kızım sizin gibilerle hayat mi gecer ya sonucta o bir insan mal değilki bu sık sık nereye kadar sıkıldıgını boguldugunu anladıgında elbette kacacak dısarıya neler ettim neler cektirdim ama beni cekti belli oluyor cektiği.sen neden cektirdin ayrıca zevk mi alıodun onu üzdüğünde.tuhafsın valla bacım.ilişkinin cılkını cırkatmıssınız yani siz...ayrıl barıs ayrıl barıs nereye kadar.ne bu oyun mu küstüm barıstım.ha haytt.benim eşimin de 4 yıl cıktıgı biri olmus sen gibiymiş kız aynı eşim beklemiş düzelir die bakmıski canından can alıor artık sıkılıp bunalıor sevgide bi yere kadar yaniii bitirmiş sonra benle tanıstı kafalarımız uygun asık olduk birbirimize evlendik 1 sene içinde.kız hala peşinde biliorum ilk zamanlar arkadaslarıyla falan haber gönderirdi pişmanım bana dönsün gibilerinden ama erkek gururluysa bitirince biter.yanii sende kendine yeni yolunu çiz ve yeni bulcagın erkeği sıkma bunaltma insan gibi davran.cektirdiğin zaman değerli olmazsın ona arkadas sırdas anne baba sevgili eş olmayı becerebilirsen değerli olursun anladınn.
ilişkiniz çığrından çıkmış artık. bir kere ayrılık olursa bir daha düzelmez. sen onu unutmaya bak. elbet arayacaktır seni. bosver arasın dursun. zaten baksana face o kızdan gönlünü almıs sonra seni arıyor. ne demek bu? başkasında aradığını bulamayınca mı sana dönüyor? ben olsam bunu gururma yedirmezdim. aşkta maalesef gurur vardır.
ona en büyük ders senin biriyle birlikte olman olur heralde. o zaman ben ne yaptım diye kafasını daglara taşlara vurur
en bastan bosver kendı halıne bırak demıstım sana ...
bu cocuk kendını ne zannedıyorkı terbıyesız ,
ne hattını degıs nede face hesabını kapat onemseme onu ararsa cvp verme
sen cok degerlısın bunu unutma aklını karıstıran brı vardır bu cocugun bnce
gerçek bir ilşki yaşamak zorunda değilsin. biri yok mu tanıdıgın sevgilinmiş gibi davransın. çok mutlu tablo çizin.inan zaten sabrımı çok zorluyor.face.de arkadaşımı kıskandı az kalsın ortalığı birbiirne katıyordu.beni tamamen kaybettiğini görünce çok ahh vahh edecek biliyorum ama geç olacak biriyle olmaya başlarsam onun gibi 3günlük olmaz bunu oda biliyor ama ben şuan yapamma gibi.aklımda biri varken başkasıyla olamam diğer kişiye haksızlık yapamayacak kadar iyi niyetliyim ama bu iyi niyetimin karşılığını göremedim işte
yaptığı şeyi unutup onunla bir gun evlenip aynı yastıga baş koydugunda o diğer kızla olan münasebetini hatırlayıp iğrenmiceksen hemen şimdi telefon aç ona ve yine yalvar birlikte olmak için. ama ömür boyu aldatılmayı göze alarak yap. çünkü bir kere yapan bir daha yapar bunu unutma.bilmem hazır değilim galiba öle bişeyle ölesine bile uğraşmaya.haklısın gitti başkalarına sonuçta doğru ahh bi neyapacağımı bilsem yapacamda bilemiyorum ben hayatım boyunca hiçböle olmamaıştımm
yaptığı şeyi unutup onunla bir gun evlenip aynı yastıga baş koydugunda o diğer kızla olan münasebetini hatırlayıp iğrenmiceksen hemen şimdi telefon aç ona ve yine yalvar birlikte olmak için. ama ömür boyu aldatılmayı göze alarak yap. çünkü bir kere yapan bir daha yapar bunu unutma.
