tamam bende onu diyorum.8 ay olmuş.sürünmüş ki.evlenecek vs dendiğinde kötü olmuş.bana ne diyememiş.istemediği ciddiye almadığı birisiyle ilgilenmezdi bile.göremediğinden kaynaklanıyor bu durum bence.bana ne bestenin evlenmesinden.ister evlensin ister çoçuğu olsun bana ne derdi.demiş mi diyememiş.vicdan azabı ve hata yapmanın bilinci onu yiyip bitiriyor bu apacık ortada..yetmiyordur ama sana .çok üzüldüğüm ve içerlediğim konularda bende hani aldırmıyorlar üzülmüyorlar derim.ama seninki üzülüyor.8 ay.biraz daha sıksan 1sene olacak.8 ayda böyle endişelenecek konuma geldiğine göre bu düştüğü durumdan kurtulana kadar bir sene olur.o da en azından bir sene üzülmüş olur.zaten kendi kendini yiyip bitiriyordur.7 senelik ilişkime bunu yaptım diye.okula giderken hep aynı yoldan giderdim.değişiklik yapağım diye başka bir yola gittiğimde ilk yoldaki her şeyi özlediğimi fark ettim.düşüün.ki o sevgilisini kaybetti.sen istiyorsun ki kapıma gelsin,ağlasın.emin ol bu gididşle o da olur.yalnız buna bile gerek yok .bariz bunun canı yanıyor.cayır cayır.ayrıca gelemesi bence canının daha çok yandığını gösteriyor.kapına gelmeye bile cesareti kalmamış
canım o okadar zamandır cayır cayır yanıyor ama bende bukadar zamandır cayır cayır yanıyorum.içimdeki acı 1 an ya 1sn bir saniye ne azalıyor ne geçiyor.buaralarda şuna takmış durumdayım:güya bu bukızla msjlaşmaktan başka bişe yapmamışya ama bana göre yalannn.ya kıza bakıyorumda kızlar o kız tam o.....yani yanlış anlamayın kötülemek için demiyorum ama olurya öğrenci ama o....işte buda onlardankız okadar aşmışki o....da yani vallahi size anlatamam.hep sarhoş hep çıplak fotoları heryerde çokda çirkin çokk.şimdi diyorumki acaba bu bu kızla bişe yaşamışmısır.çünkü kız tam oyollu.inanın bu düşünce dahada ağırmış meğer onun başkasına dokunma fikri benim kalbimi sıkıştırıyo.bide bu çok vijdan azaba duyuyo çok üzülüyoya valla şüpheleniyom..ya benim için artık onun geri dönüşü yok ama nasıl bana bunu yapar diye kendimi yiyip duruyorum.bazende kendimi rahatlatıyorum yok öle bir amacı olsa kızla alakasını kesmezdi tepe tepe kullanırdı tam kız bunun şehrine gelince niye alaksını kessinki falan diyorum ama bilmiyorummm zerre güven yok herşey yaparr herşeyyy
anlıyorum elbette hiç bir şekilde hazmedemezsin.8 ay geçsede anlıyorum.2 sene olmuş biteli ilişkimde hala hazmedeğim konular var.başkasına dokundu mu düşüncesi bile yettiyor farkındağım.o kız için resmen o.... demişsin.erkek arkadaşın varsayalım o kızla yapmadığı klamadı.böyle senide özlemedi varsayalım.o kızla çıkıyorlar diyelim.hangi erkek bariz o... ile evlenir ki.o kızcağız için çıksalar bile '' aaa yeni birini bulmuş'' bile demezler. ;' yeni birine daha kendini kullandırtıyor ' derler o kız için.insanların gözünden iyice düşer.zaten sevgilinde onla evlenmez.yani eninde sonunda sevgilinide kaybeder.o kız zaten her açıdan kaybetmeye mahkum.bunları da düşün rahatla.canının cayır cayır yandığını tahmin edebiliyorum.iyice canını yakacak olayları düşün ve onları uygula.bunu onun için diyorum.evlenmiyor ama isteyenleri kapıda falan tarzı laflar çıkmasını sağla.facebook vb payllaşım yerlerinde mutluluk içersinde olduğunu gösteren paylaşımlar koy.sevgili beyimiz karşına gelirsede sağlam bir duygu sömürüsü.
