ilişkimde ara verdim sizce ne yapmalıyım?

Neden ara verelim demis bu cocuk oyuncagimi senin duygularinla oynamaya hakki yok. Bence konusun ya devam edin yada bitirin.

Bence siz arayip “ara vermek bana gore degil, alternatifleri degerlendirecegim. Sana saygisizlik yapmak istemiyorum, o yuzden tamamen bitirelim” diyin ve kenara cekilip bekleyin. Bakin butun tramvalar nasil hemen kendiliginden cozuluyor 🤓

her şeyi hızlı yaşıyoruz bir anda birbimizden soğursak ilerde birbirimize paylaşabilecek bir şey koyamayız diye düşündük. daha doğrusu 2 yıl önce ilişkisinde aldatılmış ve kaza sonucu yoğun bakımda kalmıştı o ilişkide yaşadığı tramvalar yüzünden bu ilişkide hemen biter mi diye korkuyomuş ve ciddi bir ilişki istiyormuş benimle ve bundan dolayı sağlıklı düşünmeye ihtiyacı varmış bir süre sorunlarını çözmesi gerkmiş.

hı hı kesin öyledir.
bu kadar komik sebeple ara verme bahaneside duynamıştım. ilişki hemen biter mi diye korkmak.

evet ben devam etmekten yanayım. yedekte kalacak bir durum yok ki uzun zamandır ilişki yapmayan birisi ve ara verirsek daha çok oturur bir şeyler diye hareket ettik ne kdr doğru olur bilmiyorum zaman gösterir bunu.
Daha birşeylere başlamadan yada ilerletmeden çok fazla güvenmişsiniz karşınızdakine. ara vermek yıllarca evli olan sevgili olana iyi gelebilir ama siz daha flört aşamasindaymissiniz bu dahada uzaklaştırır sizi. Siz yinede fazla kaptırmayın kendinizi temkinli olun fazla güvenmeyin.

ilişki koçundan da tavsiye aldım max 15 20 gün süre ver ve ara vermek iyi bir şey dedi bilmiyorum. ama onun bahanelerine sığınmaya devam ettiğini sezersem bitiririm arkama bile bakmam
Ya şu koclara para vermeyin kimmiş o koçum benim

3 yıllık bir arkadaşım vardı ve yıllar sonra konuşmaya başladık muhabbet çok güzel gidiyordu sonrasında flörte kaymaya başladı ve benden etkilendiğini birbirimizle uyumlu olduğumuzu söyledi. Ben kabul etmedim ve peşimden koştu ve bu süreç boyunca ben de etkilenmeye başladım. Hızlı olduğumuzu söylesem dahi her şey akışında diyordu. ben de kendimi bu süreç boyunca kaptırdım hayatımın aşkı her şeyi yapabileceğim insan bu demiştim. Onca kişi girdi hayatıma ama o herkesten farklıydı. 1.5 ay süre sevgili olduk ve her şey çok güzel gidiyordu sonrasında her şey hızlı ilerliyor diye ikimizde de korku oldu ve ara vermeye karar verdik. Birbirimizde soğumak istemedik ve sağlıklı bir ilişki olması için bu kararı verdik. sevgimizden yana bir şüphe yok ama insan ister istemez etkileniyor. 6 gün oldu ama ilerde ne karara varıcaz sorusu kafamı çok bulandırıyor. Bu verdiğimiz karar doğru mu? bu ilişki devam eder mi?
Yani hızlıdan kasıt nedir

Allah Allah

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 21
Back
X