intikam mı almak istiyorsun. UNUT ONU. aradığında cevap verme. sallama. biri seni sallamazsa zoruna gider de mi?bende bir yapan hep yapar diye düşünüyorum haklısın ama duygularım karmakarışık kah diyorumki intikam alayım sonradefedeyimm bu böle kolay olmamalı canı sıkılınca beni arayıp yalvarıp yakarıp canı isteyince böle davranamaz sonuçlarına katlansın diyorum.bazende diyorum nalet olsun bırak hiç uğraşma ne hali varsa görsün.kızlar bana yol gösterin unut yada unutma değilde aşamam aşama ne yapacağımı söyleyin lütfen
galiba eşinin eski sevgilsine çok takmışsınki uzun soluklu ilişkilere kan kusuyorsun.çektirerek 6 yılı geçirmedim tabi onla sırdaşıda olsum en iyi arkadaşıda sevgiliside yoksa oda sadist değildi heralde acı çeke çeke yada mutsuz ola ola 6 yıl benimle olsun.üstelik neolursa olsun bir bayan aldatılmayı haketmiyor.bizi aramıza giren mesafe mahfetti.neyse yorumların için tşk yinede
bjk canım sağol iyi niyetin için boşver kimseye cvp verip cvp hakkıda doğurmayalım.benim derdim laf yetiştirmek değil derdime çözüm bulmak ben önerilerinizi bekliyorum.bana ayrıntılarıyla yol gösterecek bi msj umut ediyorum
beste olayları en basından bılıyorum canım ve sık sık ırtıbata gectık senle.ınan saglıgından olacaksın tatlım 10 yıllık evlıler bosanıyor coluk cocuguyla sen fazla abartıyosun olayı.asama asama yol gosterın demıssın bırıncı asama evde oturmaktan vazgec sana 1000 kez soyledım bosuna soylemıyorum herhalde:)bır ıse gır veya kursa falan yazıl yoksa emın ol bu boyle devam edecek ve oturup hergun onu dusuneceksın.ıkıncı ve dıger asmalarda buna baglı gelısecek zaten.bak sana daha once soyledıklerıme guvendın uyguladın ve dedıgm gıbı cıktı.lutfen bu dedıgımede ınan ve evde oturma ıs bul veya kurs falan bul.bak sosyallestkçe ıyı olacaksın.tecrubeyle sabıttır......bende bir yapan hep yapar diye düşünüyorum haklısın ama duygularım karmakarışık kah diyorumki intikam alayım sonradefedeyimm bu böle kolay olmamalı canı sıkılınca beni arayıp yalvarıp yakarıp canı isteyince böle davranamaz sonuçlarına katlansın diyorum.bazende diyorum nalet olsun bırak hiç uğraşma ne hali varsa görsün.kızlar bana yol gösterin unut yada unutma değilde aşamam aşama ne yapacağımı söyleyin lütfen
ayrıca katılıyorum hem cıgrından cıkmıs hemde gercekten askta gurur vardır canım.sen benı dınle pısman olmayacaksınilişkiniz çığrından çıkmış artık. bir kere ayrılık olursa bir daha düzelmez. sen onu unutmaya bak. elbet arayacaktır seni. bosver arasın dursun. zaten baksana face o kızdan gönlünü almıs sonra seni arıyor. ne demek bu? başkasında aradığını bulamayınca mı sana dönüyor? ben olsam bunu gururma yedirmezdim. aşkta maalesef gurur vardır.
ya tatlım kpss kursu var madem hemen gıt yazıl ıste.hem derslere baslamıs olursun hemde ortam degısıklıgı ıyı gelecek.en azından su yuksek lısans bellı olana kadar oyalar senı.elbette onu bırıyle gprmek uzer bu herkes ıcın boyle ama hayatını ıhtımaller uzerne kurma ve artık basla bı yerden.ıse falan gıremezmısın orda?part tıme falan yada ne bıleyım ıste bulundugun yerde yokmu basıtte olsa ıs ımkanı,?evet kendıne bırınıde bulabılır ama sen artık onu takıp etmeyı bırakırsan olsada gormezsın.bu sene ne kadar krıtık bı sene senın ıcın farkındamısın?surda kaldı 5-6 ay sınavına yogunlas ona ınat gıt kazan ve emın ol elını sallasan ellısı olacak yepyenı ortam yepyenı ınsanlar aklının ucundan gecmeyecek o karaktersız ve gulerek hatrlayacaksın bu gunlerıdersimm evet tşk senin önerilerini çok uyguladım işede yaradı gerçekten.canım sana özel msjlarımızdada bahsettiğim gibi küçük bi yerde yaşıyorum ve kurs yokki yazılayım.üniversite ortamım gibi ortamım olsa evet umrumda bile olmazdı ve eminim oda beni öle mutlu mutlu görüp dayanamaz kapımda köpek olurdu.yazılabileceğim tek kurs kpss benim şu ortamımda.yüksek lisansa başvurucam eğer o olursa ilaç gibi gelir.bugün tamda bunu düşünüyordum ben hatırlıyorsam bi kaç ayda hallederim ve kpss ye çalışmaya başlayana kadar bu iş çözülür diyodum olumlu olursa ne ala olmazsada kpss ye çalışmaya başlayana kadar kendimi toparlarım diyodum.ama iş tahminimden okadar uzun sürdüki çalışma zamanım geldi geçti ben ne konuyu çözebildim ne kendimi toparlayabildim....bugün de diyorumki biz bunla görüşmüyoruzya artık tel.im falan kapalı yani hala.