• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimi çook düşünüyorum

moonface5

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2025
437
510
18
26
26 yaşındayım. 5 yıllık bir ilişkinin gazisiyim. ortaokuldan beri tanışıyorduk. Evlilik aşamasında çok yoruldum ve ayrıldık. O ilişki bittikten 3 ay sonra şu an birlikte olduğum kişiyle tanıştım. 33 yaşında. İlk gördüğüm anda etkilendim. Çekici güçlü, konuşması iyi karakteri de bana göre güzel biri. Bana çok ilgi gösterdi. ben de etkilendim. Hem de baya. Çok mutsuzdum ve birden ışık oldu. Kalbim tekrar attı. Ve onun çabası ile başladı.

3 aydır birlikteyiz. İlgili. küçük şeyleri bile unutmuyor. bazen alakasız hediyeler alıyor. Mesela arabadayız benzin almaya gidiyor. Orada gördüğü bir şeyi alıyor. Çiçek alıyor. Plan yapıyor. İlk 2 ay cinsellik yoktu konusunu da açmadı. Ara ara ufak elektrik oluyordu. 1 aydır var ve bu konuda da uyumluyuz. ÇOK UYUMLUYUZ. genel bakınca efendi iyi huylu sakin adamdan bambaşka biri çıktı. Bu yüzden bile devam edilir. Genel olarak mutluyum ama garip bir şekilde günümün çoğu onu ve ilişkimi düşünerek geçiyor. Bu beni düşündürüyor. Baya bi iç huzursuzluk var sanki.

Aileme ve arkadaşlarıma henüz söylemedim. Yargılanmaktan mı korkuyorum yoksa eski ilişkide yaşadığım hayal kırıklığını tekrar yaşamaktan mı bilmiyorum. İçimde ara ara sebepsiz bir sıkıntı oluyor. resmen endişeleniyorum. Olumsuz hisler var. Neden yok.

muhafazakâr ve inançlı biri. Buna rağmen benimle sevişmesi de kafamı karıştırıyor. Bekâret konusunu açtım. Yani ben muhafazakar değilim geçmişim de kabarık. Sırf ne düşünüyor diye irdeledim ama devamını konuşmak istemedi. ASSLA ağzından bir şey çıkmadı. Seni seviyorum önemli olan bu dedi. Ben de bakir değilim dedi. Seni seviyorum diyor. Hiç mi rahatsız olmuyorsun geçmişimden dedim. Konuşmak istemiyorum artık iyi düşünmüyorsun sarhoşsun vs dedi. düşüncelerini benden saklıyor gibi geliyor. Ben mi fazla kuruyorum bilmiyorum. Saçmalıyor muyum bilmiyorum. Neden içimde kötü bir his var?

Yani ben muhafazakar değilim geçmişim de kabarık. Sırf ne düşünüyor diye irdeledim ama devamını konuşmak istemedi. ASSLA ağzından bir şey çıkmadi
Seni seviyorum önemli olan bu dedi. Ben de bakir değilim dedi.
Hiç mi rahatsız olmuyorsun geçmişimden dedim. Konuşmak istemiyorum artık iyi düşünmüyorsun sarhoşsun vs dedi. düşüncelerini benden saklıyor gibi geliyor. Ben m
Hiç mi rahatsız olmuyorsun geçmişimden diye sormanız gereksiz olmuş. O da bakir değil ve geçmişte yaşanan ilişkiler geçmişte kalmalı. Siz illaki bir sorun çıkartsın bakire değilsin seninle olamam demesini mi bekliyorsunuz?

Hiç mi rahatsız olmuyorsun geçmişimden diye sormanız gereksiz olmuş. O da bakir değil ve geçmişte yaşanan ilişkiler geçmişte kalmalı. Siz illaki bir sorun çıkartsın bakire değilsin seninle olamam demesini mi bekliyorsunuz?
Hayır gerçek düşüncesi değil gibi geliyor. Çünkü gerçekten Muhafazakâr. Sarhoştum da biraz. Sıkıştırdım kötü bir şey söylesin diye bekledim. Eski sevgilimden böyle bir söz duyup ağzına etmiştim çünkü

Olumsuz konuşmak istemezdim aslında ama hatayı geçmişimden hiç mi rahatsız olmuyosun diye sorarak yapmışsınız. İlerde en ufak bi şey olsa sen bile kendinden rahatsızdın ısrarla sordun diyecek. Kendisi de bakir değilmiş. Siz neden rahatsız olmuyosanız o da olmazdı.

26 yaşındayım. 5 yıllık bir ilişkinin gazisiyim. ortaokuldan beri tanışıyorduk. Evlilik aşamasında çok yoruldum ve ayrıldık. O ilişki bittikten 3 ay sonra şu an birlikte olduğum kişiyle tanıştım. 33 yaşında. İlk gördüğüm anda etkilendim. Çekici güçlü, konuşması iyi karakteri de bana göre güzel biri. Bana çok ilgi gösterdi. ben de etkilendim. Hem de baya. Çok mutsuzdum ve birden ışık oldu. Kalbim tekrar attı. Ve onun çabası ile başladı.

