İliskim

Doktor olmasa zaten bakmayacaktınız statüsü yüzünden sanırım evlenmek cazip geliyor ama çevrenizin laflarına takılınca nasıl yaparım ederim diye düşünüyorsunuz bazı şeyleri öncelik tutunca böle şeyler oluyor adamın vaktini çalmayın kendine kalpten statüsü için sevmeyen birini bulsun sizde tinderde falan takılın boyu uzun kaslı birini bulursunuz çevrenizin beğeneceği laf söylemeyeceği işte karakteri iyi olur mu bilemem

Adam doktor olmuş ama hala sizin olmayan hislerinizi algilayamissa, evlenin bu adamla. İkiniz de birbirinizin hayatını zehir edin, ikiniz de hakediyorsunuz. Tek suç siz de değil.

Adam doktor olmuş ama hala sizin olmayan hislerinizi algilayamissa, evlenin bu adamla. İkiniz de birbirinizin hayatını zehir edin, ikiniz de hakediyorsunuz. Tek suç siz de değil.
Eğer konu gerçekse hanımefendi adamı onu sevdiğine inandırmış olabilir. Tamamen yalan ve rol yaparak ilişkisini sürdürüyor olabilir. Erkekler de biraz salaktır o konuda, hemen anlamazlar.

Eğer konu gerçekse hanımefendi adamı onu sevdiğine inandırmış olabilir. Tamamen yalan ve rol yaparak ilişkisini sürdürüyor olabilir. Erkekler de biraz salaktır o konuda, hemen anlamazlar.
konuyu açan arkadaş sırf doktor diye, seviyor rolü yapiyorsa, büyük karaktersizlik. Çünkü tipi uygun değil, çekici gelmiyor ee ama mesleği doktor ne demek, doktor olduğu için beraberim demek. Özellikle belirtmiş bu bölümü çünkü.

Erkekler de salak olmayıversin. Kadınlarla alakalı her konuda atıp tutmayı biliyorlar, kimin gerçekten sevdiğini, kimin sevmediğini anlasınlar bir zahmet.

:)

Sadece birazcık sevgi varsa ilgiden alakadan kaynaklı evlenmeyin

E bir de hem doktor hem yakışıklı hem de iyi huylu olsa, o da gider bir doktor bulurdu değil mi? Sad but true. :KK14:
Bence doktor'da degil..Zaten boyle bir durum soz konusu olsa,bizim milletimiz yakistirmayi birakin gelin bohcasini bile hazirlardi..
Sad but true... :)
Zaten Metallica Turkiye'de vermis oldugu bir konserinden sonra cikartmis bu parcayi :)

Bence doktor'da degil..Zaten boyle bir durum soz konusu olsa,bizim milletimiz yakistirmayi birakin gelin bohcasini bile hazirlardi..
Sad but true... :)
Zaten Metallica Turkiye'de vermis oldugu bir konserinden sonra cikartmis bu parcayi :)
Valla eliyle çağırıp kızını verecekler var bildiğim, o kadar söylüyorum. :KK53: Doktor damat kaçar mı hiç?
İşin şakası bir yana evet meslekler karakteri belirlemez. Ama belli bir statüyü de yaratır. En azından ülkemiz için böyle, işin sad but true olan kısmı burada zaten. Adam doktorsa ve özel sektörde çalışan "güzel" seni tercih etmişse nedeni cümlede gizli. Çünkü güzelsin. Sen de yakışıklı değil ama doktor diyorsan, senin de nedenin belli. E o zaman?
Ben de diyorum ki adam üstüne bir de yakışıklı olsa senden daha iyisini arardı. :KK14:
SayYou Hanım, bazen can sıkıcı derecede gerçekçi olabiliyorum. Yanlış mıyım sizce?

