İlişkimiz aylardır çıkmazda

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
kızlar nerden başlıyım bilmiyorum pek çoğunuz konularımı biliyordur.isterseniz bakabilirsiniz.geçmişi kısa özet geçeyim.nolur yardımlarınızı esirgemeyin.benim 6yıldır bir beraberliğim var.bunca zaman resmen üzerime titriyordu ona neler ettim neler çektirdim hep çekerdi falan benimle çok mutluydu aileside beni aşırı derecede seviyor.neolursa olsun.sonra son 2yıldır aramız açıldı bi küs bi barışıktık.sonra yine küs olupta barışacağımız bir zaman bunun faturasında bi no yakaladım 10gündür msjlaşıyorlardı.kıyameti kopardım.aramızda bişe yok ben çok mutsuz be boşluktaydım sadece içimi döktüm öle msjlar attım gibi saçmalıklar zırvaladı.ama kıyamet koptu sonuçolarak bitaraftan ben bitaraftan ailesi bunun için ona çok kzıdık.sonra ben saçmalamaya başladım.o bana bunu yapa yapa üzerine düştüm aradım sordum ağladım sızladım.budaa 6 yıldır yapmadığı şeyleri yaparak resmen şımardı hatta çıldırdı beni reddetmeler kötü laflar falan bisürü ama ben hala yalvar yakarım düşünnn.sonra bu face.açtı ben bunu sahte face.ile ekledim bide ne göreyim kız bunun face.sinde bu ne paylaşsa beğenmiş falan ama yorum yapmammış.halbuki bana onla alakam yok hiç demişti.ona inanmak istiyordumve ben bir yıkım yaşadım.günlerce kustum falan üzüntüden.sonra kız bunun face.sinde topu topu 3gün kaldı ve bir anda yokoldu.bende buna msj attım senin temiz olduğuna inandığım için seni arıyordum herşeyi öğrendim bundan sonra yokum tarzında.sonra attıktan sonra alakayı tamamen kestim.bu benim face.mi takip ediyormuş.herkese açık gönderilerimden bi arkadaşımın samimi yazlıarını görünce kıskançlık krizine girdi.o arkadaşıma msjlar attı.uzak dur onu çok seviyorum o boşta bir kız değil ona göre tarzında.beni face.sinde ekledi.bisürü msjlar attı ben hiç ama hiç cvp vermedim.bu böle 2.5 ay sürdü ailesine defalarca ararttı.onlarla konuşuyordum tabi çünkü bendeki yerleri başka.bu konuda bana çok destek oldular.sonra 2.5 ay sonra açtım tl.ini beni çok sevdiğini herşeyi yanlış anladığımı yüzüyüze görüşmemiz gerektiini(ayrı şehirlerdeyiz)bu süreçtede tel.de görüşmemiz gerektiği anlattı.kapattı kapatış o kapatışşş şaka gibi 2haftadır çıt yok..yılbaşında sıradan msj attı.bir iki msjlaştık sanki tel.deki o değilmiş gibi elinden gelse utanmasa tel.de ki konuşmalarını inkar edecek tarzda msjlar attı.niye aradın o gün dedim sesini duymak istedim dedi.seni çok seviyorum ama beni okadar bunaltmışsınki zamanında kendimi toplayamıyorum dedi.düşünn bana yeniden bunları söylemeye cesaret edebildi bi tel.ini açtım diye.arkadaşlık isteğini 2aydır kabul etmiyordu bugün silmiş isteğini anlamadım face.uzun süre sonra iptalmi ediyor bumu siliyor bilemedim.ve ben çıldırıyorummmmmm.napayım ben kızlar yine sessizliğe gömülsem işe yaramı ilki gibi bilmiyorum uzun oldu ama ben hasta olcam artık aylardır bu bölr sürüyo yardım edin lütfen

bosverrr ne halı varsa gorsun bu erkekler boyle ıste nankör hepsı be

kızlar bu arada okızla alkası yok yani o 3gün neoldu ne bitti bilmiyorum ama şuan kızın başka sevgilisi var hatta kıızn uzun süreli bir sevgilisi varmış araya bunu sıkıştırmış işte.şimdi yine eski sevgilisiyle beraber..aynı zamanda boşveremiyorum sziden yardım bekliyorum(8

canım üzgünüm ama çocuk sanki kendine yeni bi hayat kurmuşta her ihtimale karşı seninlede iletişimde kalıyo gibi geldi bana..
2 hafta ses çıkmaması korkunç bende sevgilimle tartışmalıyım ama 2 gün bile zehir oluyo yemek falan yiyemiyorum seni çok ii anlıyorum
sana tavsiyem şu sen zamanla yaralarını saracaksın ama bu çocuk pat diye çıkıp kanatacak en iisi kapat bu sayfayı sölemek kolay yapmak zor biliyorum ama bence o şekilde daha mutlu olacaksın

