canım üzgünüm ama çocuk sanki kendine yeni bi hayat kurmuşta her ihtimale karşı seninlede iletişimde kalıyo gibi geldi bana..
2 hafta ses çıkmaması korkunç bende sevgilimle tartışmalıyım ama 2 gün bile zehir oluyo yemek falan yiyemiyorum seni çok ii anlıyorum
sana tavsiyem şu sen zamanla yaralarını saracaksın ama bu çocuk pat diye çıkıp kanatacak en iisi kapat bu sayfayı sölemek kolay yapmak zor biliyorum ama bence o şekilde daha mutlu olacaksın
canım yeni bir işe girdi yani hayatında tek değişiklik o başka biri yok gibi eğer o nalamda diyorsan ama bilmiyorum tabi.inan kapatamıyorum.herşeyden çok isityorum ama kapatamıyorum.derdi ne anlamıyorum.ve napmam gerek sizlerden yardım isitiyorum
işte bende tüm bu sorularla beynimi yiyorum resmen susmalımıyım konuşmalımıyım.konuştukça şımardığının farkındayım ama konuşulmazdan nasıl çözülecek bu sorun.sessiz kalacaksam eğer bana ulaşacağı yolları kapatmalımıyım kapatmamalımıyım...ortak arkadaşları konuşturtsam şımarırmı şımarmazmı ??hani ben çözemiyorumya bunu belki onlar çözer.söyleyin kızlar ya hazirandan beri bu derdi çekiyoruz ikimizede yazık oluyor.çekilirmi bu dert aylardır ya çöktü psikolojim.bana etkili gerçekten işşe yarayacak şeyler söyleyin lütfenn.bir gün dediği ertesi güne uymuyor.
canm ya bu çocuğun söyledikleriyle yaptıkları tutarsız..bitmesi belkide daha hayırlı olur..belkide sözüne güvenilir bi kısmetin var bi yerlerde seni bekleyen
canım sakin ol öncelikle o resmen dengesizlik yapmış nedir bu ya önce yalvarmalar sonra kabul edeceksen böyle et demeler sonrada seni istemiyorum falan oyuncağımısın sen onun
bence vur tekmeği bitsin canım sağlığından mı olacaksın ya canı cehenneme böylelerinin
telefonu açıp aramışsa eğer ve tekrar konuşma fırsatınız olursa aynen şunu de;
ben senin oyuncağın değilim senin bu dengesiz laflarınla sağlığımdan olamam çık git hayatımdan!
karar senin canım ama bence daha fazla uzatmamalısın sana yazık
tel.imi hiç açmiyim diyorum ama bilmiyorum sağlıklı değilimki sağlıklı karar alayım..çok kötüyümmmm napıcam bilmiyorum.ne yapmalıyımmmm nee((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?