ilişkim bitmek üzere ben mi hatalıyım yoksa o mu benı sevmiyor???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar şöyle anlatıyım erkek arkadasımla aram bozuk sebebi o benim herseyimi bilirken msn sşifre falan ben onun kini bilmiyorum 1 yıl oldu verir misin merak ettim bakıcam dedim oda zaten hiç girmiyor benim bildiğim vermicem dedi bende beni gözden çıkartırsın dedim umursamadı vermicem dedi sonra telde konusurken arkadası geldı arkadasım geldı kapatıyorum hayatım dedı kapattı ondan sonra aksam 6 gıbıydı o saatten 2 gün aramadı bende bitti dedim aramadı aradım acmadı cevap vermedi böyle dedim diye yok haksızsın yok olye yok boyle dıyor . kalbımı kırdı bıde çabası yok aramıyor ne yapıyım o benı sevmıyor mu??? onceside hiç gel görüşelim özledim falan huyu yok 2 haftada bı görüşüyoruz kendımımı kandırıyrumCADIARZUbenneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim kime ne dedi?? Niye msn sifresini vermedi? Niye aramadi? Sen kendi sifreni niye veriyorsun? :kahve:

Findik kabugu doldurmicak seyler bunlar ya...birak güzelim sende arama...bu erkek milletinin triplerine yem olmayin böyle...hatta o aradigi zaman sen soguk davran...
Kac bak nasil kovalanirsin...:delphin:

bence ustunde durma belkı sorunları vardır böle düşün..ama senı yok saymasına ızın verme...

kacıyorum kovalamıyor ki sorun bu benim için çabası yok sevmiyorsun diyorum demek oyle yok benı haksız saymalar falan gıt ıstemıyorsan diyorum onada yok hıg mıg anlamıyorum sorun mu bende yoksa omu ne yaptıgını bılmıyor ???

aşk tek kişi yaşanmıyo nereye kadar alttan alabilirsin ki yada nereye kadar ilişkiyi kurtarmaya çalışabilirsin tek başına.... bişey varsa vardır yoksa hiç yoktur benim gözümde sengözlerimebaksanab artık ortaokul çocuklarının bile düzenli ilişkileri var şutarafagitti

ufacık şeyler bunlar bence.
şifresini ister verir ister vermez. ben de vermem hatta istenmesine bile şaşırırım.
aramıyorsa aramasın hem, illla beni ara diye peşinden koşmaya değmez..

eğer biri seni için çabalamıyorsa bırak gitsin canım... sen şimdi ilişkini kurtarmaya çalışırsın ; yarın o gelir sana bitsin der... artık seni sevmiyorum der ; seni çok sevmiyorum der... biliyorum çok zor ; ilişkim için çabalamam gerek diye düşünebilirsin... senin çabalaman kendini geri çekmek olmalı... bunun da senin için kolay olmayacağını düşünüyorum ... biraz cesur olman gerek tatlım... öyle olman gereken anları kaçırırsan daha sonra keşke diyeceğin anlar olarak hatırlarsın...

eğer seni yeterince sevmiyorsa zaten onunla bir ilişki yaşamanın da anlamı yok...
sürekli şüphelerle yaşayamazsın ya da ne kadar mutlu olabilirsin...

bence artık ne ara ne sor ... bitmiş gibi davran ... ilk etapta acaba düzelir mi anlar mı diye içinde bir umut olacaktır elbet ... ister susturmaya çalış ; istersen sessizce orda kalmasına tanık ol ... ama adım atma ... ne bitti yaz ne de bitmedi... belirsizlikle o boğulsun ; onun kafasında soru işareti olsun...

ama sen kararını ver ; " benim için emek vermeyen hiçkimse benim sevgimi haketmiyor " de ve buna inan...

arkadaşlar şöyle anlatıyım erkek arkadasımla aram bozuk sebebi o benim herseyimi bilirken msn sşifre falan ben onun kini bilmiyorum 1 yıl oldu verir misin merak ettim bakıcam dedim oda zaten hiç girmiyor benim bildiğim vermicem dedi bende beni gözden çıkartırsın dedim umursamadı vermicem dedi sonra telde konusurken arkadası geldı arkadasım geldı kapatıyorum hayatım dedı kapattı ondan sonra aksam 6 gıbıydı o saatten 2 gün aramadı bende bitti dedim aramadı aradım acmadı cevap vermedi böyle dedim diye yok haksızsın yok olye yok boyle dıyor . kalbımı kırdı bıde çabası yok aramıyor ne yapıyım o benı sevmıyor mu??? onceside hiç gel görüşelim özledim falan huyu yok 2 haftada bı görüşüyoruz kendımımı kandırıyrumCADIARZUbenneyaptımki

görüşelim gel,özledim demek yok.. 2 haftada bir görüşmek,aramamak sormamak,
erkek arkadaşınızın size olan sevgisinden ,şüpheliyim..................

aah aaahhh
sabırsızsın sen de duramadın de mi...
be nde öyleyimdir...
ama durdurucan kendini seviyosa o arasın....

