vallaha guzleım boyle ılıskı olmaz lutfen artık bu adamı kaıleye alma bırak gıtsın bır aglarısn 2 aglarsın zamanla alısıyorsun benım arkadasım sevgılısı hıc sorun yokken kıza evlenme teklıf ettı bowlıng salonalrında kız kabul ettı erteıs gun bır kavga kıyamet ayrıldılar.kız yanıdma agla agla olucem bılmem oglanla konusmaya calısmalar fılan sorna ne oldu oo sımdı rahmetlı dıye anar umurunda bıle degıl bu hep boyledır sende kendıne telkın var zamanla gecıcek dıye cunku gecıyor bıttyse bıtmıstır bu kadar yıpranmanın bır anlamaı yok demekkı sana hayırlı degılmıs ya evlenseydınde olsaydı bunalr ınan bana bosanmak cok zor bır karar o yzuden bosver gıtsına artık
yanıdma olsan sımıd pataklamıstım sneı naısl tutamazsın kendı kan ıcerım kızılcık serbetı deırm bu kadar salam kendını bızımde cektıgımız aıclar olsu her asık olan evlenmıyorkı bende yasadım bunları ne oldu sonucta baka bırı ıle evlendım bıde oglum var aklıma geldıkca yasadıklaırm genclık dıyorum oglumun sacına kurban ederım o serserıyı bosver gıtsın artık hınt kumasımı bu cocuk sen boyle davranırsan ne dıcyek kabul et bak neler oluyor o zaman aglarsın yanarsın vallaha aklını basına topla basa seylerle ugras ve aglıyckasnada agla bırak gıtsına rtık su herıfıcanım biizmde okadar çok zamanımız geçtiki 6 yılll yani onutmak çok zor.onun başkasıyla olabilme ihtimali beni çılgına çeviriyor.onu face.den takip etmemeliyim diyorum ama tutamıyorum kendimi.çok zor durumdayım.tel.imde halaa kapalıııı.bi msj atmalımıyım bilmiyorummm
slm canım.Bu siteyi takip ediyordum ama üye değildim.Bende seninki gibi bir olay yaşadım.O yüzden sana yazmak için siteye üye oldum.Bende konumu paylaşıcam.Birbirimize yardımcı olabiliriz bence.Canım benim gerçekten hissettiklerini öyle anlıyorum ki sana öyle yakınım ki.Benim fikirlerime önem verirsen bende bir şeyler demek istedim.Ayrılman gerek biliyorsun ama ayrılamıyorsun bir türlü ondan çok eminim.Üstüne çok gittim çok katlandı bana demişsin ahh canım keşke o boyutlara taşımasaydın.Bu konuda seninde hatan var ama yinede bunu yapması gerekmezdi biliyorum.Erkekler işte bizim gibi değiller ne yazık ki sıkıldılar mı bir an akılları karışıyor.Neyse canım olanlar hakkında artık yorum yapmak pek mümkün değil.Olmuşla ölmüşe çaremiz yok ne yazık ki.Erkek arkadaşının aklı hala karışık bence kendine gelememiş.Seni kullanmak olsa amacı 6 yıllık değil 6 günlük bir ilişkide olurdu bunlar.Bence canım üstüne gitmekten vazgeç biliyorum dayanamıyorsun ama biraz kendi haline kal ne yaptı ne etti merak etme.Ona bence son bir msj yazabilirsin kendi hatanın farkında olduğunun ama onun yaptığının ne kadar yanlış bir şey olduğunu.Ne istediğini bilmiyorsun de benden uzak olmak istiyorsun öyle olucak bundan sonra de yani biraz kaç canım.Şimdi o hem karmaşık hemde senin cepte olduğunu biliyor ya hala o dalgınlıkla devam ediyor.Bakalım sensiz kaldığını anladığında bu sefer ne yapıcak kendisine mi gelicek yoksa gercekten istediği seni kaybetmek mi önce bunu anlayabilirsin sonra mantıklıca ona göre hareket edersin.Ama sakın duygularına yenik düşme bu anda bekle sadece.Umarım herşey güzel olur.Dönmezsede boşver canım sen bu ilişki için elinden geleni yapmış olucaksın.İçin rahat olsun.Atlatıcaksın bu durumuda ve ilerde dönüp baktığında bu günlerin geride kaldığını görüceksin.
