ilişkim sarsıntıda

Biz dedk ama 3. Kişi yokmuş. Bari öğrenmesi uzun zaman almasa. Arkadaş sende iyi sabır varmış 4 sene nedir yahu?

sen neden yanına gitmiyordun?
hep o geliyorsa yorulmuş belli ki..

şöyle söyleyeyim ben eskiden pskoloğa gidiyordum ve benimle de görüşmek isteyen bir çocuk vardı o ara
çocuk da aynı böyle sesler duyduğundan bahsetmişti ben de tabi her hafta anlattığım gibi sikoloğuma bunu da anlatmıştım
bana ses sanrısının bütün diğer sanrılardan daha büyük olasılıkla şzofren vs gibi bir hastalık belirtisi olduğundan bahsetmişti
ve korkup çocuktan uzaklaşmıştım
aynısını sana da öneririm
yani uykusuzluktan vs görme ile ilgili sanrı tamam olabiliyormuş ama ses duyma çok tehlikeli demişti aklında olsun...

kızlar pazar günü tekrar işinin oldugu şehire gitti . beni o akşam aradı nasılsın naptın bütün gbi vs vs sorular sordu . 15 20 dk konuştuk işte . sadece kafa dinlemek istedigini söyledi benle ilgili bi sorunu olmadını söyledi . pazar gecesi 5 bucuk gibi msj atmış ben vardım uyuyacam haberin olsun . konuştugumz gibi az uzak kalalım sözünü unutma yazmış . ben tamam konuşmayalım demiştim ama beni biliyo 2 3 saat sonra üste üste yazarım diye o mesajda uyarmış . bende hiç cevap atmadım .

bunlar çok önceden yaşanmış şuan öyle bişsey yok ama beynim çok dolu öyle olmaktan korkuyorum dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…