canım yeni bir işe girdi yani hayatında tek değişiklik o başka biri yok gibi eğer o nalamda diyorsan ama bilmiyorum tabi.inan kapatamıyorum.herşeyden çok isityorum ama kapatamıyorum.derdi ne anlamıyorum.ve napmam gerek sizlerden yardım isitiyorum

onu kazanmak istiyorsan üstüne düşme canm ben üstüne çok düştüğüm için sevgilimi kaybetcek gibi bile oldum..sessiz kal onu arama ama sana ulaşabileceği yerlere engel koyma canm

ama bi taraftanda konuşmanız lazım canım böyle ne olcağını bilemeden beklemek çok zor :26:

işte bende tüm bu sorularla beynimi yiyorum resmen susmalımıyım konuşmalımıyım.konuştukça şımardığının farkındayım ama konuşulmazdan nasıl çözülecek bu sorun.sessiz kalacaksam eğer bana ulaşacağı yolları kapatmalımıyım kapatmamalımıyım...ortak arkadaşları konuşturtsam şımarırmı şımarmazmı ??hani ben çözemiyorumya bunu belki onlar çözer.söyleyin kızlar ya hazirandan beri bu derdi çekiyoruz ikimizede yazık oluyor.çekilirmi bu dert aylardır ya çöktü psikolojim.bana etkili gerçekten işşe yarayacak şeyler söyleyin lütfenn.bir gün dediği ertesi güne uymuyor.

canm ya bu çocuğun söyledikleriyle yaptıkları tutarsız..bitmesi belkide daha hayırlı olur..belkide sözüne güvenilir bi kısmetin var bi yerlerde seni bekleyen

canm ya bu çocuğun söyledikleriyle yaptıkları tutarsız..bitmesi belkide daha hayırlı olur..belkide sözüne güvenilir bi kısmetin var bi yerlerde seni bekleyen

ya bir insan bukadar değişemez..olamaz bu.kızlarrr yokmu fikir verebilecek olann.çok zoruma gisiyo bu yaptıkları benimle böle oynayamazzz istediği zaman arayıp peşimden koşup isteğince kıvıramaz.tamam bunalmış olabilir evet çok kavga ediyorduk üstüne gisiyordum ama aylardır ayrıyız ya haa madem istemiyor nediye yine aylardır ulaşmaya çalışıyodu yaaa

canım bence yüzyüze görüşmelisiniz yani ne olduğu belli değil ki böylece sadece kendinizi yıpratırsınız

Siz hatayı baştan yapmışsınız, bal yiyen baldan bıkar bu kadar baskı,kapris,bencillik vs. aileyide yanınıza almışsınız vurmuşsunuz abalıya.Şuan yapmanız gereken sessiz kalmanızdır.Bırakın çocuk nefes alsın.Kaybetmek üzere olduğunuzu inşallah yeniden kazanırsınız.Olgun,mantıklı,makül,sevecen,saygılı ve hoşgörü içinde davranmanız acizane düşüncemdir.Dualarım sizinle

Son düzenleme:
1. si bir şey yapmadan önce iki kere düşün. Nitekim geçmişte yaptığın kaprislerin vs. lerin acısı çıkıyor şuan gibi. :44:
2. si üstüne düşme, ilgilenme ve tamamen kendi haline bırak.
3. sü Face'indeki iletileri vs. yi dışarı kapat, sana ulaşacağı yolları kes.
4. sü iki güzel kelam ettiğinde hemen aldanma, önce seni samimi olduğuna inandırsın. Zira sırf seni kendine döndürmeye çalışıp ikna ettiğini görerek kendi egosunu tatmin ediyormuş gibime geldi.
5. si ikinize de zaman ver.

Nacizane fikirlerimdir...

yanlıs anlamad 6 yıl bence cıkmak ıcın cok uzun bır sure zaten ılsıkı yıpranacagı kadar yıpranmıs sende kaprıs ondakı kaprıs kıskanclıklar ayrılıp barısmalar yanı bı ılıskı boyle olmaz bence bır karar al ya bu cocula gorusme artık yanı aranızdakı seylerı anlayanakadar demek ısteıdgım yada tamaen ılıskını kes cunku bu kadar yıpranan bır syeın ben sonunu pek hayırlı goremıyorum ztane bu adkar uzun suren ılıskıleırn evlenınce cok uzun surenı nadırdır benım cok tanıdıgım var yıllarca cıkıp 1 yıl bıle evlı kalamayan hem uzak sehırlerdeısnız nıye 6 yıldır evlenemdnız bende eısmle uzaktım ıstanbul anlara 2 yılımızda dırek evlendık.bılemıyorum ne desem bos gelebılır sana ama bırbırnızı yer bıtırısınız sız bıraz kendını toparla ve ustune dusme artık her seyın hayırlısı ıse olsun de baska cere bulunamıyor:)))))

