ilişkim

shenandoah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
36
0
46
Ankara
sevgilimin facesinde dolanırken arkadaş listesi gözüme takıldı, tıkladım birine baktım ki fotolarını beğenmiş, sinirlerim tepeme bindi, ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorum. bu durumda siz olsaydınız ne yapardınız? yardım

bir fotoğraf beğendi diye niye ilişkiyi bitiriyorsunuz ki ?? bende arkadaşlarımın (kız erkek farketmez) beğeniyorum aynı şekilde eşim de hiç böyşe tavırlara girmiyoruz...

Arkadaşı olabilir, akrabası olabilir de olabilir...

bir fotoğraf beğendi diye niye ilişkiyi bitiriyorsunuz ki ?? bende arkadaşlarımın (kız erkek farketmez) beğeniyorum aynı şekilde eşim de hiç böyşe tavırlara girmiyoruz...

Arkadaşı olabilir, akrabası olabilir de olabilir...

beğendiği fotoğraf herhangi bir fotoğraf değildi, sevgilimin her paylaşımına ve her yorumuna atlayan biri bu, kur yaptığını düşünüyorum. oldum olası sevmemişimdir böyle tipleri. zaten kim sever ki! sevgilisi yahut eşi olan birinin dikkatini çekmeye çalışan kur yapan birini! doğrusu sevgilimin bana şifresini vermemesi de kafamı yeterince karıştırıyor zaten. ben hayatındayken başka birinin dikkat çeken tavırlarına karşılık veremez. bana bu saygısızlığı yapamaz. yapacaksa şayet ilişki bitsin ne halt yiyorsa o zaman yesin. sıkıldım ve çok bunaldım artık. sanırım bu da bardağı taşıran son damla oldu. ilişkinin derecesini düzeyini belirleyen ufak detaylardır ne yazık ki.

Laf olsun diye mi begenmis , yoksa gercekten begendigi icin mi begenmis. Aradaki fark onemli.

Son düzenleme:
sevgilimin facesinde dolanırken arkadaş listesi gözüme takıldı, tıkladım birine baktım ki fotolarını beğenmiş, sinirlerim tepeme bindi, ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorum. bu durumda siz olsaydınız ne yapardınız? yardım

sanırım fazlasıyla bu ilişkiden bunalmışsınız ve en ufak hareketine bile sinirleniyorsunuz.zor bi durum gerçekten.2 yıl olmuş eğer şifresini saklıyorsa sizden zaten bunu sorgulamak gerekir.bence sosyal siteler ilişkileri evlilikleri bitirmekte çok ama çok etkili oluyor.

vala o kadar kıskanıyosanız okadr seviyosundur.. böle bişey için ayrılmak değilde biraz göz korkutma yolunu denesen daha mantıklı bence :26:

beğendiği fotoğraf herhangi bir fotoğraf değildi, sevgilimin her paylaşımına ve her yorumuna atlayan biri bu, kur yaptığını düşünüyorum. oldum olası sevmemişimdir böyle tipleri. zaten kim sever ki! sevgilisi yahut eşi olan birinin dikkatini çekmeye çalışan kur yapan birini! doğrusu sevgilimin bana şifresini vermemesi de kafamı yeterince karıştırıyor zaten. ben hayatındayken başka birinin dikkat çeken tavırlarına karşılık veremez. bana bu saygısızlığı yapamaz. yapacaksa şayet ilişki bitsin ne halt yiyorsa o zaman yesin. sıkıldım ve çok bunaldım artık. sanırım bu da bardağı taşıran son damla oldu. ilişkinin derecesini düzeyini belirleyen ufak detaylardır ne yazık ki.

durum ciddiymiş baya..

Fotoğraf beğendi diye ilişki bitirilir mi:53: Bence önce güzelce konuşun hoşlanmadığınızı anlatın tekrar yaparsa düşünürsünüz bunları. Çok fevri hareket ediyorsunuz.

bence hemen bitir... eğer bu kadar kıskançsanız ve daha ne olup bittiğini bilmeden sevgilinizle konuşmadan burada bitirmek ile ilgili konu açıyorsanız hemen bitirin derim.. adamlara da acır oldum sizin gibiler sayesinde...

Fotoğraf beğenildi diye ayrılırmı insan yorum yapsa da ayrılınmaz ki laçka olmadığı sürece hepimizin arkadaşları var öyle arkadaş sitesine üye değilim ama arkadaşımın resmini beğensem ya da yorum yapsam kurmu yapıyor olacağım:53:Mesafe olduktan sonra bir sorun yok güveninizin de oturması gerek artık 2 yıllık ilişkide :ssz:

Şifresini vermesini istemek yerine tatli dille o gün facede gördüğünüz şeyin sizi rahatsiz ettiğini ve onunla beraber telinden ya da internet kafede faceine bakmak istediğiniz söyleyi ..

Zaten iki yildir berabermissiniz bu isteğinize karsilik tavri telasi cevaplari size herşeyi anlatacaktir zaten.

bence haklısın saf olmamak lazım.

böyle resim beğenmek falan bazen kur yapmak anlamını taşıyabiliyor.

eğer yakın arkadaşlarsa sadece anlayışla karşılanır.

onun dışında ne gerek var.

bir de sana şifresini de vermiyormuş çok şüpheli buldum açıkçası.:50:

valla bende bu durumda biraz abartı buluyorum güvenmiyosanz 2 yıldır niye berabrsiniz bi fotoğraftan ayrılınınmaz eğerki aradaki sevgi bitmemdiyse bahane gerekmiyosa.Şifresini vermedi diyosunz bende vermem şifremi herkesin kendine ait özeli olmalı ki bu aa kızlarla konuşuyo yada erkeklerle konuşulyo diye yanlş anlaşılmasın sevgilinde olsa eşinde olsa ne gerek varki bu durumlara kız arkadsnla belki özel bişeyler konuştun yada belatı muhabbetler konuştun bunu neden okusunki

Back
X