İlişkimiz aylardır çıkmazda

telefonunu kesinlikle kapatma o kimki sana telefon kapatıracak kadar önemli ona önemli olmadığını göster .erkekler fazla ilgi gördümü acayip şımarırlar ama 6 yıl alışkanlıkta var senden hemen vazgeçmiyecektir biraz dişini sık sabret üzerine sakın düşme o çok uyanık senin onu unuttuğunu düşündüğü an bir mesaj hop tekrar aklına soktum yani nabzını yokluyor güçlü dur

onunla şuan konuşacak hiç psikolojim yok inanın uyuşmuş gibiyim kızlar.bana nasıl bunu yapar nasıl böyle olur diye kendimi yiyorum iyi bol..canım tel.imi açmadım daha kendimce açmiyim numaramıda değişiyim demiştim ama sizde böle diyorsunuz bilemedimki..zaten bidaha görüşmeyelim desemde beni mutlu edecek bişe demeyecektir.dün çünkü en son istemediğini söyledi son msjda..belkide aramadı hiçde aramaz belki tel.imin kapalı olduğunu bile hissetmez.hatta face.imide kapatayım diyorum ama bilmiyorum.evet aynne dediğiniz gibi aylarca görüşme gel beni altüst et git...ama Rabbim duyar elbet sesimii.kızlar yorumlarınızı çok dikkatle okuyorumm yol gösterin bana

bence telefonunu açma hiç.. seni aramış olabilir şu saate kadar aramadıysa da arıycaktır gibime geliyor. ama sen numaranı değiştir.. facebookunu da kapat. sana hiçbiryerden ulaşamasın. çıldırsın hıh. aklı başına gelsin .

sana seni aldattığını söylemesi ve ardından istemediğini söylemesi sadece "Günah Çıkartmak".. olmayan vicdanıyla rahatça hesaplaşamamış.. sana bunu açıkça söyledikten sonra üstünden yük kalkmış ve gerçek hislerini devreye sokup istemediğini söylemiş.. konu bundan ibaret.. canının ne kadar yandığını çok iyi tahmin ediyorum.. ama yapılacak birşey yok.. telefonunu kesinlikle kapatma.. neden ona üzüldüğünü ifşa edesin ki? güçlü ol.. hayat o kadar kötü süprizlerle dolu ki.. şükret.. Allah bu derdimi unutturacak dert verme de.. dışarı çık gez dolaş kafanı meşgul et.. geri dönmek isterse asla ve asla kabul etme.. açtığı zaman meşgule al ne diyecekse msjla söylesin.. sesini duymak seni etkileyebilir çünkü.. bu yapılanı hakaret olarak algıla ve gereğini yap.. kimse sana bunları yaşatamaz.. en sevdiğin seni aynı şekilde sevseydi eğer, bugün bu durumda olmazdın çünkü.. demekki o adam olamamış.. sen olgunluğunu göster olgunluğunla yaşa canım.. kimseye minnet etme..

biz birbirimizle face.de arkadaş değilizya ben onu sahte bi face.ile takip ediyodum.şimdi onuda görmek istemiyorum..onu resmini bile görmek bana acı veriyor.bugün yarın olurya ilişki durumunu falan değişir dayananmam birini görmeye.kendi face.mide kapatmasam bile herkese açık gönderilerimi kapatayım diyorum ve msj arkadaşlık isteği kısmını falan hep kapatayım diyorum..kırgınımmm çok kırgınnnn aylar önce buna benzer olaylar olurken böle değildim..şimdi kendimle oynanmış gibi hissediyorumm.2.5 ay zaten sessiz kaldım baştada anlattığım gibi yalvarıd yakardı msjlarında bi tel.ini açtım 2.5 ay sonra devranı döndü yine başa sardı.ben anlamadım ne oluyoo.şimdiki sessizliğim işe yararmı yoksa alışkanlıkmı yapar umursamazmı bilemiyorum..