Valla eliyle çağırıp kızını verecekler var bildiğim, o kadar söylüyorum. :KK53: Doktor damat kaçar mı hiç?
İşin şakası bir yana evet meslekler karakteri belirlemez. Ama belli bir statüyü de yaratır. En azından ülkemiz için böyle, işin sad but true olan kısmı burada zaten. Adam doktorsa ve özel sektörde çalışan "güzel" seni tercih etmişse nedeni cümlede gizli. Çünkü güzelsin. Sen de yakışıklı değil ama doktor diyorsan, senin de nedenin belli. E o zaman?
Ben de diyorum ki adam üstüne bir de yakışıklı olsa senden daha iyisini arardı. :KK14:
SayYou Hanım, bazen can sıkıcı derecede gerçekçi olabiliyorum. Yanlış mıyım sizce?
Ek olarak..Adam sizi guzel bulur,sizinle evlenir..3 ay bilemediniz 5 ay kadar sureklilik arz eden cinsellikle kendisi avutur.
Sonrasinda ise bir aydinlanma yasar..Sivi transferi tamam,peki duygusal gecis..Mental etkilesim.
İste bunu da guzel bir kadin ile olan birlikteliginden bunalmaya basladiginda,artik siradanlastigina akil erdigirdiginde sorgulamaya baslar.
Zaten evlenirken de sosyal statusunun agirlikli bir tercih sebebi oldugunu biliyordur..
Bu nedenle nasil arabasini degistiriyorsa,esini degistirmekte de bir sakinca gormez..
Evlilik sadece cinsel bir munasebet uzerine yapilanmaz..Ne kadar guzel olursaniz olun,karsinizdaki kisiyi gercekten sevmiyorsaniz bir sure sonra o duygusal bosluk hissediliyor..
Yanlis degilsin,aksine gayet mantikli..
Sad but true..Ayrica bu evlilik adamin, kadinlara karsi olan ozguvenini de arttiracak bence..
Ogrenecek,tecrube edecek,korkularindan arinacak ve guzel bir kadin ile birlikte olmanin o kadar da zor olmadigini kavrayacak :)

Ben karakterine önem veriyorum. Mantığıma uygun. Sadece çok büyük hislerim yok. Kaslı tarzı bir arayisim yok.
Adam ne güzel ilgi gösteriyor. Bana karakterli biri gibi geldi. Zamanla seversiniz belki. Çok güzelseniz bile zamanla siz de çirkinleşeceksiniz zaten huyunuz da nasıl tartışılır bu söylemleriniz pek hoş değil çünkü. Ben güzelim o yakışıklı değil ne demek ya. Belki sizde güzel olduğunuzu zannediyorsunuzdur? İnsanlara bu kadar kapılmayın belki doktor diye evlenmenizi kıskanan tiplerden de olabilirler. Bilerek vazgeçirmeye çalışan bir grup var bu işlerde. Sonra gidersiniz mesleği olmayan size kötü davranan ama manken gibi birini bulursunuz çok ararsınız çok.

Merhaba. Özel sektorde çalışan güzel bakımlı bir bayanım. Erkek arkadaşım var. Yakışıklı olmayan hatta kimsenin yanima yakistirmadigj biri. Mesleği doktor. İnançlı karakterli iyi biri. Konuşkan bir erkek. Ben sessiz sakin az konuşan biriyim bana karşı çok iyi. Sürekli iltifat eder. Evlenmek istiyor. Beni seviyor. Ben sevgi duyuyorum bana iyi davrandığı için. Ama öyle yoğun hislerim yok. Herkes bu sana gitmiyor yakismiyorsunuz diyor. Buda beni üzüyor. Görüntüsü gözüme gelmiyor. Bana iyi davrandığı için. Bana değer veriyor. Ama yarın bir gün değişirse ben onu sevmezsen diye korkuyorum. Çünkü çok aşık değilim sadece sevgi duyuyorum. Biraz fikir verin evlilik istiyoruz
Yanımdaki sevgilim için "yanına yakışmıyor" cümlesini kullanacak bir insan daha dünyaya gelmedi.

