İliskimi bitirmeli miyim?

filizfilizta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
408
219
103
SON KISIM: Dun aksamdan beri konusmadigim halde attigi mesajlarda dedikleri icin ozur diledigi halde hala daha beni almasini istememi ayip olarak görüyor. Ve hicbir sekilde de kabul etmiyor. Ben yine cevap vermiyorum icimden de gelmiyor zaten. Hem davet bizimmis hem içki içmesine engel olmusum hem de ayagima cagirmisim bunlari söylüyor fakat kendisi her ickili yemege gittigimizde arabayla gelip az iciyor bu yuzden benim aklima hic gelmedi bunu dert edecegi...

Bazen bardağı tasiran son damla olur ya hani tam o noktadayim sanirim. Saskinim kizginim, asıl kaygim simdi boyleyse ileride ne olur sorusu. Cuma aksami icin ailem yemek organize etti ve her zamanki gibi erkek arkadasimi da davet ettiler. Cuma gunu aksam 6 bucukta sinavim oldugu icin kendisinden beni yine okuldan almasini rica ettim yoksa gec kalacagimi soyledim lutfen falan dedim hem vakti de olacakti beni almaya gelmek icin. Yine dememin sebebi daha once 1 kere kendi icinden gelerek surpriz yapmisti sinav cikisimda yemege gidicektik beni almaya gelmisti yoksa ben daha once hic boyle bir sey istemedim ondan. Sirf gec kalmak istemedigim icin rica ettim zaten.Fakat kendisi bir anda kizmaya basladi rahata alistigimi, oyuncagim olmadigini, program yaparken ona mi sordugumuzu, ailemin benim sinavima gore program yapmasini, araba kullancagi icin icki icemicegini, benim herkesi yonettigimi soyledi de soyledi. Şaşırdım kaldım hangi birine cevap verecegimi sasirdim. Ve 2 saattir hicbir mesajina cevap vermiyorum. Ailemle paylastim konuyu. Cok ayipladilar ki kendisini cok severlerdi. Cok uzgunum gercekten nasil bu hale geldik diyorum. Bana boyle davranabilmesi cok tuhaf lutfen tavsiye verin bana

Son düzenleme:

Valla sadece ''asıl kaygım simdi böyleyse ileride ne olur sorusu'' kısmına kadar okudum. Burayı oku ve hiçkimsenin nasıl değişmediğini ve değişmeyeceğini gör. .

Nasi bi tavsiye istiyorsun Her şey ortada değil mi daha erkek arkadaşın ken böyle davranabiliyorsa evlenirsen düşünemiyorum bile tavsiyem istiyorsun iki saattir açmıyorum diyorsun ya Bence bir daha hiç açma.

Ailen her zaman olduğu gibi erkek arkadaşını yemeğe çağırdı erkek arkadasin da babisko ile içki icemeyecegini söyledi. Orası neresi bacım? Vay arkadaş benim colugum çocuğum var daha yeni esimle rahat konuşmaya başladım pederin yanında. Lanet olası gelenekler ahshs.

Tavsiye veriyorum .Olur öyle takma.

Görüştüğüm kişi istemeye gelecegı zaman babama nasıl söylerim diye tir tir titrediğimi hatırladım sanırım hayaller hayatlar olayı bu :/

Ailene hemen anlatman doğru değil .

Sonuçta yarın siz bu aranızdaki ufak sürtüşmeyi unutacaksın ama ailen kızlarına ve kendilerine yapılmış bir saygısızlık olarak mimleyecekler damat adayını , belki ilerideki damatlarını ..

Olaya gelince , bardağı taşıran o damla bence sende değil erkek arkadaşın da olmuş .

Muhtemelen bazı şeylerin birikmesinden bu olayda patlamış . Neden bu kadar rahatsız olduğunu sor ; belki farkında değilsin ama cidden sürekli onun adına karar veriyorsun ... ki bu çok rahatsız edici bir durum .

Aranizdaki meseleyi ailenizle paylasmamalisiniz. Kendinizi hakli gostermek icin aileniz tarafindan erkek arkadasiniza"cık cık cok ayip" diye ayiplanmasina karsi bile gelmeliydiniz bence.

Kimse degismez, surekli bunu yapiyorsa iliskinizi gozden gecirin. Ama belki programa istemeyerek dahil olacakti? O yuzden gerginlik yasamistir.

Ailene hemen herseyi anlatma. Ailede olan sorunları da ona anlatma. Belki bazı şeyler içinde birikmiş rahatsız olup patlamıştır. Önce bir konuş anlamaya çalış onu rahatsız eden şeyleri öğren. Farkında olmadan yaptığın şeylerde olabilir. Sürekli mi boylectepkileri oluyor. Konuşmayı dene ilk önce , sürekli böyle ise onu bilemem. Ya da bu hep böyle devam ederse o zaman karar ver. İnsanlarIn karakterleri değişmiyor.

Ben olsam hemen aileme anlatmam. Evli olsan da ayni seyi yapar misin? O zaman sorunlar buyur buyur iyice icinden cikilmaz hale gelir.

Belki kotu bir gun gecirdi. Belki gergin bir anina denk geldin. Neden boyle dusundugunu sor. Ben olsam ayrilmayi dusunmem bu sebepten ancak niye boyle bir tepki verdi ki diye sorgularim ve bunu uslubunca erkek arkadasima anlatirim.

bence bu olay bu kadar basit değil.
yani sevgilinin bir anda bu kadar patlaması garip. belliki dolmuş,içinde biriktirdiği bişeyler var.
belki senin davranışlarında,hareketlerinde,sözlerinde vs. uzun zamandır rahatsız olduğu bişeyler vardı? ailene hemen anlatmak yerine bir karşına alıp konuşsaydın. Belki de haklı oldugu bişeyler vardır?

Sizin erkek arkadaş bulmuş ta bunuyo benim eşim balkonda sigara içerken babamı gelince sigarayı nasıl sondurecegini şaşar sizinki şımarmış, rahatsızlığı varsa bu konuda müsait zamanda size soylemeliydi. Sizinde ailenize aktarmaniz iyi olmamış. Hallederdiniz aranızda. Artık sizinkilerin gözünde eksi puan aldı. Geçmiş olsun

insanlarin esref saati oldugu gibi, esek saati oldugunu da kabul ederek bakin sevdiginize. ve lutfen incir kabugunu doldurmayan seyler icin sevgiyi yipratmayin, aileleriniz dahi olsa disariya acmayin.

yorgun, yetemeyecek bir anina gelmis olabilirsiniz ve size bu imkansizliklar icerisinde sitem etmis olabilir. dozu asmis da olabilir ancak bunu bir gaflet olarak gorup; bu hale dustuk diye kendi kendinizin isigini azaltmayin.

Bence sizin sadece bu olay değil, ondan öncesinde de onun açısından olan bi sorunlar olmuş. Sizin görüşme, size gelme sıklığını bilmiyoruz ama, bazı erkekler kızın ailesiyle görüşmeyi istemezler. O da belki eğer istemiyorsa başta idare etmiştir, belki hoşuna gitmeyen bişeyler olmuştur. Yani kısacası olayın öncesi vardır.

senin isteğin gayet normal ama işi varsa bile bu kadar sert bir tepki çok anlamsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…