değilken zaten ya işte oluyo ya evde oturuyo ya da bazen arkadaşlarıyla dışarı çıkıyo -ki bu öyle benim sıkmama sebep olacak kadar çok da değil-Herkesin kendiyle kaldığı bir hayatı da var.
İyi akşamlar;
Ben 1.5 senelik ilişkimden yaklaşık 5-6 ay önce ayrıldım. Aslında terkedildim! O'ndan önce 4 sene boyunca hayatımda kimse yoktu ve daha önce hiç bu kadar uzun süreli bi ilişkim olmamıştı.(Belki bu yüzdende biraz ne yapacağımı bilemedim) (Bu arada soracak olursanız 24 yaşındayım.) Kısaca özetlemek gerekirse; ilişkimiz başlarda ilk 1 sene boyunca falan iyi gidiyordu. Her çiftin yaşadığı ufak tefek şeyler vardı. Azcık tripleşmeler, mesaj atmayınca alınmacalar, gücenmeceler falan filan..
Daha sonraları -ki bu benim evrim geçirmeye başladığım zamanlar- O'na karşı biraz kontrolsüz davranmaya başladım. Eskisinden daha fazla mesaj atmaya, aramaya, nerdesin/napıyosun diye sormaya vb. Yani özetle her an her saniye O'nun hakkında bişeyleri bilmek istedim. Bunun sebebini düşününce de esasında bi neden yok. Beni böyle olmaya ve düşündürmeye sevk ettiği herhangi bi olumsuz davranışı olmadı. Sadece sevgisini pek gösteremezdi. Yine de ne kadar sevdiğini biliyordum ki hala biliyorum kaldı ki kendiside söylüyor sevdiğini hala. Ama ben O'nu bi şekilde değiştirmeye çalıştım sanırım. Olmadıkça daha çok uğraştım, kabullenemedim ve en sonunda benden ayrıldı.
Ayrılmayı da beceremedik Çünkü 15 gün olmadan tekrar konuşmaya başladık bi şekilde. Bana hep şu cümleleri kurdu : "Senin bana saygın yok."," Ben seni müsait olunca ararım dediğimde müsait olup aramamı beklemek yerine neden arıyosun?"," Sen düzelmediğin sürece bizden bişey olmaz artık" vb.. Yani son 5-6 ayda biz birlikte olmadığımız halde ben toparlamaya çalıştım ama çalıştıkça daha da dağıttım. O'da benimle o kadar sert ve net konuştuğunda kendimi iyice kaybedip daha da üstüne düştüm. O'nun benim dışımda da bi hayatı olduğunu hep unuttum. O'nu bu kadar çok sevmeyi ben de istememiştim. Herşeyin fazlası zararmış gerçekten .
En son bugün bana dediki;"Artık inancım kalmadı ama değiştiğine inanınca beni ara seninle 3 gün geçirip değiştiğini düşünmeye başlarsam yeniden konuşmaya başlarız ve belki daha sonralarda bişeyler olabilir"
Ben bu kadar sevdiğim bi insanı nasıl bu hale getirdiğime inanamıyorum. Çok fazla bencillik ettim ve şuan bunu cezasını çekiyorum.
Artık kendimi inandırmadan O'nu arayıp O'na mesaj atmayacağım. Ama bununla ilgili kendimi nasıl değiştirebileceğimi ya da bu durumumu nasıl kontrol edebileceğimi pek bilmiyorum.
Sizlerin önelerileri nelerdir? Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
Kendimi gördüm her anlamda.
Sen bensin.
Erkek arkadaşında benimki gibi.
Sonra devran bi döndü şimdi sen düzelmezsin catlakB diyemiyor.
değişmeni tavsiye ederim, adam haklı ve seni seviyor. şu an ilişkiniz beni çok duygulandırdı. birbirinizi sevin ve birbirinize güvenin lütfen, sürekli arayıp mesaj atarak karşı tarafın hayatına dahil olmaya çalışmayın. biraz özlemek iyidir, özlemek için kendinize fırsatlar yaratın. :)
Naptın peki? Benim gibiysen eskiden, işleri yoluna sokman biraz sıkıntılı bi süreç olmuştur eminim! Çok sevindim sizin adınıza ama işin sırrını bana da söyle
Aynen onu yapıyorum şuan. Eskiden hep bişeyleri düzeltmek için bişey yapmam gerektiğine inanırdım. Sanırım bazen bişey yapmaya çalışmamak daha çok yardım ediyo.
Gerçi hala bi süre konuşmayalım dediğimiz halde niye aramıyo ki hiç diye düşünmeden edemiyorum ama kafamı takmamaya çalışıp başka şeylerle uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?