şimdi bu bikaç ayda kendini toplar birini bulur benim tam kpss ye gireceğim zamanlarda yine mahfeder tüm emeklerimi(((evet artık çılkı çıktı ümidide kestim ama yinede biriyle olmasına dayanamam gibi geliyo.kırgınım ona çok kırgınım.facem dede herkese açık gönderilerimi kapattım.profil resmimden başka bişe göremiyo şuan.tel.imde kapalı okadar boğulmuşumki artık tel.imi açmıyorum düşün
ya tatlım kpss kursu var madem hemen gıt yazıl ıste.hem derslere baslamıs olursun hemde ortam degısıklıgı ıyı gelecek.en azından su yuksek lısans bellı olana kadar oyalar senı.elbette onu bırıyle gprmek uzer bu herkes ıcın boyle ama hayatını ıhtımaller uzerne kurma ve artık basla bı yerden.ıse falan gıremezmısın orda?part tıme falan yada ne bıleyım ıste bulundugun yerde yokmu basıtte olsa ıs ımkanı,?evet kendıne bırınıde bulabılır ama sen artık onu takıp etmeyı bırakırsan olsada gormezsın.bu sene ne kadar krıtık bı sene senın ıcın farkındamısın?surda kaldı 5-6 ay sınavına yogunlas ona ınat gıt kazan ve emın ol elını sallasan ellısı olacak yepyenı ortam yepyenı ınsanlar aklının ucundan gecmeyecek o karaktersız ve gulerek hatrlayacaksın bu gunlerı
canım sen bı akrabanın yanına falan gıdemezmısın ne bıleyı orda hem ortamı degstrırsın hemde ıs falan bulursun olmazmı?yanı sende cok redcı yaklasıyosun ne desek bosa cıkarıyosun bırazda kendınle savasmalısın.senın bı dıploman ve en azındn bı umudun var ya ılkokul bıle okuyamamıs evden cıkamayan bırı olsaydın nasıl olacaktı?kı bu durumda olup ask acısı ceken ve atlatan mılyonlarca ınsan var dogru degılmı?demekkı sende atlatabılırsın.he ortam degstrsen sosyallessen daha kolay atlatırsın o yuzden dıyorum.sen onu yapamam bunu yapamam dıyosun.o kımkı ya o karaktersızın bırı ve sen cok daha ıyılerne layıksın bunu boylece kafana koy ve ıradene savas ac tamammı?kpss stresıne gıremem dıyosunda bende kursa gıdıyorum gayette eglenıyorum yenı arkadaslar edındım cevrem havam degıstı.basıte alma ve bırazda soz dınle kuzum yayok canım iş imkanı yok.evet bende hiç bişe olmazsa kpss ye kaydolmayı düşünüyorum ama ben kendimi biliyorum o bi işe yaramayacak.daha iyi ve yeni bir ortam ben düzeltir.sınav stresinin olduğu ortam değil.bide iyi hoş diyosun face.den takip etme diye ama bu tel.değilki hattı kırasın kurtulasın hakim olamıyorum kendime.günde en az 10 kere kontrol ediyorum face.sini.yani etmiycem desem yalan sölerim okadarda hakim olamıyorum irademe.bugün etmesem 10gün sonra ederim yani.sen dediklerinde çok haklısın biraz önceki msjımdada yazdım.ben şayet atanmış olsaydım yada üni.de olsaydım asla umrumda olmazdı.zaten oda ben heran birini buluurum korkusuyla köpek olurdu kapımda ama oda biliyoki ben hep evdeyim hep evdeeeee.beni vuracağı tam zamnada vurdu(((
canım sen bı akrabanın yanına falan gıdemezmısın ne bıleyı orda hem ortamı degstrırsın hemde ıs falan bulursun olmazmı?yanı sende cok redcı yaklasıyosun ne desek bosa cıkarıyosun bırazda kendınle savasmalısın.senın bı dıploman ve en azındn bı umudun var ya ılkokul bıle okuyamamıs evden cıkamayan bırı olsaydın nasıl olacaktı?kı bu durumda olup ask acısı ceken ve atlatan mılyonlarca ınsan var dogru degılmı?demekkı sende atlatabılırsın.he ortam degstrsen sosyallessen daha kolay atlatırsın o yuzden dıyorum.sen onu yapamam bunu yapamam dıyosun.o kımkı ya o karaktersızın bırı ve sen cok daha ıyılerne layıksın bunu boylece kafana koy ve ıradene savas ac tamammı?kpss stresıne gıremem dıyosunda bende kursa gıdıyorum gayette eglenıyorum yenı arkadaslar edındım cevrem havam degıstı.basıte alma ve bırazda soz dınle kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?