arkadaşlarr ben çok kötüyüm sabahtan beri afedersiniz kusup duruyorum ağlamaktan öldüm.küçük bi yerde yaşamasam şuan acilen psikoloğa gittmem lazımdı.dün olanları yazıyorum size
ben dün bir yıkım yaşadım.bugün başımı yastıktan kaldıramadım kusmaktan öldüm afedersiniz..dün bununla msjlaşıyorduk.işte ogün arayıp ben sana mecburum resmen sen benim herşeyimsin içimdeki sensizlik acısı bir an geçmedi diyen çocuk ne yaptı biliyormusunuz.ilk msjında senlede mutlu olamıyorum sensizde beste falan dedi.ama senlede mutlu olamıyorum benya falan demeye başladı düşün.ben seni aldattım dedi.yüzüm yok dedi.hani aldatmamıştın hani konuşmamız gereken çok şey vardı dedim.yok dedi.beni bu halde kabul ediyorsan et dedi anlatacak bişe yok dedi.sen düne kadar bunu en ağır yeminlerle inkar ediyordun neoldu.bunun altında başka bişe var dedim.sonraki msjındada beni istemediğini söyledi((yani bir attığı msj bir sonrakini tutmadı.bi sensiz kimseyle olamam bi olurummm(bu msjı ağlayarak atıyorum.beni face.de eklemiştiya kabul etmiyodum aylardır onuda silmiş.isteği kaldırmış yani..sonra sabah sen niye aradın ozaman beni aylar sonra kim için yapıyorsun bunu yine hiçmi ders almadın yaptıklarından diye msj attım uyuyordu galiba cvp yazmadı bende sonra kapattım tel.imi hala kapalı..bir yıkım geçiriyorum desem yeridir.küçük bir yerde yaşamasam kesin psikoloğa giderim o derece hatta psikiyatrise gitmem lazım bence..face.mide dondurmayı düşünüyorum.bence bunun ya aklını yine karıştıran birileri var(çünkü Allah ikimizede hayırlısını nasip etsin falan dedi)yada bu halaaa kararsız çünkü zamanındada böle diyordu ama kıskançlıktanda ölüyordu..neyapıcam bundan sonra bilemiyorummmm.ne tepki vermem doğru onuda bilmiyorum.ailem çok istiyor ama ben istemiyor gibiyim dedi ya düşünn.anlamıyorum ogün benim için kendini parçalarken ağlarken tel.de 2hafta sonra böle.allah onu kahretsin sadece bunu söylüyorum .o tel.ini hiç cvplamalmalıydım. aylar sonra cvp vermemeliydimmmm..söyleyin kızlar napayım güya bugün napmaya çalışıyosun diye arayacaktım ama gücüm yok kapadım tel.imi oda aradımı bilmiyorum....

6yılıdr evlenememizin nedeni zaten öğrenciyken çıkmaya başladık 4 yıl üniversiye ee 2 yılda anca işe gireyim şunu yapayım derken oldu 6 yıll((

canım sakin ol öncelikle o resmen dengesizlik yapmış nedir bu ya önce yalvarmalar sonra kabul edeceksen böyle et demeler sonrada seni istemiyorum falan oyuncağımısın sen onun
bence vur tekmeği bitsin canım sağlığından mı olacaksın ya canı cehenneme böylelerinin
telefonu açıp aramışsa eğer ve tekrar konuşma fırsatınız olursa aynen şunu de;
ben senin oyuncağın değilim senin bu dengesiz laflarınla sağlığımdan olamam çık git hayatımdan!
karar senin canım ama bence daha fazla uzatmamalısın sana yazık

tel.imi hiç açmiyim diyorum ama bilmiyorum sağlıklı değilimki sağlıklı karar alayım..çok kötüyümmmm napıcam bilmiyorum.ne yapmalıyımmmm nee ((((((((((((((((((

tel.imi hiç açmiyim diyorum ama bilmiyorum sağlıklı değilimki sağlıklı karar alayım..çok kötüyümmmm napıcam bilmiyorum.ne yapmalıyımmmm nee ((((((((((((((((((

canım telefonun elbette açılacak yani bugün olmazsa yarın veya 2 gün sonra bence şimdi aç eğer seni aramışsa ona mesaj at ve seni tekrar aramasını söyle haddini bildir ona gerçekten yaptığı çok ama çok sinir bozucu bir durum

Boşuna kendini üzüyorsun. Senin iyiliğin için kötü polis olacağım lütfen beni yanlış anlama canım çünkü; ben de aynılarını yaşadım. Tamam belli ki sevmiş seni zamanında belli ki iki taraf için de zor unutmak ama böyle bir adama ve ilişkiye katlanma. Adam seni sevmiyor artık bu ortada. Yalvarıp yakarma sakın kendini küçük düşürme. Ben de yaptım zamanında ama şimdi sadece pişmanım. Lütfen yanlış anlama. İyi şanslar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…