geleceğini düşünecek tek kişi sensin. bu yıl kpss den iyi bir not alamazsan 2 yıl sonrasını beklemek zorunda kalacaksın. bu çocuk buna değer mi? (anlattıklarına göre bence değmez)
bunları düşün. maddi durumun ne bilmiyorum ama işin olmazsa bu adam koymayacak cebine parayı.
ya da ne amaçlarla üniversite okudun. anladığım kadarıyla yüksek lisans düşündüğüne göre boş da değilsin. bu amaçlarına odaklan. o kişiyi de hayatının merkezinden kaldır. geleceğini düşün. gelecekte kendini nerede görüyorsun bunları düşün.
evet evett zaten benim yıprandığım en önemli konuda bu.ben hiç böyle bir insan değildim.beni en zayıfff en yalnız hayatımın en kötü zamnalrında vurdu.biliyorduki normalde bunları yapsa bırak bu hallere düşmeyi yüzüne bile bakmazdım.valla bazı üyeler kızıyor ama ozaman daha değerliydim.nekadar yaklaştıkça seni kaybedemem dedikçe çıldırdı resmen.benden uzaklaştı.dünden beri acaba sonkez bi msj atsammı diyorum.ne dersiniz kızlar???msj derken artık ondan tek bir msj aramma görmek istemediğime dair msj ne dersiniz.o gece beni aşırı kırdı ben üzüldüm üzüldüğümü belli ettim.ertesi günde sessizsedasız kapadım tel.imi şuan ne düşünüyor bilmiyorum.acaba hala diyomuuddr ya canım sıkılınca besteye dönerim nasılsa yumuşar tarzdamı düşünüyodur acaba
biraz arago olucak ama deveye diken insana s... lazim derler bu lafin annamali ne erkege ne kadar deger veririsen oda o akdar bi taraflarini kaldiriri yani cok fazla ustune dusmemen lazim ve sen resmen hala mesajmi atsam diyorusn en son snein gibi bir arkadsima yalavaridm atma mesaj diye ama atti ne dlu kendini cok kotu hissetti ben ne kadar ezik bir kizim diye cunku oglan iplemediama oglan aylar sonra bir bahane ile beni aradi eski kiz arkadsindan hicbir haber almak istemedigi icin sizinlede gorusmiycem benim bir sevgilim var biliyorsundur belki dedi bende lafi bir carptim yuzune bilmiyordum ayrica elifinde bir svegiliis var senin adini bile anmiyor diyince oglan dumur oldu telefonda sesi gitti essek kadr pisman olduguna eminim kizda simdi harcadigi zaman yaniyor ben guzle kizmisimda kenimi heba etmisim o rahmetliye diyor yani sizi briakan insani sizde birakin bu is artik duzelmez duzelsede bir seye benzemez
bence o da senin dayanamayıp mesaj atmanı bekliyordur. sakın ama sakın atma. bir süre sonra senden ses çıkmayınca arayacaktır mutlaka. mesaj yazarsa sana kesinlikle cevap verme. ararsa da işim var, sonra ben seni ararım de ama asla arama.
kendi iyiliğin için yap bunu. sonra kendinden nefret edeceksin onu ararsan ya da mesaj atarsan.
