ilişkimi kurtarmak istyorum yardım :)

Merhaba kızlar ve okuyan erkek varsada erkekler:) hatta erkekler bu konuda bana yardımcı olurlarsa eğer gerçekten çok sevinirim.
6 aydır süren güzel bi ilişkim vardı ve 1 haftadan fazla oldu ayrıldık. Sevgilim polis Nusaybine göreve gitti.. Orda olduğu için sıkıp sürekli aramak istemedim bide benimle uğraşmasın diye biliyorum yanlış düşündüm ama gerçekten onun için böyle bisi dusunmustum her neyse bana bisi hissedemiyorum kimseyle bisi konuşamıyorum seninlede öyle dedi ben geçici biseydir diye ustelemedim Allah yardımcın olsun dedim onun üzerine ayrılık msji yazdı bana bisi hissedemiyorum sevgim bitti diye perişan oldum napcagimi şaştım pskolojiktir dediler arkada seni birakmak istemiyordur dediler bana yardımcı olabilir misiniz eğer konuya hakim olursanız cidden çok sevinirim. Ben kalkıp yanına gitmek istiyorum sizce napmaliyim
yanina gitme zor gorevi var allah yardimcisi olsun strestendir o sen bekle bu surecde sakin dur o sag salim geri dondugunde devam edersiniz .arada iyimisin diye msj at yokla yani onun disinda uzerine fazla gitme

Ben msj atmamayi dusunuyodum çünkü hakkıni helal et hakkımızda hayrlisi dedi ve yolları ayırdı gibi bisey ama seviyorum cidden kaybetmek istemiyorum. Okadar güzel 6 ayim gectiki Allah razı olsun onunda sevmediğini dusnmuyorum

Ben msj atmamayi dusunuyodum çünkü hakkıni helal et hakkımızda hayrlisi dedi ve yolları ayırdı gibi bisey ama seviyorum cidden kaybetmek istemiyorum. Okadar güzel 6 ayim gectiki Allah razı olsun onunda sevmediğini dusnmuyorum
O zaman sessiz kalki pişman olmaya ortamı olsun tatlım. Sürekli yazarsan kaybettigini anlamaz. ZTEN bekledigini biliyor isterse yazar öyle dusun:)bizde haberdar et:)

Seni istemeyeni sen hiç isteme. İyice büyür bir tarafı bu sefer kendini suçlarsın. Biri istemiyorsa istemiyordur

Peki bu ilişkiye başlarken nasıl tek taraflı başlıyorsa biterken neden tek taraflı bitiyor

Back
X