- 17 Kasım 2015
- 408
- 219
- 103
- Konu Sahibi filizfilizta
-
Bazen bardağı tasiran son damla olur ya hani tam o noktadayim sanirim. Saskinim kizginim, asıl kaygim simdi boyleyse ileride ne olur sorusu. Cuma aksami icin ailem yemek organize etti ve her zamanki gibi erkek arkadasimi da davet ettiler. Cuma gunu aksam 6 bucukta sinavim oldugu icin kendisinden beni yine okuldan almasini rica ettim yoksa gec kalacagimi soyledim lutfen falan dedim hem vakti de olacakti beni almaya gelmek icin. Fakat kendisi bir anda kizmaya basladi rahata alistigimi, oyuncagim olmadigini, program yaparken ona mi sordugumuzu, ailemin benim sinavima gore program yapmasini, araba kullancagi icin icki icemicegini, benim herkesi yonettigimi soyledi de soyledi. Şaşırdım kaldım hangi birine cevap verecegimi sasirdim. Ve 2 saattir hicbir mesajina cevap vermiyorum. Ailemle paylastim konuyu. Cok ayipladilar ki kendisini cok severlerdi. Cok uzgunum gercekten nasil bu hale geldik diyorum. Bana boyle davranabilmesi cok tuhaf lutfen tavsiye verin bana
Görüştüğüm kişi istemeye gelecegı zaman babama nasıl söylerim diye tir tir titrediğimi hatırladım sanırım hayaller hayatlar olayı bu :/
Hayır ailene özendım gercekten anlayıslı olmaları cok guzel sevgılın sıze yakısmıyor onu dıyebılırım. Anlayıssız odunun tekiYa onu bosverelim de tavsiye ver lutfen empati kurmaya calis
Aileniz ne tepki verdi anlattıklarınıza ? Onlar ne tavsiyede bulunduzOTE]
Ailem bu konularda tarafsiz davranirlar. Beni de suclu bulduklari zamanlar oluyor. Bu yuzden onlarla paylastigim icin pisman degilim bilmelerini istedim zaten yuzumden uzuntumu anladilar ben de anlattim. Ve bu sefer tamamiyla onu haksiz buldular hatta bu gibi durumlari simdiden gormemizin ilerisi icin onlem olacagini iyi oldugunu soylediler sevgilimi cok sevmelerine ragmen. Ben boyle bir tepki hakettigimi dusunmuyorum. Kolaylik olsun gec kalmiyim diye bir sey rica ettim demedigi sey kalmadi cok uzgunum gercekten
insanlarin esref saati oldugu gibi, esek saati oldugunu da kabul ederek bakin sevdiginize. ve lutfen incir kabugunu doldurmayan seyler icin sevgiyi yipratmayin, aileleriniz dahi olsa disariya acmayin.Bazen bardağı tasiran son damla olur ya hani tam o noktadayim sanirim. Saskinim kizginim, asıl kaygim simdi boyleyse ileride ne olur sorusu. Cuma aksami icin ailem yemek organize etti ve her zamanki gibi erkek arkadasimi da davet ettiler. Cuma gunu aksam 6 bucukta sinavim oldugu icin kendisinden beni yine okuldan almasini rica ettim yoksa gec kalacagimi soyledim lutfen falan dedim hem vakti de olacakti beni almaya gelmek icin. Yine dememin sebebi daha once 1 kere kendi icinden gelerek surpriz yapmisti sinav cikisimda yemege gidicektik beni almaya gelmisti yoksa ben daha once hic boyle bir sey istemedim ondan. Sirf gec kalmak istemedigim icin rica ettim zaten.Fakat kendisi bir anda kizmaya basladi rahata alistigimi, oyuncagim olmadigini, program yaparken ona mi sordugumuzu, ailemin benim sinavima gore program yapmasini, araba kullancagi icin icki icemicegini, benim herkesi yonettigimi soyledi de soyledi. Şaşırdım kaldım hangi birine cevap verecegimi sasirdim. Ve 2 saattir hicbir mesajina cevap vermiyorum. Ailemle paylastim konuyu. Cok ayipladilar ki kendisini cok severlerdi. Cok uzgunum gercekten nasil bu hale geldik diyorum. Bana boyle davranabilmesi cok tuhaf lutfen tavsiye verin bana
Bazen bardağı tasiran son damla olur ya hani tam o noktadayim sanirim. Saskinim kizginim, asıl kaygim simdi boyleyse ileride ne olur sorusu. Cuma aksami icin ailem yemek organize etti ve her zamanki gibi erkek arkadasimi da davet ettiler. Cuma gunu aksam 6 bucukta sinavim oldugu icin kendisinden beni yine okuldan almasini rica ettim yoksa gec kalacagimi soyledim lutfen falan dedim hem vakti de olacakti beni almaya gelmek icin. Yine dememin sebebi daha once 1 kere kendi icinden gelerek surpriz yapmisti sinav cikisimda yemege gidicektik beni almaya gelmisti yoksa ben daha once hic boyle bir sey istemedim ondan. Sirf gec kalmak istemedigim icin rica ettim zaten.Fakat kendisi bir anda kizmaya basladi rahata alistigimi, oyuncagim olmadigini, program yaparken ona mi sordugumuzu, ailemin benim sinavima gore program yapmasini, araba kullancagi icin icki icemicegini, benim herkesi yonettigimi soyledi de soyledi. Şaşırdım kaldım hangi birine cevap verecegimi sasirdim. Ve 2 saattir hicbir mesajina cevap vermiyorum. Ailemle paylastim konuyu. Cok ayipladilar ki kendisini cok severlerdi. Cok uzgunum gercekten nasil bu hale geldik diyorum. Bana boyle davranabilmesi cok tuhaf lutfen tavsiye verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?