vallaha guzleım boyle ılıskı olmaz lutfen artık bu adamı kaıleye alma bırak gıtsın bır aglarısn 2 aglarsın zamanla alısıyorsun benım arkadasım sevgılısı hıc sorun yokken kıza evlenme teklıf ettı bowlıng salonalrında kız kabul ettı erteıs gun bır kavga kıyamet ayrıldılar.kız yanıdma agla agla olucem bılmem oglanla konusmaya calısmalar fılan sorna ne oldu oo sımdı rahmetlı dıye anar umurunda bıle degıl bu hep boyledır sende kendıne telkın var zamanla gecıcek dıye cunku gecıyor bıttyse bıtmıstır bu kadar yıpranmanın bır anlamaı yok demekkı sana hayırlı degılmıs ya evlenseydınde olsaydı bunalr ınan bana bosanmak cok zor bır karar o yzuden bosver gıtsına artık

canım biizmde okadar çok zamanımız geçtiki 6 yılll yani onutmak çok zor.onun başkasıyla olabilme ihtimali beni çılgına çeviriyor.onu face.den takip etmemeliyim diyorum ama tutamıyorum kendimi.çok zor durumdayım.tel.imde halaa kapalıııı.bi msj atmalımıyım bilmiyorummm

yanıdma olsan sımıd pataklamıstım sneı naısl tutamazsın kendı kan ıcerım kızılcık serbetı deırm bu kadar salam kendını bızımde cektıgımız aıclar olsu her asık olan evlenmıyorkı bende yasadım bunları ne oldu sonucta baka bırı ıle evlendım bıde oglum var aklıma geldıkca yasadıklaırm genclık dıyorum oglumun sacına kurban ederım o serserıyı bosver gıtsın artık hınt kumasımı bu cocuk sen boyle davranırsan ne dıcyek kabul et bak neler oluyor o zaman aglarsın yanarsın vallaha aklını basına topla basa seylerle ugras ve aglıyckasnada agla bırak gıtsına rtık su herıfı

slm canım.Bu siteyi takip ediyordum ama üye değildim.Bende seninki gibi bir olay yaşadım.O yüzden sana yazmak için siteye üye oldum.Bende konumu paylaşıcam.Birbirimize yardımcı olabiliriz bence.Canım benim gerçekten hissettiklerini öyle anlıyorum ki sana öyle yakınım ki.Benim fikirlerime önem verirsen bende bir şeyler demek istedim.Ayrılman gerek biliyorsun ama ayrılamıyorsun bir türlü ondan çok eminim.Üstüne çok gittim çok katlandı bana demişsin ahh canım keşke o boyutlara taşımasaydın.Bu konuda seninde hatan var ama yinede bunu yapması gerekmezdi biliyorum.Erkekler işte bizim gibi değiller ne yazık ki sıkıldılar mı bir an akılları karışıyor.Neyse canım olanlar hakkında artık yorum yapmak pek mümkün değil.Olmuşla ölmüşe çaremiz yok ne yazık ki.Erkek arkadaşının aklı hala karışık bence kendine gelememiş.Seni kullanmak olsa amacı 6 yıllık değil 6 günlük bir ilişkide olurdu bunlar.Bence canım üstüne gitmekten vazgeç biliyorum dayanamıyorsun ama biraz kendi haline kal ne yaptı ne etti merak etme.Ona bence son bir msj yazabilirsin kendi hatanın farkında olduğunun ama onun yaptığının ne kadar yanlış bir şey olduğunu.Ne istediğini bilmiyorsun de benden uzak olmak istiyorsun öyle olucak bundan sonra de yani biraz kaç canım.Şimdi o hem karmaşık hemde senin cepte olduğunu biliyor ya hala o dalgınlıkla devam ediyor.Bakalım sensiz kaldığını anladığında bu sefer ne yapıcak kendisine mi gelicek yoksa gercekten istediği seni kaybetmek mi önce bunu anlayabilirsin sonra mantıklıca ona göre hareket edersin.Ama sakın duygularına yenik düşme bu anda bekle sadece.Umarım herşey güzel olur.Dönmezsede boşver canım sen bu ilişki için elinden geleni yapmış olucaksın.İçin rahat olsun.Atlatıcaksın bu durumuda ve ilerde dönüp baktığında bu günlerin geride kaldığını görüceksin.

tabiki fikirlerin değerli çok tşk.fikir almaya öle çok ihtiyacım varki zaten((canım konumu ayrıntılı okudun zatengörmüşsündür.ben o sessizkalmayı yaptım ekim 1 de buna bi maj attım ve aralığın 15ine kadar hiç tek cvp vermedim zaten bu msjlar attı aradı ailesine arattı falan filan.ama nasılki tel.ini açtıysam adam 180derece döndü haa o tel.konuşmasında yalvar yakar oldu bende sert konuşmadım üstelik ama 2hafta aramadı sonra msj atmadı.en son majlaşmamızdada böle oldu işte...tel.im hala kapalı normalde dayanamazdım ama öle kırgınımki o tel.e elim gitmiyor.kendime bile şaşıyorum dmeekki önceden hep kızgınlık vardı şimdi hayalkırıklığı anlamsızlıklar ve kırgınlıkkk(((tamma şimdi bölede sonra napcam tel.imi açsammı direk numaramımı değişsem sonkez bi ailesiyle konuşsammı face.mi kapatsammı gibiii binlerce soru var kafamda ve sizlerden fikir bekliyorumm