yanıdma olsan sımıd pataklamıstım sneı naısl tutamazsın kendı kan ıcerım kızılcık serbetı deırm bu kadar salam kendını bızımde cektıgımız aıclar olsu her asık olan evlenmıyorkı bende yasadım bunları ne oldu sonucta baka bırı ıle evlendım bıde oglum var aklıma geldıkca yasadıklaırm genclık dıyorum oglumun sacına kurban ederım o serserıyı bosver gıtsın artık hınt kumasımı bu cocuk sen boyle davranırsan ne dıcyek kabul et bak neler oluyor o zaman aglarsın yanarsın vallaha aklını basına topla basa seylerle ugras ve aglıyckasnada agla bırak gıtsına rtık su herıfı
ilişkiniz çığrından çıkmış artık. bir kere ayrılık olursa bir daha düzelmez. sen onu unutmaya bak. elbet arayacaktır seni. bosver arasın dursun. zaten baksana face o kızdan gönlünü almıs sonra seni arıyor. ne demek bu? başkasında aradığını bulamayınca mı sana dönüyor? ben olsam bunu gururma yedirmezdim. aşkta maalesef gurur vardır.kızlar nerden başlıyım bilmiyorum pek çoğunuz konularımı biliyordur.isterseniz bakabilirsiniz.geçmişi kısa özet geçeyim.nolur yardımlarınızı esirgemeyin.benim 6yıldır bir beraberliğim var.bunca zaman resmen üzerime titriyordu ona neler ettim neler çektirdim hep çekerdi falan benimle çok mutluydu aileside beni aşırı derecede seviyor.neolursa olsun.sonra son 2yıldır aramız açıldı bi küs bi barışıktık.sonra yine küs olupta barışacağımız bir zaman bunun faturasında bi no yakaladım 10gündür msjlaşıyorlardı.kıyameti kopardım.aramızda bişe yok ben çok mutsuz be boşluktaydım sadece içimi döktüm öle msjlar attım gibi saçmalıklar zırvaladı.ama kıyamet koptu sonuçolarak bitaraftan ben bitaraftan ailesi bunun için ona çok kzıdık.sonra ben saçmalamaya başladım.o bana bunu yapa yapa üzerine düştüm aradım sordum ağladım sızladım.budaa 6 yıldır yapmadığı şeyleri yaparak resmen şımardı hatta çıldırdı beni reddetmeler kötü laflar falan bisürü ama ben hala yalvar yakarım düşünnn.sonra bu face.açtı ben bunu sahte face.ile ekledim bide ne göreyim kız bunun face.sinde bu ne paylaşsa beğenmiş falan ama yorum yapmammış.halbuki bana onla alakam yok hiç demişti.ona inanmak istiyordumve ben bir yıkım yaşadım.günlerce kustum falan üzüntüden.sonra kız bunun face.sinde topu topu 3gün kaldı ve bir anda yokoldu.bende buna msj attım senin temiz olduğuna inandığım için seni arıyordum herşeyi öğrendim bundan sonra yokum tarzında.sonra attıktan sonra alakayı tamamen kestim.bu benim face.mi takip ediyormuş.herkese açık gönderilerimden bi arkadaşımın samimi yazlıarını görünce kıskançlık krizine girdi.o arkadaşıma msjlar attı.uzak dur onu çok seviyorum o boşta bir kız değil ona göre tarzında.beni face.sinde ekledi.bisürü msjlar attı ben hiç ama hiç cvp vermedim.bu böle 2.5 ay sürdü ailesine defalarca ararttı.onlarla konuşuyordum tabi çünkü bendeki yerleri başka.bu konuda bana çok destek oldular.sonra 2.5 ay sonra açtım tl.ini beni çok sevdiğini herşeyi yanlış anladığımı yüzüyüze görüşmemiz gerektiini(ayrı şehirlerdeyiz)bu süreçtede tel.de görüşmemiz gerektiği anlattı.kapattı kapatış o kapatışşş şaka gibi 2haftadır çıt yok..yılbaşında sıradan msj attı.bir iki msjlaştık sanki tel.deki o değilmiş gibi elinden gelse utanmasa tel.de ki konuşmalarını inkar edecek tarzda msjlar attı.niye aradın o gün dedim sesini duymak istedim dedi.seni çok seviyorum ama beni okadar bunaltmışsınki zamanında kendimi toplayamıyorum dedi.düşünn bana yeniden bunları söylemeye cesaret edebildi bi tel.ini açtım diye.arkadaşlık isteğini 2aydır kabul etmiyordu bugün silmiş isteğini anlamadım face.uzun süre sonra iptalmi ediyor bumu siliyor bilemedim.ve ben çıldırıyorummmmmm.napayım ben kızlar yine sessizliğe gömülsem işe yaramı ilki gibi bilmiyorum uzun oldu ama ben hasta olcam artık aylardır bu bölr sürüyo yardım edin lütfen
ona en büyük ders senin biriyle birlikte olman olur heralde. o zaman ben ne yaptım diye kafasını daglara taşlara vururnurperen ayrı bir yere konu aç istersen yeni kullanıcısın galiba.konu içine konu açılmaz..neyse arkadaşlar benim tel.im hala kapalı ya bi diyorumki bırak nalet olsun nasılsa artık onu affedemezsin bitsin gitsin işte.bide diyorumki hayır bu böle kolay olmamalı yıllarca beni kandırdımı ozaman canı isteğincede hooop hadi eyvallah kolaymı bu yaaa ahh kızlar ben neyapcam neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?