bence hiç gerek yok. daha beter bi tarafları kalkar. senin yaşadıklarını bizzat yaşadım. arkadaşlarım konuştukca iyicene tavana vurdu bi tarafları. sonra alakamı kesince aramaya başladı. ben nomu değiştirmiştim. arkadaşlarımı arıyordu.kızlar bugün bir arkadaşımla konuştum.yani benim arkadaşım ama oda çok samimiydi bu olayları falan biliyo.aradı işte dediki 10gün sonra seiner için onun olduğu şehire gdicem.bi konuşmamı istermisin konuştuktan sonra daha iyi anlarız derdini enazından dedi.ben bişe diyemedim.yani son msjlaşmada beni okadar kırdıki şimdi beste halaaa olanlara rağmen benimle konuşturtuyo arkadaşını desin istemiyorum.sizce benim yolladığımımı düşünür yoksa iyimi olur ne dersiniz.iyi olur derken enazından sorularıma belki bi nebze olsun cvp bulurum
besteye benzer seylerı mılyon kere dedım artık bıttı unut sındır bu durumu ve yoluna bak dıye ama o saplanmıs kalmıs baksana hala arkadasımı konustraym cevap bulurm dıyor.daha ne gıbı cevap aryorsunku anm benım adam ıstedıgınden fazlasıyla cevap vermıs.aldattım,senle olmuyor vs demıs ve yakın sehrlerde olmanza ragmen aylardır gelıp gonlunu bıle almaya calısmamıs bı adamın daha ne cevabı vermesını beklıyosunkı?gercekten uzuluyorm durumuna kendıne yazık edeceksın.o ıse emın ol coktan kurmus sensız hayatını ve yakındada baskasıyla mutlu mesut hayatına devam edecek.anlıyoru cok zor 6 yıl var ortada.ama ayrılan ne ılk ınsansın ne son.bu forumdakı tum kadınlarda en az bı kez yasamıstr ask acısı ama sen onu dunyaın merkezıne koymussun oylecede cakılıp kaldın be guzelım.ay sınırlenıyorum artk valla.emınımde fıstk gıbı kızsın bı kaldır kafanı ılerıye bak artk gerıye asla degıl.......bence hiç gerek yok. daha beter bi tarafları kalkar. senin yaşadıklarını bizzat yaşadım. arkadaşlarım konuştukca iyicene tavana vurdu bi tarafları. sonra alakamı kesince aramaya başladı. ben nomu değiştirmiştim. arkadaşlarımı arıyordu.
bence hiç gerek yok. daha beter bi tarafları kalkar. senin yaşadıklarını bizzat yaşadım. arkadaşlarım konuştukca iyicene tavana vurdu bi tarafları. sonra alakamı kesince aramaya başladı. ben nomu değiştirmiştim. arkadaşlarımı arıyordu.
besteye benzer seylerı mılyon kere dedım artık bıttı unut sındır bu durumu ve yoluna bak dıye ama o saplanmıs kalmıs baksana hala arkadasımı konustraym cevap bulurm dıyor.daha ne gıbı cevap aryorsunku anm benım adam ıstedıgınden fazlasıyla cevap vermıs.aldattım,senle olmuyor vs demıs ve yakın sehrlerde olmanza ragmen aylardır gelıp gonlunu bıle almaya calısmamıs bı adamın daha ne cevabı vermesını beklıyosunkı?gercekten uzuluyorm durumuna kendıne yazık edeceksın.o ıse emın ol coktan kurmus sensız hayatını ve yakındada baskasıyla mutlu mesut hayatına devam edecek.anlıyoru cok zor 6 yıl var ortada.ama ayrılan ne ılk ınsansın ne son.bu forumdakı tum kadınlarda en az bı kez yasamıstr ask acısı ama sen onu dunyaın merkezıne koymussun oylecede cakılıp kaldın be guzelım.ay sınırlenıyorum artk valla.emınımde fıstk gıbı kızsın bı kaldır kafanı ılerıye bak artk gerıye asla degıl.......
canım yorumların hepsini okumadım ama yazık olmuş o kadar yıl sonuçta. insan hep emeklerine acır. erkekler böyle değil işte. erkek arkadaşın yanlış yapmış. başkasıyla konuşmuş hatta sen öğrendikten sonra da feys den devam etmiş.. demek ki senden ayrılmayı da göze almış. Allah sabır versin canım. eskisi gibi olmuyo hiç bişi. mecburen kendine yeni hayat kuracaksın ve insanlara güvensizliğin başlıcak. umarım en kısa zamanda atlatırsın canım. çalışıyosan kendini işe güce ver. yoksa düşün düşün olan sana olur.
maalesefki öle artık hiçkimseye güvenemiyorum.onunla asla olmayacağımı biliyorum ama onu takip etmekten düşünmekten de kendimi bir türlü alamıyorum.hiçkimsenin acısı bukadar sürmüyor 8 ay oluyor benim hala ilk günki gibi gerçekten kaostayım
onu kazanmak istiyorsan üstüne düşme canm ben üstüne çok düştüğüm için sevgilimi kaybetcek gibi bile oldum..sessiz kal onu arama ama sana ulaşabileceği yerlere engel koyma canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?