canım haklısında bende bundan sonra nasıl biryol izleyeceğimi bilmiyorum işteeee ya onu nasıl takip etmeden durcam bilmyorumm.eğer niyeti tam bozupta biriyle beraber olursa nasıl dayanırım bilmiyorum.ahh bi bilseniz kafamdaki binlerce soruyu

aramış mı diye aslında bir baksan güzel olur ailesiyle konuşursanda bu sefer dahada sıkılıcak kızıcak.aklı başına gelicek ama inşallah geç olmaz.

arkadaşlar 1 yılı aşkın bir beraberliğim var . ama erkek arkadaşım çok kıskanç neredeyse bütün çevremi bıraktım onun için ve değdiğini de düşünüyorum . ama bazen canıma tak ediyor. kız arkadaşlarıma bile gidemiyorum . ya onunlayım ya evdeyim . bazen gerçekten boğulduğumu hissediyorum ama onu da kaybetmek istemiyorum . lütfen fikirlerinize ihtiyacım var

nurperen ayrı bir yere konu aç istersen yeni kullanıcısın galiba.konu içine konu açılmaz..neyse arkadaşlar benim tel.im hala kapalı ya bi diyorumki bırak nalet olsun nasılsa artık onu affedemezsin bitsin gitsin işte.bide diyorumki hayır bu böle kolay olmamalı yıllarca beni kandırdımı ozaman canı isteğincede hooop hadi eyvallah kolaymı bu yaaa ahh kızlar ben neyapcam neee

ilişkiniz çığrından çıkmış artık. bir kere ayrılık olursa bir daha düzelmez. sen onu unutmaya bak. elbet arayacaktır seni. bosver arasın dursun. zaten baksana face o kızdan gönlünü almıs sonra seni arıyor. ne demek bu? başkasında aradığını bulamayınca mı sana dönüyor? ben olsam bunu gururma yedirmezdim. aşkta maalesef gurur vardır.

ona en büyük ders senin biriyle birlikte olman olur heralde. o zaman ben ne yaptım diye kafasını daglara taşlara vurur

kızım sizin gibilerle hayat mi gecer ya sonucta o bir insan mal değilki bu sık sık nereye kadar sıkıldıgını boguldugunu anladıgında elbette kacacak dısarıya neler ettim neler cektirdim ama beni cekti belli oluyor cektiği.sen neden cektirdin ayrıca zevk mi alıodun onu üzdüğünde.tuhafsın valla bacım.ilişkinin cılkını cırkatmıssınız yani siz...ayrıl barıs ayrıl barıs nereye kadar.ne bu oyun mu küstüm barıstım.ha haytt.benim eşimin de 4 yıl cıktıgı biri olmus sen gibiymiş kız aynı eşim beklemiş düzelir die bakmıski canından can alıor artık sıkılıp bunalıor sevgide bi yere kadar yaniii bitirmiş sonra benle tanıstı kafalarımız uygun asık olduk birbirimize evlendik 1 sene içinde.kız hala peşinde biliorum ilk zamanlar arkadaslarıyla falan haber gönderirdi pişmanım bana dönsün gibilerinden ama erkek gururluysa bitirince biter.yanii sende kendine yeni yolunu çiz ve yeni bulcagın erkeği sıkma bunaltma insan gibi davran.cektirdiğin zaman değerli olmazsın ona arkadas sırdas anne baba sevgili eş olmayı becerebilirsen değerli olursun anladınn.

çok üzgünüm fakat sevgilin bence bir başkasıyla mutlu ki , sana ihtiyaç duymuyor suan ..bence bosver gitsin yaaa..
erkeklerin birçoğu böyle..birgün kafasına dank edip dönmek isterse yada eskisi gibi iyi olacaksanız bu da sımdı onu mesgul eden ve mutlu eden kızdan sogumasıyla olacaktır uzgunum
sadece fıkrım

en bastan bosver kendı halıne bırak demıstım sana ...
bu cocuk kendını ne zannedıyorkı terbıyesız ,
ne hattını degıs nede face hesabını kapat onemseme onu ararsa cvp verme
sen cok degerlısın bunu unutma aklını karıstıran brı vardır bu cocugun bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…