en iyi intikam duygu sömürüsü.senin için neler neler yaptım.karşılığı bu mu olacaktı.bir kaç damla göz yaşı.sonra yok konuşamıyacağım.dayanamıyorum deyip ortamdan uzaklaşmak
canım yok okızla şuan hiçbir alakası yok.kız başkasıyla beraber gördüm ben.benimki umrunda bile değil doğal olarak.kız başkasıyla bile olmuş olsa şuan yinede içim acıyor acaba bişe yaşadılarmı diye.yoksa yok zaten şuan alakası
yaşandıysa o zaman kızın yanında başkası var.
yaşandıysa o zaman kızın yanında başkası var.
beste yazdiklarini okudum ben. durumun gercekten cok zor ve inan burdaki herkes ben de dahil seni ve senin basina gelenleri anliyoruz ve yasadik aynilarini. benim 1.5 seneden fazla suren ve yasadigim yerde ailesi yasayan kendi de yakin baska bi sehirde yasayan sevgilimle iliskim bitti. ben disari cktigimda bile yasadaiklarimiz geliyor aklima her yerde bi anisi var. her hangi bi yere baktgmda burda da sunu yapmistk diyorum. en azindan farkli sehirdesin, dusun bizim evlerimiz bile yakin. ben daha 3 gun oncesine kadar aradim aradim agzima etti ya. hatta pis bi seklde de guluyodu o kadar igrendim ki:S ve sennle ayni seyleri hissdiyrm cunku cok tutarsz ya. ve bana dedikleri yaptiklari, hatta face den baska kizlarla muhabbetin gozune vurmalari yavsamalari vs hic unutamiyorum. gercekten bana o kdar donsun istiyorm ki ama yaptiklari benim gibi bi kizin hakettigi seyler degildi ben onu herseyden herkesten cok sevdim ilgilendim kendi canim gibi. simdi bogulmasndan sikilmasndan dolayi ayriyiz. aklimda gercekten bitti,biz bi araya gelsek ben ne ettiklerini ne soyledklerni hazmedecgm. ve ben zaten cok zor guvenirim erkeklere simdi bu insanla tekrar biseyler nasil olur:S olmaz ki. ama dualarmda hep o var, unutamiyorum ya. aklindan 1 sn cikmamak nedir neyse oyum ya su an. bi seye yogunlasamiyrm. arkadaslarmla bulussam orda her yerde. ve ben de senin gibi 8 ay da gecse unutamamm ilk gunku gibi acimi hissederm. ayrica face den beni engelledi ve sildi tabi ki beyefendi, beni face den gorememesine ragmen ben face i dondurdum ve telefonm da inadina acik. bence sende boyle yap. telefonu niye kapatysun? daha once zaten onu umursamadan yasadgnda donmus sana. su seklde birak poposunu kaldirmayi. yemn ederm en cok aramalarim icin, arkadaslarmi onla konustrdgum icin pismanim. hatta bi arkadasmnin face sifresini istemstim ve takip edecegm tek face adresi arkadasiminkiydi. ordan da sildim simdi. sende o sahte face den sil, acini belli etmemeye calis sadece. seviyo mu bilemicem valla seni sordurdugu icin boyle dusunme. belki bosluktan yapiyo belki aliskanliktan, rahat birak ya umursana ve onu hatirlatan herseyi ya kaldir ya cope at,ben attim valla tum guzel seylerini atttim,resimleri de gormeyecegm bi yre kaydettim,gercekten acini icinde yasa, telefonu kapatma ya kaldirma bi taraflarini nolur.ben en son aradgmda bu sondu seni aramiycam dedikce heee evet kesin sondur aramazsin deyip guldu dalga gecti ama gercekten sondu Allaha yemn ettim. allah yardimcimiz olsn ve o senin kaderinse zaten evlenirsiniz emin ol sadece guclu olmaya calis,uzun oldu ama umarim yardimci olabilmismdr