3 aydır birlikteyiz. İlgili. küçük şeyleri bile unutmuyor. bazen alakasız hediyeler alıyor. Mesela arabadayız benzin almaya gidiyor. Orada gördüğü bir şeyi alıyor. Çiçek alıyor. Plan yapıyor. İlk 2 ay cinsellik yoktu konusunu da açmadı. Ara ara ufak elektrik oluyordu. 1 aydır var ve bu konuda da uyumluyuz. ÇOK UYUMLUYUZ. genel bakınca efendi iyi huylu sakin adamdan bambaşka biri çıktı. Bu yüzden bile devam edilir. Genel olarak mutluyum ama garip bir şekilde günümün çoğu onu ve ilişkimi düşünerek geçiyor. Bu beni düşündürüyor. Baya bi iç huzursuzluk var sanki.

Aileme ve arkadaşlarıma henüz söylemedim. Yargılanmaktan mı korkuyorum yoksa eski ilişkide yaşadığım hayal kırıklığını tekrar yaşamaktan mı bilmiyorum. İçimde ara ara sebepsiz bir sıkıntı oluyor. resmen endişeleniyorum. Olumsuz hisler var. Neden yok.

muhafazakâr ve inançlı biri. Buna rağmen benimle sevişmesi de kafamı karıştırıyor. Bekâret konusunu açtım. Yani ben muhafazakar değilim geçmişim de kabarık. Sırf ne düşünüyor diye irdeledim ama devamını konuşmak istemedi. ASSLA ağzından bir şey çıkmadı. Seni seviyorum önemli olan bu dedi. Ben de bakir değilim dedi. Seni seviyorum diyor. Hiç mi rahatsız olmuyorsun geçmişimden dedim. Konuşmak istemiyorum artık iyi düşünmüyorsun sarhoşsun vs dedi. düşüncelerini benden saklıyor gibi geliyor. Ben mi fazla kuruyorum bilmiyorum. Saçmalıyor muyum bilmiyorum. Neden içimde kötü bir his var?
3 ay için içiniz rahat olmasın zaten.Şuan çok erken zamanla güvenirsiniz

Neden gecmısınızı konuşma gereği duyuyorsunuz ki onu ilgilendirmez .
daha 3 ay çok erken birini tanımak için
Zaman kaybı olmasın istedim. 3 aydan öncesi var tanışmıştık olarak ama iletişim 3 aydır var. Eski ilişkimde ayrılırken ona senden çok daha iyisini bulacağım dedim. O da bana kötü şeyler söyledi. Ben seni seviyordum beni köpeğin yaptın bu yüzden umursamadım ama kimse seninle gelecek düşünmez dedi

Hayır gerçek düşüncesi değil gibi geliyor. Çünkü gerçekten Muhafazakâr. Sarhoştum da biraz. Sıkıştırdım kötü bir şey söylesin diye bekledim. Eski sevgilimden böyle bir söz duyup ağzına etmiştim çünkü
Kusura bakmayın da GERÇEKTEN muhafazakar biri sizinle neden sevişiyo. Demek ki muhafazakar değil. Kadına gelince mi işliyo bu muhafazakarlık sadece.

Benim tanıdığım çok erkek var öyle. Muhafazakarım diyip de cinsellik yaşamak isteyen kesim az değil. 3 ay çok kısa bir süre. Ne güzel aranızda cinsel uyum var, iyi anlaşıyorsunuz fazla kurcalamayın bence. Zamanla, görüşmeye devam ettikçe daha iyi tanırsınız.

Ondan öncesi onu ilgilendirmez öncelikle. Niye inatla bekaret konusunu açtın ki? Daha yeni tanışıyorsun tam tanımıyorsun bu konuları açma bence çok erken. Seni bununla vurmayacağının garantisi yok.
Bir de çok muhafazakâr demişsin ama gerçekten çok muhafazakar olsa bakir olurdu.
Kimseye hesap vermek zorunda değilsin geçmişte yaşadığın şeylere alakalı.

Zaman kaybı olmasın istedim. 3 aydan öncesi var tanışmıştık olarak ama iletişim 3 aydır var. Eski ilişkimde ayrılırken ona senden çok daha iyisini bulacağım dedim. O da bana kötü şeyler söyledi. Ben seni seviyordum beni köpeğin yaptın bu yüzden umursamadım ama kimse seninle gelecek düşünmez dedi
Desin it ürür kervan yürür. Kuyruk acısından demiştir. O öyle dedi diye öyle olacak değil.

Olumsuz konuşmak istemezdim aslında ama hatayı geçmişimden hiç mi rahatsız olmuyosun diye sorarak yapmışsınız. İlerde en ufak bi şey olsa sen bile kendinden rahatsızdın ısrarla sordun diyecek. Kendisi de bakir değilmiş. Siz neden rahatsız olmuyosanız o da olmazdı.
Yok söyledi zaten sen de ben de mutlu olmayı hak ediyoruz senin 5 çocuğun olsaydı da ben sevecektim dedi sen beni sevmiyor musun geçmişim için dedi. Ama onun çevresinde ondan daha kötü yaşayıp kapalı güzel bi kız bulup evlenen çok. Bunu da söyledim evlilik istiyorsun 33 yaşında neden evlenmedin dedim. Seni bekledim dedi. Politik konuşuyor bilmiyorum gerçek düşüncesi bence bu değil. Belki de sorun çıkartmak istiyorum bilerek.

