beste beni boğabilirsin.hatasını bildiği için böyle demiştir.şimdi ona söylese biliyor her şeyide söylemesi gerektiğini.demek ki hala senden umudu var.senin yoksa direkt kes.biliyorum böyle insan daha çok üzülüyor,sinirleniyor,yıpranıyor.bitirdik, duymakta istemiyorum de.onun yerine olsam ve bana böyle yapılsaydı delirdim.
anlamadım majdan hiçbişe....arkadaşım bende bu lanlara anlam veremediğim için zaten sürünüyorum yoksa anlattığın kadar doğal karşılasaydım 8 aydır kendimi mahfetmezdim ya
karşıda normak bir insan olsa açar konuşur fikirlerinide sorarsın ama bir bugün bişe diyip ertesi gün zıttını davranan insana ne sorayım ben.hem o son msjlaşmamızdan sonra asla onunla iletişime geçemem.ben okızı bunun facesinde görüp msj attıktan sonra 20gün dayanamamıştı şimdi son msjlaşmamızda kendince beni kırdı ve aldattım bile dedi ya bende hiçbişede demeden msjlaşmayı kestimya kendince rahattır o.so9n noktayı koyduya ergen genç gibi davransın devam etsin aptal.keşke kesin bitit msjı atsaydım 1 ay oldu şimdi atamam.bukadar aşağılıklarına rağmen ahala onu düşünüyorumya en çok kendime kızıyorum
anlıyorum.
kendine kızma bence.sizin durum ne olur bilmiyorum.durum daha 8 ay olmuş.bu sürede öyle ya da böyle irtibatı kesmemişsiniz.bende 2 sene önve ayrıldığım adamı hatırlayıp fena oldum.yıpratmamya çalış kendini.anladığım kadarıyla kafanda bitmiş ilişki zaten.umutlarında sıyrılmak kolay değil.içinde kalnlardan.
ah bu rüyalar yok mu... rüyana girer hem de çok güzel bir rüyadır o sonra bir uyanırsın meğer rüya rüyaymış...
sil baştan başlıyor acılar her gün yine yeniden...
Sabahlari bu yuzden kalkmasi zor.
Daha cok uyuyup ruyamda onun perisan oldugunu gormeye calisip duruyorum, ama nafile..
Ben ayrildikdan sonra yogun bir hayata basladim, daha cok calisiyorum,
okula basladim, camiinin yonetim kuruluna katildim.
Onumuzdeki hafta daha cok calisacagim insallah.
Ha birde arkadaslarimla daha cok bulusuyorum, geziyorum felan :))
Yogun hayat temposu cok iyi geliyor, fazla dusunmeye firsatim olmuyor,
Sadece yatmaya calisirken birde kalkmaya calisirken sorun..
Oda zamanla azalir insallah..
kızlar en son gelişmelri yazıyorum.sabah bi uyandım tel.ime bi sürü msj gelmiş.arkadaşımıa msj lar atmış bu işte arkadaşımın adı ayşe diyelim ayşe bestenin hayatında birimi var yoksa evleniymu falan diye msjlar.buda yok evlenme ben bilmiyom öle bişe falan demiş.işte msjlaşmışlar bi sürü niye böle oldunuz yazık ya falan demiş arkadaşım oda uzun zamandır öleyiz biz bittik gibi am yinede sormak istedim yazmış.suçu bana atmış durmuş beni çok sıktı da işte çok bunalttıda oyüzden aldattım bilmemne oda hangi bunaltma ihanete neden olabilirki falan demiş ama sonuç yok yani bukonuşmalar etrafında saetlerce msjlaşmışlar((ne diyorsunuz
ama iyide kendine toz kondurtmuyo hala görüyomusunuz hala beni bunalttı yok bilmem ne yaptı.yok bittik de yinede sorayım merak ettim falan ne saçma yaaa
hım toz kondurmamak demeyelim.kendini aklamaya çalışıyor.yaptığını hafifletmeye.böylelikle kendini affettirecek.tamam bir hata yaptım ama beste şunu yamasaydı bunu yapmazdım diye kendini masum göstermeye ve bundan sonra beste bunu yapmazsa biz sorunsuz devam ederiz demek istemiştir.ohh çok hoş olmuş ona evelenme hazırlığında olduğunu duymuş ha.ohhh aldattan bir erkeğe çok iyi olmuş.
canım ben evlenme hazırlığında değilim.ama o arkadaşımın ağzını aradı aklınca salak...ya işte bunu sevmiyorum ara ara karşıma çıkıp sonra yoklara karışıyor ya gıcık oluyorum.sürünsün istiyorum sonrada defolsun gitsinnnnn(((
arkadaşının onu ağzı aramak için yaptığını anladım.geri isteyip istememek sana kalmış bir karar.zaten sürünmüş bu sürüneceği kadar.yakın zamanda kapınada dayanır.dayanmasada korkusuna olur bu.kabul etmeyecğini düşündüğünden korkar.yüzde vermezsin defolur gider.zaten istediğin olmuş baksana.
hımm çok kızmış ve kırılmışsın bu sevgiline.ne diyeğim yerden göğe haklısın.dayanacak kapına hiç şüphen olmasın.yahu sana suç atmak değil amacı kendi suçunu hafifletmek aklı sıra.daha başka ne diyecekti ki.neden yaptın sorusuna.yaptığıma pişmanımda demiştir ya da ona benzer bir durum.vallaha böyle aldatıpta pişman olan ve acı çeken bir erkek beni tanımadığım halde keyiflendirdi.tabii canın yandığından bunun keyfini çıkartamıyorsun.şokunu atlatınca sende bunun keyfini çıkaracaksın.
canım kaç ayy oldu 8 ay oldu düşün daha nezmangelecek de dayanacak.ya ne tam çıkıp gidiyor ne tam geliyorki süründüreyim.iyi bol ben sürünüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?