kızma kendine.şunu demek istemiştim.şimdi kız belli nasıl biri olduğu.sevgilinde ona gittiyse sevdiğinden değil gitmesi.eeeee...amacı ortada o zaman.ama işte o kızın yanında değil.[/QUO
evet yanında değil ama bikere bana ihanet ettikten sonra bikere beni yaktıktan sonra o kızla alaksı olduktan sonra neye yarar ki şimdi neyi telafi eder(((kıza bakıyorum bakıyorummmm Allahım diyorum işe bak 6 yılımızı bukadar bağlılığımızı herşeyimizi bu mu biterecekti ya bunun yüzündenmi olacaktı.bukadarmı kişiliksizdi sevgilimde ben tanıyamadım.ya şimdi kız güzel ama o.... olur dersinki güzelliğine kapıldı o...luğunu önemsemedi.ee o değil....ee çirkin olur ama ahlaklı olur ahlakına vuruldu dersin.e o hiç değil...ya peki bu insan sevgilim sırf et düşkünümüydü.yani ona bakınca hiçmi demedi ben napıyorum yaa napıyorummmm değermiiiiiii
kızma kendine.şunu demek istemiştim.şimdi kız belli nasıl biri olduğu.sevgilinde ona gittiyse sevdiğinden değil gitmesi.eeeee...amacı ortada o zaman.ama işte o kızın yanında değil.[/QUO
evet yanında değil ama bikere bana ihanet ettikten sonra bikere beni yaktıktan sonra o kızla alaksı olduktan sonra neye yarar ki şimdi neyi telafi eder(((kıza bakıyorum bakıyorummmm Allahım diyorum işe bak 6 yılımızı bukadar bağlılığımızı herşeyimizi bu mu biterecekti ya bunun yüzündenmi olacaktı.bukadarmı kişiliksizdi sevgilimde ben tanıyamadım.ya şimdi kız güzel ama o.... olur dersinki güzelliğine kapıldı o...luğunu önemsemedi.ee o değil....ee çirkin olur ama ahlaklı olur ahlakına vuruldu dersin.e o hiç değil...ya peki bu insan sevgilim sırf et düşkünümüydü.yani ona bakınca hiçmi demedi ben napıyorum yaa napıyorummmm değermiiiiiii
aldatma yanlısı değilim.asla onaylamıyorum,tabii yapar demiyorum.sadece durumu daha kabullenilir bir hale getirmeye çalışıyorum.doğal ,sıradan bir olay olsaydı bunun adı aldatma olmazdı.ne yazık ki insanın doğasında olan bazı durumlar engelendiğinden erkeklerde kadınlarda bastırıyor bunu.eğer aralarında bir şeyler olmuşsada sırf bu yüzden olmuşdur.açken yemek ayıramadığın gibi.neyse boş ver.o kızı düşünme.o zavalı bir şey.ona çok üzülüyorum.o da bir gün gerçekten birini sevdiğinde ve anne olmak istediğinde bu yaptığını ettiğini birbir önüne koyacaklar.şimdi okul zamanı iyi hoş.memleketine gittiğinde rol yaparım falan diyordur belki ama anlıyorlar erkekler.onlarda rol yapıp gerçekleri ağzından alabiliyorlar.
6yıl dile kolay.aşkı sevgiyi geçtim bunca zamanınızı vermişsiniz.kriter değil ama 6-7 aylık ilişkimin yasını tutuyorum.hadi ikimizinkide aşk diyelim.sizinkinin kesin olması lazım.yahu 6 sene nasıl durur.
şöyle durup düşünmem bile beni etkiliyor 6 senelik ilişkinde aldatılmak.iyice bel bağladıktan sonrra.insan ister istemez hayallere kapılır,gelecek planalrını onun üzerine kurar.heleki üniversitede.sakın zamanında yaşadıklarını ve kendini hor görme.sakın.zaten görmediğine eminimde bir kere daha hatırlatağım dedim.
sana barış demem.ayrılık devam etsede barışsanda bu zor bir durum.acın çok fazla bu sadece evet fazladır diyebileceğim bir acı benim için.yalnız sana söyleyebileceğim tek çare zaman ve sabır.zaman sende ilaç olurken onda keskin bıçak olacak.vicdan azabı günden güne büyüyecek.