Ek olarak..Adam sizi guzel bulur,sizinle evlenir..3 ay bilemediniz 5 ay kadar sureklilik arz eden cinsellikle kendisi avutur.
Sonrasinda ise bir aydinlanma yasar..Sivi transferi tamam,peki duygusal gecis..Mental etkilesim.
İste bunu da guzel bir kadin ile olan birlikteliginden bunalmaya basladiginda,artik siradanlastigina akil erdigirdiginde sorgulamaya baslar.
Zaten evlenirken de sosyal statusunun agirlikli bir tercih sebebi oldugunu biliyordur..
Bu nedenle nasil arabasini degistiriyorsa,esini degistirmekte de bir sakinca gormez..
Evlilik sadece cinsel bir munasebet uzerine yapilanmaz..Ne kadar guzel olursaniz olun,karsinizdaki kisiyi gercekten sevmiyorsaniz bir sure sonra o duygusal bosluk hissediliyor..
Yanlis degilsin,aksine gayet mantikli..
Sad but true..Ayrica bu evlilik adamin, kadinlara karsi olan ozguvenini de arttiracak bence..
Ogrenecek,tecrube edecek,korkularindan arinacak ve guzel bir kadin ile birlikte olmanin o kadar da zor olmadigini kavrayacak :)
Dediğine göre konu sahibini seviyormuş. Ama işin şu kısmı da var, konu sahibi adamı sevmiyor. Ve sevgisizlik uzun vadede saklanabilecek bir şey değil. İlla ki anlaşılır.

Ayril gitsin,
Sana erkek mi yok 😃

Cinsiyetci yazmiyorum bu yorumu.
Aynisi es adayiniz için de gecerli. Olsa da olur olmasa da olur iliskiler evlilige donusmemeli, sonrasında 2 taraf da mutsuz.

E bir de hem doktor hem yakışıklı hem de iyi huylu olsa, o da gider bir doktor bulurdu değil mi? Sad but true. :KK14:
Gercekden, belki de adama da diyorlardir ki ,bula bula bu kızı mi buldun..sen doktorsun, doktor birini bulamadin mi?😀 belki de konu sahibini maddi olarak aşağıda bile görüyor olabilirler..konu sahibi kendini alladı pulladı ama o doktora da kim bilir konu sahibiyle ilgili ne olumsuz cümleler kuruluyordur

Gercekden, belki de adama da diyorlardir ki ,bula bula bu kızı mi buldun..sen doktorsun, doktor birini bulamadin mi?😀 belki de konu sahibini maddi olarak aşağıda bile görüyor olabilirler..konu sahibi kendini alladı pulladı ama o doktora da kim bilir konu sahibiyle ilgili ne olumsuz cümleler kuruluyordur
Valla olabilir.
Ben öğretmenim mesela, bizim meslek grubu artık genelde öğretmenlerle memurlarla falan evleniyor. Çevrem hep öyle.
Çalışmayan ya da özel sektörde olan çok nadir.
Doktorlarda da vardır bir standart herhalde. Onun da çevresi evlenince işi bırakırsa nasıl geçineceksiniz der mi mesela? Diyebilir belki.

Biz iyi a
Valla olabilir.
Ben öğretmenim mesela, bizim meslek grubu artık genelde öğretmenlerle memurlarla falan evleniyor. Çevrem hep öyle.
Çalışmayan ya da özel sektörde olan çok nadir.
Doktorlarda da vardır bir standart herhalde. Onun da çevresi evlenince işi bırakırsa nasıl geçineceksiniz der mi mesela? Diyebilir belki.
Benim işim gücüm yerinde memur olmasam da hem her bayan çalışacak diye bir durum yok. İstersen çalışırım istemezsen çalışmam bu benim değerimi belirlemez

Biz iyi a

Benim işim gücüm yerinde memur olmasam da hem her bayan çalışacak diye bir durum yok. İstersen çalışırım istemezsen çalışmam bu benim değerimi belirlemez
İşte siz ve çevreniz doktor beye nasıl dış görünüşü üzerinden değer biçebiliyorsanız, onun da çevresi sizi işiniz üzerinden vurabilir. Onu demek istiyoruz. O da sizin arkanızdan doktor da değil şimdi ama güzel falan diyor olsa hoşunuza gider mi? Ama aynı şeyi siz adama yapıyorsunuz. Bayağı adama çirkin diyorsunuz siz ve çevreniz, yanınıza yakıştırmıyorsunuz. Bu nasıl değer anlayışı peki?

Biz iyi a

seçerek cevap veriyorsun. dediğim gibi büyük ihtimalle ortalama bir tipsin. sevgiline de doktor adamsın bula bula bunu mu buldun diyorlardır.

Back
X