Yok söyledi zaten sen de ben de mutlu olmayı hak ediyoruz senin 5 çocuğun olsaydı da ben sevecektim dedi sen beni sevmiyor musun geçmişim için dedi. Ama onun çevresinde ondan daha kötü yaşayıp kapalı güzel bi kız bulup evlenen çok. Bunu da söyledim evlilik istiyorsun 33 yaşında neden evlenmedin dedim. Seni bekledim dedi. Politik konuşuyor bilmiyorum gerçek düşüncesi bence bu değil. Belki de sorun çıkartmak istiyorum bilerek.
5 yıllık uzun ilişkiden ayrılmışsınız ve sanırım güven sorununuz var. Eski ilişkinin etkilerini hâlâ yaşıyorsunuz gibi geldi bana. Erkek arkadaşınıza ısrarla geçmiş konusunu açıp sorun çıkmasını beklemeniz bunu gösteriyor.

O zaman sizin aklınızda halen o dolaşıyor yoksa neden onun söylediklerinden yola çıkıp hiç sorun olmayan bi ilişkiyi düşünüp duracaksınız ki

Ben de muhafazakar bi çevrede büyüdüm. Kendim de öyle sayılırım. Anladığım kadarıyla adamdan ciddi bi şey olmayacak gibi bi vibe aldınız. Eğer öyle hissediyorsanız bence doğrudur. Biraz takılırım fikriniz yoksa ayrılın gitsin.

Rahatsız oluyorsa kendi söylesin. Siz niye kurcalıyorsunuz adamı? Ciddi niyeti olan bir erkek zaten kadına geçmişini sormaz, konuşmaz.
O sormadı zaten ama başından beri benim 5 senelik ilişkiden yeni çıktığımı biliyordu. Bir gün alakasız şekilde sosyal medyada takip etti. Tanışıyoruz ama muhabbetimiz yok. Hikayeme baktı durdu. Mesaj attı konuştuk. Aynı ortamda denk gelmiştik orada da konuşmuştuk. Gerçekten aramızda çekim olmuştu. Sonra gecenin bilmem kaçı seni almaya geliyorum dedi arabada kahve içtik. Konuştuk orada ben çok mutsuzdum anlattım zaten. Salak değil 5 senelik ilişkide neler yaşandığını anlamıştır. Sonra ben sarhoştum ama çok değildim konu konuyu açtı. Arkadaşının düğününe gittik beraber arkadaşı kapalı güzel genç bi kızla evlendi. Öyle konu konuyu açtı. Ben zaten huzursuzum. Bi daha da konuşmadık

O zaman sizin aklınızda halen o dolaşıyor yoksa neden onun söylediklerinden yola çıkıp hiç sorun olmayan bi ilişkiyi düşünüp duracaksınız ki
Dolaşıyor da diyemem dolaşmıyor da. Sadece nefreti atamadım ara ara aklıma geliyor nefret ediyorum. Evde de sürekli konusu geçiyor. Örneğin dedem bile durup durup konusunu açıyor. Ben ev aldım kredi çektim. Ödemesi fazla vs bunu konuşurken o olsaydı böyle derdin olmazdı maaşın sana kalırdı şimdi 3 sene kredi ödeyeceksin dedi. Madem ayrılacaktın 5 sene gezip tozdun evlenip boşansaydın dedi. Açık açık yüzüne karşı sana ne dede dedim. Durup dururken işte bu evlendi şu evlendi. Herkes biliyordu zaten tanıdıktı. Arkadaşlarımız ortak geçen arkadaşımın düğününe gittim. Oradaydı. Görünce böyle içimde ateşler yandı kocaman bir nefret oluştu. Sözleri bazen beynimde çalıyor kendimi çok değersiz hissediyorum. Sevilmeyecek gibi

Dikkatimi çekti birkaç yorumda arkadaş çevresi kapalı kızlarla evli, kapalı güzel genç bir kız diye belirtip durmuşsunuz. Peki erkek arkadaşınızın annesi ,kız kardeşi kapalı mı?

Ben de muhafazakar bi çevrede büyüdüm. Kendim de öyle sayılırım. Anladığım kadarıyla adamdan ciddi bi şey olmayacak gibi bi vibe aldınız. Eğer öyle hissediyorsanız bence doğrudur. Biraz takılırım fikriniz yoksa ayrılın gitsin.
Hayır bunu artık düşünmüyorum ama evlilik konuşuyoruz arada yani gelecek hakkında. Mesela bi arkadaşımın bebeğini kucağıma aldım yanımdaydı. Sana çok yakıştı dedi. Ben kendimi neden sevilmiyorum diye düşünüyorum ara ara. Onun seni seviyorum demesi geçmiyor işte

Back
X