yoksa yol ver gitsin

amaaaaaaaaaan.......
tınnnnnnnnn de git yaaaaaaaa..........
ne takıyosun arkadaşım?
:delphin:

nereye gittin, naptın, kim aradı, o mesaj kimden, niye aramadın, gelmedin, gitmedin bıt bıt bıt....
böyle ilişkileri pek sağlıklı bulmuyorum ve gelecek göremiyorum cancağızım
seni gerçekten düşünen ve seven birini bul, bak bunlar hiç sorun olmayacak o zaman

aramaması,sevgisini çok göstermemesini bilmem ama bu şifre hususunda haksızsın arkadaşım.
kimse kimseye özel şifresini bilmemnesini vermek zorunda değilki...
sende vermek zorunda değilsin.verdiysen kendi isteğinle verdin.ben verdim,sende ver şeklinde başına vurman gereksiz.
herkesin kendine ait sırları olabilir.veya sırf güvenmediğini düşünüp sinir olduğu içinde vermiyor olabilir.hatta bu güvensizlik ve şüpheciliğin,ayrıca beraberinde ısrarcılığın yüzünden seni sık sık arayıp sormak içinden gelmiyor olabilir.
şöyle düşün...bir şeyler yapmaya meyilli insan minareyi çalsada kılıfını hazırlar.sana msn şifresini verir.diğer yandan başka bi adres alıp yapacağını yine yapar.
o yüzden takılma böyle şeylere arkadaşım.
kendinide sevgilinide bunaltma.
ama başka dertleriniz varsa bilemem tabi,ben msn şifresi olayı üzerinden yorum yaptımbenneyaptımki

2 haftada bir görüşülmesi çok kötü birşey değil durumlar öyle gerektiyorda olabilir ama özledim diyebilir en azından salla gitsin anam

aklım almıyo insab sevdiği birini özlemezmi 2 haftada yaa...hiç olası değil bu hem msn ede fazla girmiyo diyosun buda saçmaa birde sen neden veriyosunki msn şifreni ona veya başkasına allah allah ya bu kızlarımız ne şaşkın

Hayatım bunu sende biliyorsun aslında da çıkar yol arıyosun o çocuk için önemin yokkkkk
acı biraz ama birinin bunu sana açıkça söylemesi gerekiyordu.

Senin yapacağın şey şimdi kaçmak kovalarsa senii haa bak o zaman ben yanıldım keşke de yanılsam bu arada tabiiiii kaç bakalım napacakkkk
fisfisfis

aklım almıyo insab sevdiği birini özlemezmi 2 haftada yaa...hiç olası değil bu hem msn ede fazla girmiyo diyosun buda saçmaa birde sen neden veriyosunki msn şifreni ona veya başkasına allah allah ya bu kızlarımız ne şaşkın

Hayatım bunu sende biliyorsun aslında da çıkar yol arıyosun o çocuk için önemin yokkkkk
acı biraz ama birinin bunu sana açıkça söylemesi gerekiyordu.

Senin yapacağın şey şimdi kaçmak kovalarsa senii haa bak o zaman ben yanıldım keşke de yanılsam bu arada tabiiiii kaç bakalım napacakkkk
fisfisfis

şaşkınım kapılıyorum hemen :delphin: kaçtım ama kovalamdı sevıyorum dıye ben kovalım önemim olmadıgını biliyorum hissediyorum bunuda hissettiriyor çabası yok benim için ... sormayın aptallık bende ama huyum kovalarım kovalarım ummadıgı anda ceker giderim . sabırlıyım cok sabırlıyım.:hooray:fisfisfis:enbuyukkk:

eğer biri seni için çabalamıyorsa bırak gitsin canım... sen şimdi ilişkini kurtarmaya çalışırsın ; yarın o gelir sana bitsin der... artık seni sevmiyorum der ; seni çok sevmiyorum der... biliyorum çok zor ; ilişkim için çabalamam gerek diye düşünebilirsin... senin çabalaman kendini geri çekmek olmalı... bunun da senin için kolay olmayacağını düşünüyorum ... biraz cesur olman gerek tatlım... öyle olman gereken anları kaçırırsan daha sonra keşke diyeceğin anlar olarak hatırlarsın...

eğer seni yeterince sevmiyorsa zaten onunla bir ilişki yaşamanın da anlamı yok...
sürekli şüphelerle yaşayamazsın ya da ne kadar mutlu olabilirsin...

bence artık ne ara ne sor ... bitmiş gibi davran ... ilk etapta acaba düzelir mi anlar mı diye içinde bir umut olacaktır elbet ... ister susturmaya çalış ; istersen sessizce orda kalmasına tanık ol ... ama adım atma ... ne bitti yaz ne de bitmedi... belirsizlikle o boğulsun ; onun kafasında soru işareti olsun...

ama sen kararını ver ; " benim için emek vermeyen hiçkimse benim sevgimi haketmiyor " de ve buna inan...

çok haklısın çok ama takıntılıyım işte :dance:

canim bu cocuk hic msne girmiormuydu? yani sen bunu hic online gormedin mi bu kadar zamandir? soruyorum cunku hic msne girmeyen birisi sen sifresini isteyince birden panige kapilip yok vermiycem demezdi. sakin bu cocuk seni engellemis olmasin msnde. sen de sifreyi isteyince kendini (engelli) ve diger baska kizlari vs listesinde gormenden korkmus olabilir belki. farazi konusuorum sadece fikir yurutorum. msn mevzusunu gectim sana olan ilgisizligi bile senin bu iliskiyi ciddi bir sekidle gozden gecirmen icin yeterlidir bence.
sevgiler...

birbirinizin msn şifresini bilmek zorundamısınız??????????
madem o sana vermiyor sende ona vermeseydin şifreni....:delphin:

Back
X