ilişkim sarsıntıda

ya canım sakin ol . olsa diye bilecek bi kişi . hani ikimizi idare etme gibi bi durumu olmaz veya benden saklamaz . gelir söyler yani başkası var diye o yüzden eminim .
Sakinim canım sadece çok safsın yani çok saf niyetlisin ama kemalim yapmaz modundan çıksan senin açından iyi olur. Hani bu adam ne yaşadı ki böyle? Bi yakınını kaybetse ya da askerlik yapsa yıpransa anlarım da alt tarafı çalışıyor ve yoğun hepsi bu yani. İlerde evlendin diyelim of bunaldım ayrılalım mı diyecek? Ha oturup beklerim gelirse gelir diye heba edeceksen zamanını buyur et hayat senin.

sende haklısın canım işde bütün yük kendi üzerindeymiş ve 3 4 aydır izin bile kullanmıyo . 3 farklı alana bakıyo bende çok kavga cıkarınca böyle bi tepkide bulundu

sende haklısın canım işde bütün yük kendi üzerindeymiş ve 3 4 aydır izin bile kullanmıyo . 3 farklı alana bakıyo bende çok kavga cıkarınca böyle bi tepkide bulundu
Canım ben de biraz karamsar bakıyorum bu olaya lütfen kusura bakma.
Ben de senede 10 gün izin kullandım geri kalan zamanlarda non stop çalıştım. Ama öyle bir zamanda değilelimdeki ilişkiyi bitirmek, keşke biri olsa da bana dedtek olsa dedim.
Öyleydi böyleydi söyle dedi falan filan hikaye. Seven adam git-mez!
Biraz zaman geçsin daha objektif bakabileceksin sen de

anladım canım şuan beklemekten başka yapacagım bişey yok sanırım

Adam bitirmek istemiş ne olursa olsun dünyayı mı taşıyor omzunda. Neler yaşayıp da sevdiğinin bir çift sözünü duymak için o kargaşada arayanlar, bitirmeyenler var. Velev ki doğru; o zaman da seni bu kadar kolay gözden çıkaran adam yine aynısını yapar, kaçmayı seçer.

Ayrıca adam bitirmek istemiş, ara vermek istememiş. Sen bitmesin deyince kabul etmiş. Ne kadar daha sırtında taşıyacaksın sevgini. Bence sevse bunu yapmazdı. Böylesi kolay kaçan tipleri sevmem.

belkide haklısın ben şuan inanmak istedim belkide dediklerine kafam çok karısık

Ayh laflara bak laflara... aynı cümleleri, aynı hareketleri hanzo nun birinden (eski sevgilim) ' den duydum.

"Anlayış mış, yok çok yoģunmuş, yok iş yerinde tek miş, yok şu yok bu, bekle, zaman ver, herşeyi yoluna koyacağım.... vs vs hatta yüzüme bakıp iç çekmeler vs..."

Sonuç ; instagram sağolsun bana ayırmadığı vakitlerini başka kadınlara ayırıyormuş, hatta sözlenmiş. Beni 2.ci opsiyon olarak kullanmış. Öğrendim, öğrenmem 4 yıllımı aldı, allaha havale edip her yerden engelledim. Instagram olmasaymış hala ben bekliyordum oda beni yedekte tuttuyordu. Arada gönlümü hoş etmek için iyi davranmalar, diğer vakit lerde ise yok çok yoğunum, ilgilenemem seninle vs...

Bu yüzden karamsar bakıyorum maalesef.

Bence bekleme.
Kendi hayatına bak.

belkide haklısın ben şuan inanmak istedim belkide dediklerine kafam çok karısık
Bak canım seni kolay gözden çıkaran senin için uğraşmayan birisi için uğraşır savaşırsan, ne kadar güçlü olursan ol kaybedersin. Yenilirsin.

Mantıklı düşün. Kaçan kovalanır. O yüzden direk bırakamadın. Ama sürekli peşinden koşamazsın. Şu an sen koşarsan peşinden buna alışacak, kolay pes edip kolay vazgeçecek. Sonra hep üzüleceksin. Buna izin verme. Pes eden, kolay vazgeçen adam beni sevmiyordur, bitti. Seviyorsa bu kadar kolay olamaz, olmamalı. Kim sevdiğinin olmadığı bir hayatı bu kadar kolay göze alıp, gözden çıkarabilir?

Bunları düşün lütfen. Belki de uğraşmaman, zaman vermemen, beklememen onu kendine getirecek. Gözü korksun. Korkmuyorsa da bırak gitsin. Senden ayrılmak istemiş, bu ne demek yani. Bunu gerçekten yapabilecek miydi? Bu şüphe yeter insana.

İnsan düşünür ki: Acaba kabul etseydim bitecek miydi, bensiz mi yaşayacaktı, hayatına devam edip aldırmayacak mıydı? O zaman sevgisi nerde? Bu bir soru işareti olarak kalır aklında, kalmalı.

çok üzüldüm gecmiş olsun öncelikle napcagıma daha karar vermedim acıkcası

ben zaten daha yazmıyacam beklerim bi süre . o süre ne kadar olur bilemem

Allah ıslah etsin. Ne sanıyolar kendilerini anlamam cidden. Sen kim oluyosun da yedekte tutuyosun bi de. Öff benim de başıma geldi, sinirlerim zıplıyor böylelerini duyunca

benım hiç başıma gelmedi o yüzden belkide anlamıyorum suan
Canım kendini hazırlaman için söylüyorum, perşembenin gelişi çarşambadan belli oluyor çünkü.
Sen çokdüşünme bu adamı. İnş yanılırız, mutlu olursun.
Bu adamlar cidden bi halt sanıyolar kendilerini. Sen üzerine titredikçe sen iticioluyosun, beyefendi annesinin kuzusu zaten dünyada tek çalışan o, tek yorgun olan o...
amaaaan, deger gördüğün yerde mutlu oluyosun galiba. Ben bunu deneyecegim şahsım adına :)

fikirlerin için çok saol göz önünde bulundurcam hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…