ilişkimde ara verdim sizce ne yapmalıyım?

cinsellik ön planda olan bir ilişkimiz yoktu hatta ben evlenmeden bu tür konulara karşı çıkan biriyim. sadece bir şeyler erken btimesin diye düşündük tabi bu düşünce ne kdr doğru bilemem ama olan artık oldu
Dusunme evresi gelmis, ortada cinsellik de yok. Ortada iliski yok ki konusulacak bir konu da kalmamis.

Görüşme imkanınız var ve daha 1,5 ay önce başlayan ilişkiye mi ara verdiniz. Bence adamı gözünüzde çok büyütmüşsünüz sevgisinden eminim diyerek. Ne yaptı da emin oldunuz. Umarım görüştüğü başka kişiler yokturda yedekte tutmuyordur sizi.
aldatma gibi bir durum yok. sevgisini her yönden belli eden birisi bebeği gibi hissetiriyor. yani ne bilim içimizden geldiği davranıyorduk

Sorunları olabilir.Bu sebeple ilişkiye de hazır olmayabilir.E o zaman neden koştu peşinizden bu denli?

Kendine engel olamadı,çok aşık oldu desem e o zaman şimdi nasıl "ara" diyebiliyor o aşık?
valla ben bilsem benimde bilmediğim sorular var ve cevaplarını alıp ona göre bir karar vericem

valla ben bilsem benimde bilmediğim sorular var ve cevaplarını alıp ona göre bir karar vericem
İçine sinmeyen bir şey varsa olsun diye üzerine gitme olur mu?Kadınların muazzam his kabiliyeti var.😊Kalbin yanıltmaz seni. Kafaya da takma amaaan:lülülü:

İçine sinmeyen bir şey varsa olsun diye üzerine gitme olur mu?Kadınların muazzam his kabiliyeti var.😊Kalbin yanıltmaz seni. Kafaya da takma amaaan:lülülü:
içime sinmeyen durum şu bu tramva korkuları geçicek mi geçtiğini sanıp mı hareket edicek. ben bunları düşünmekten sıkıldım. normalde çok gamsız biriyim ilişkilerimi de kafaya takan biri olmadım. bu durum beni baya bir etkiledi

bunu ben de dedim ve bana diğer sorunları bahane etmediğini bu konudan dolayı düşünmeye ihtiyacı varmış.
Ara vermek isteyen kendisiydi , size bıraksa siz devam etmek isterdiniz değil mi? Ara vermek falan normal degil. Bi ara verelim de ben başka birini bulur onla takılırım sonra onla olmazsa sen yedekte bekle ,tekrar devam ederiz gibi. Bana yapılsa bu şekilde düşünürdüm

Reklam arası mı bu yahu ne tuhaf şeymiş evlenince de biz bi ara verelim canım çok hızlıyız mı diyeceksiniz 😂

yani şu an evlilik için çok erken okulumuzun bitmesine 2 yıl var. evlilik düşünüyoruz hatta ilk kez düşündüğüm kişi de duygularımla da aklımla da birebir uyduğunu düşünüyorum. ne olucak zamanla bilmiyorum
Şimdi ara verince noluyor ben onu pek anlamadım.

Ara vermek isteyen kendisiydi , size bıraksa siz devam etmek isterdiniz değil mi? Ara vermek falan normal degil. Bi ara verelim de ben başka birini bulur onla takılırım sonra onla olmazsa sen yedekte bekle ,tekrar devam ederiz gibi. Bana yapılsa bu şekilde düşünürdüm
evet ben devam etmekten yanayım. yedekte kalacak bir durum yok ki uzun zamandır ilişki yapmayan birisi ve ara verirsek daha çok oturur bir şeyler diye hareket ettik ne kdr doğru olur bilmiyorum zaman gösterir bunu.

ilişki koçundan da tavsiye aldım max 15 20 gün süre ver ve ara vermek iyi bir şey dedi bilmiyorum. ama onun bahanelerine sığınmaya devam ettiğini sezersem bitiririm arkama bile bakmam
“İlişki koçu” yine işsiz insanlar için yaratılmış bir title sanırım 😊 ilişki deneyimi fazla olan bir insan olarak söylüyorum; ara vermek gerçekten çok gereksiz bir şey. “Sen hele bi dur daha yenisini bulamadım, bulunca ayrılırız” bahanesi benim gözümde. Hele ki 1,5 ayda 😒

“İlişki koçu” yine işsiz insanlar için yaratılmış bir title sanırım 😊 ilişki deneyimi fazla olan bir insan olarak söylüyorum; ara vermek gerçekten çok gereksiz bir şey. “Sen hele bi dur daha yenisini bulamadım, bulunca ayrılırız” bahanesi benim gözümde. Hele ki 1,5 ayda 😒
bilmem belki de haklısınız zaman göstericek

içime sinmeyen durum şu bu tramva korkuları geçicek mi geçtiğini sanıp mı hareket edicek. ben bunları düşünmekten sıkıldım. normalde çok gamsız biriyim ilişkilerimi de kafaya takan biri olmadım. bu durum beni baya bir etkiledi
Bu bile sana iyi gelmiyor demekki. Hakkında hayırlısı olsun ama içine sinmeyen bir ilişki sana asla fayda vermez.

Back
X