aldatma yanlısı değilim.asla onaylamıyorum,tabii yapar demiyorum.sadece durumu daha kabullenilir bir hale getirmeye çalışıyorum.doğal ,sıradan bir olay olsaydı bunun adı aldatma olmazdı.ne yazık ki insanın doğasında olan bazı durumlar engelendiğinden erkeklerde kadınlarda bastırıyor bunu.eğer aralarında bir şeyler olmuşsada sırf bu yüzden olmuşdur.açken yemek ayıramadığın gibi.neyse boş ver.o kızı düşünme.o zavalı bir şey.ona çok üzülüyorum.o da bir gün gerçekten birini sevdiğinde ve anne olmak istediğinde bu yaptığını ettiğini birbir önüne koyacaklar.şimdi okul zamanı iyi hoş.memleketine gittiğinde rol yaparım falan diyordur belki ama anlıyorlar erkekler.onlarda rol yapıp gerçekleri ağzından alabiliyorlar.
6yıl dile kolay.aşkı sevgiyi geçtim bunca zamanınızı vermişsiniz.kriter değil ama 6-7 aylık ilişkimin yasını tutuyorum.hadi ikimizinkide aşk diyelim.sizinkinin kesin olması lazım.yahu 6 sene nasıl durur.
şöyle durup düşünmem bile beni etkiliyor 6 senelik ilişkinde aldatılmak.iyice bel bağladıktan sonrra.insan ister istemez hayallere kapılır,gelecek planalrını onun üzerine kurar.heleki üniversitede.sakın zamanında yaşadıklarını ve kendini hor görme.sakın.zaten görmediğine eminimde bir kere daha hatırlatağım dedim.
sana barış demem.ayrılık devam etsede barışsanda bu zor bir durum.acın çok fazla bu sadece evet fazladır diyebileceğim bir acı benim için.yalnız sana söyleyebileceğim tek çare zaman ve sabır.zaman sende ilaç olurken onda keskin bıçak olacak.vicdan azabı günden güne büyüyecek.
acaba zaman onda keskin bıçak olacakmı bilemiyorum valla.belkide tam tersi yaptığını kabullenip pişkinliğe verip hayatına bakacaktır belkide..yüzüm yok ona karşı diyomuş arkadaşıma..o bence öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor..durumu kabullenip vijdanıın sesini susturmaya çalışıyorr
acaba zaman onda keskin bıçak olacakmı bilemiyorum valla.belkide tam tersi yaptığını kabullenip pişkinliğe verip hayatına bakacaktır belkide..yüzüm yok ona karşı diyomuş arkadaşıma..o bence öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor..durumu kabullenip vijdanıın sesini susturmaya çalışıyorr
oh olsun ona.beter olsun.konuşurken bile bir konuş 2 dinle demişler.düşünmeden ne yaptığını yaparsa böyle ceremesinide çeker.ona öyle bir keskin bıçak olur ki zaman döner bıçakları olur ya öyle bir bıçak hemde.içini ferah tut.
oh olsun ona.beter olsun.konuşurken bile bir konuş 2 dinle demişler.düşünmeden ne yaptığını yaparsa böyle ceremesinide çeker.ona öyle bir keskin bıçak olur ki zaman döner bıçakları olur ya öyle bir bıçak hemde.içini ferah tut.
bilmme inşşşşş.İNŞŞ...birini bulmazsa dediğin doğru ama hemen kendini birinin kollarına atarsa unutur belkide
bilmme inşşşşş.İNŞŞ...birini bulmazsa dediğin doğru ama hemen kendini birinin kollarına atarsa unutur belkide
bulamaz ki bulamaz ki
bulamaz ki bulamaz ki
oo bulur canım bulur isteğen herkes bulur iş yeterki bulma isteği olsun(bu beni gerçekten üüzyor.kafamda nekadar bitirdim desemde.başkasıyla birdah görmeye dayanamam.ki bukez öle yaş tahtaya basmaz heralde...inş.görmem nebileyimm
oo bulur canım bulur isteğen herkes bulur iş yeterki bulma isteği olsun(bu beni gerçekten üüzyor.kafamda nekadar bitirdim desemde.başkasıyla birdah görmeye dayanamam.ki bukez öle yaş tahtaya basmaz heralde...inş.görmem nebileyimm
görünürde bulur sadece.insan şeklen olduğu yerden çok aklındaki yerdedir.bak felsefik bir laf gibi oldu hemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?