- 20 Temmuz 2014
- 611
- 692
- 23
- Konu Sahibi filizfilizta
-
İleride nasıl olacağını şimdiden biraz belli etmiş.Şöyle de bakmak lazım belki kötü birgün geçirdi size yansıdı.Ama benim dikkatimi çeken bu olayı hemen ailenize anlatmanız.Sonuçta siz küser barışırsınız bu olay yüzünden aileniz ona birdaha ısınamaz.Bazen bardağı tasiran son damla olur ya hani tam o noktadayim sanirim. Saskinim kizginim, asıl kaygim simdi boyleyse ileride ne olur sorusu. Cuma aksami icin ailem yemek organize etti ve her zamanki gibi erkek arkadasimi da davet ettiler. Cuma gunu aksam 6 bucukta sinavim oldugu icin kendisinden beni yine okuldan almasini rica ettim yoksa gec kalacagimi soyledim lutfen falan dedim hem vakti de olacakti beni almaya gelmek icin. Yine dememin sebebi daha once 1 kere kendi icinden gelerek surpriz yapmisti sinav cikisimda yemege gidicektik beni almaya gelmisti yoksa ben daha once hic boyle bir sey istemedim ondan. Sirf gec kalmak istemedigim icin rica ettim zaten.Fakat kendisi bir anda kizmaya basladi rahata alistigimi, oyuncagim olmadigini, program yaparken ona mi sordugumuzu, ailemin benim sinavima gore program yapmasini, araba kullancagi icin icki icemicegini, benim herkesi yonettigimi soyledi de soyledi. Şaşırdım kaldım hangi birine cevap verecegimi sasirdim. Ve 2 saattir hicbir mesajina cevap vermiyorum. Ailemle paylastim konuyu. Cok ayipladilar ki kendisini cok severlerdi. Cok uzgunum gercekten nasil bu hale geldik diyorum. Bana boyle davranabilmesi cok tuhaf lutfen tavsiye verin bana
Ricada bulunduğunuz şey atla deve değil.Nişanlınız zor birgün geçirdi ise ve hatasının farkına vardı ise affedilebilir ancak çok geçerli bi neden olmadan böyle fevrileşiyorsa yol yakınken dönmek daha iyi olur sizin için.Geçmişle beraber değerlendirip en makul kararı vereceksiniz mutlaka.
Bu adamla zor Canım bitir gitsin. Kendine de bi araba alSON KISIM: Dun aksamdan beri konusmadigim halde attigi mesajlarda dedikleri icin ozur diledigi halde hala daha beni almasini istememi ayip olarak görüyor. Ve hicbir sekilde de kabul etmiyor. Ben yine cevap vermiyorum icimden de gelmiyor zaten. Hem davet bizimmis hem içki içmesine engel olmusum hem de ayagima cagirmisim bunlari söylüyor fakat kendisi her ickili yemege gittigimizde arabayla gelip az iciyor bu yuzden benim aklima hic gelmedi bunu dert edecegi...
Bazen bardağı tasiran son damla olur ya hani tam o noktadayim sanirim. Saskinim kizginim, asıl kaygim simdi boyleyse ileride ne olur sorusu. Cuma aksami icin ailem yemek organize etti ve her zamanki gibi erkek arkadasimi da davet ettiler. Cuma gunu aksam 6 bucukta sinavim oldugu icin kendisinden beni yine okuldan almasini rica ettim yoksa gec kalacagimi soyledim lutfen falan dedim hem vakti de olacakti beni almaya gelmek icin. Yine dememin sebebi daha once 1 kere kendi icinden gelerek surpriz yapmisti sinav cikisimda yemege gidicektik beni almaya gelmisti yoksa ben daha once hic boyle bir sey istemedim ondan. Sirf gec kalmak istemedigim icin rica ettim zaten.Fakat kendisi bir anda kizmaya basladi rahata alistigimi, oyuncagim olmadigini, program yaparken ona mi sordugumuzu, ailemin benim sinavima gore program yapmasini, araba kullancagi icin icki icemicegini, benim herkesi yonettigimi soyledi de soyledi. Şaşırdım kaldım hangi birine cevap verecegimi sasirdim. Ve 2 saattir hicbir mesajina cevap vermiyorum. Ailemle paylastim konuyu. Cok ayipladilar ki kendisini cok severlerdi. Cok uzgunum gercekten nasil bu hale geldik diyorum. Bana boyle davranabilmesi cok tuhaf lutfen tavsiye verin bana
Daha önceki konunu bilmiyorum ama şu yazdıklarından yola çıkarak haklı olabilir adam.SON KISIM: Dun aksamdan beri konusmadigim halde attigi mesajlarda dedikleri icin ozur diledigi halde hala daha beni almasini istememi ayip olarak görüyor. Ve hicbir sekilde de kabul etmiyor. Ben yine cevap vermiyorum icimden de gelmiyor zaten. Hem davet bizimmis hem içki içmesine engel olmusum hem de ayagima cagirmisim bunlari söylüyor fakat kendisi her ickili yemege gittigimizde arabayla gelip az iciyor bu yuzden benim aklima hic gelmedi bunu dert edecegi...
Bazen bardağı tasiran son damla olur ya hani tam o noktadayim sanirim. Saskinim kizginim, asıl kaygim simdi boyleyse ileride ne olur sorusu. Cuma aksami icin ailem yemek organize etti ve her zamanki gibi erkek arkadasimi da davet ettiler. Cuma gunu aksam 6 bucukta sinavim oldugu icin kendisinden beni yine okuldan almasini rica ettim yoksa gec kalacagimi soyledim lutfen falan dedim hem vakti de olacakti beni almaya gelmek icin. Yine dememin sebebi daha once 1 kere kendi icinden gelerek surpriz yapmisti sinav cikisimda yemege gidicektik beni almaya gelmisti yoksa ben daha once hic boyle bir sey istemedim ondan. Sirf gec kalmak istemedigim icin rica ettim zaten.Fakat kendisi bir anda kizmaya basladi rahata alistigimi, oyuncagim olmadigini, program yaparken ona mi sordugumuzu, ailemin benim sinavima gore program yapmasini, araba kullancagi icin icki icemicegini, benim herkesi yonettigimi soyledi de soyledi. Şaşırdım kaldım hangi birine cevap verecegimi sasirdim. Ve 2 saattir hicbir mesajina cevap vermiyorum. Ailemle paylastim konuyu. Cok ayipladilar ki kendisini cok severlerdi. Cok uzgunum gercekten nasil bu hale geldik diyorum. Bana boyle davranabilmesi cok tuhaf lutfen tavsiye verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?