- Konu Sahibi shenandoah
sevgilimin facesinde dolanırken arkadaş listesi gözüme takıldı, tıkladım birine baktım ki fotolarını beğenmiş, sinirlerim tepeme bindi, ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorum. bu durumda siz olsaydınız ne yapardınız? yardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilimin facesinde dolanırken arkadaş listesi gözüme takıldı, tıkladım birine baktım ki fotolarını beğenmiş, sinirlerim tepeme bindi, ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorum. bu durumda siz olsaydınız ne yapardınız? yardım
bir fotoğraf beğendi diye niye ilişkiyi bitiriyorsunuz ki ?? bende arkadaşlarımın (kız erkek farketmez) beğeniyorum aynı şekilde eşim de hiç böyşe tavırlara girmiyoruz...
Arkadaşı olabilir, akrabası olabilir de olabilir...
Ne kadar süredir berabersiniz[/QU
iki yıldır
beğendiği fotoğraf herhangi bir fotoğraf değildi, sevgilimin her paylaşımına ve her yorumuna atlayan biri bu, kur yaptığını düşünüyorum. oldum olası sevmemişimdir böyle tipleri. zaten kim sever ki! sevgilisi yahut eşi olan birinin dikkatini çekmeye çalışan kur yapan birini! doğrusu sevgilimin bana şifresini vermemesi de kafamı yeterince karıştırıyor zaten. ben hayatındayken başka birinin dikkat çeken tavırlarına karşılık veremez. bana bu saygısızlığı yapamaz. yapacaksa şayet ilişki bitsin ne halt yiyorsa o zaman yesin. sıkıldım ve çok bunaldım artık. sanırım bu da bardağı taşıran son damla oldu. ilişkinin derecesini düzeyini belirleyen ufak detaylardır ne yazık ki.