- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 29
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
biri olmadıgına eminim olsa öyliyecek bi tip . başkası var ayrılalım derdibaşkasını bulmuş senide yedeğe almış..lafa bak ilk geleceği insan senmişsin..kürkçü dükkanımısın sen?
tşk ederim yorum için <3Bir süre uzak kalma fikrin doğru ikiniz içinde. İşleri bu arada yoluna koyarsa kendi sağlığı ve ilişkiniz içinde iyi olur. Çok sıkma bu arada dönerse senindir dönmesse zaten ....
3. bi kişi yok canımİlgisiz erkek yoktur. Başkası ilgisini çekmiştir net
ne kadar bi aralık meselaBana haklı geldi.
Böyle yoğun dönemlerde başımda biri ilgi diye beni daha çok strese sokunca
Ben de uzaklaşıyorum.
Anlayış göstermeliydin biraz daha.
Sen de kendi hayatındaki işlerle meşgul olabilirdin.
Şimdi de yapacağın en iyi şey üzerine gitmemek, rahat bir aralık vermek olur.
inş öyle olurbence de kendini toparlayınca gelir bişey yapma.
ya canım sakin ol . olsa diye bilecek bi kişi . hani ikimizi idare etme gibi bi durumu olmaz veya benden saklamaz . gelir söyler yani başkası var diye o yüzden eminim .Ay ne kadar eminsiniz 3.kişi olmadığına!
Seven ama dırdırdan bunalan insan ayrılmak istemez lütfen anlayış göster yoğunum der tartışmayalım der ama yoruldum bitsin demez. Savaşa mı gidiyor bu adam da bu kadar tahammülsüz? Hiç inandırıcı değil. İki yemek yaptı bi alnını öptü diye başka biri yok yani? İnanmaya devam.
başkası oldugunu düşünmüyorumİlgisiz erkek yoktur, ilgisini çalmış başka bir kadın vardır...
Peki siz bilirsiniz...başkası oldugunu düşünmüyorum
zaman ayırıp yorum yaptıgınız için çok tesekkur ederim yinedePeki siz bilirsiniz...
ya canım sakin ol . olsa diye bilecek bi kişi . hani ikimizi idare etme gibi bi durumu olmaz veya benden saklamaz . gelir söyler yani başkası var diye o yüzden eminim .
kendisini tanıdıgım için öyle bişey yapmıyacagını biliyorum . daha 2 hafta önce ailesi ile tanıştırdı bideOnu derse ilerde pişman olup sana dönme hakkını kaybedeceğini bildiği için söylemeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?