• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskimizde 3. Kisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorum :KK43: benimkide dert iste.
Yilbasi icin plan yapmistik simdi annesi uzuldugu için onunla beraber gecirecegiz plani degistirip,) evlenince neler olacak merakla bekliyorum ....
Evlenince ne mi olacak? Buraya gelip konu acacaksiniz "biktim kaynanamdan, kocamdan. Bosanmak istiyorum" diye. Goz gore gore geliyor gelmekte olan. Hala evlenecek misiniz bu adamla?

Bu son olayda konustum zaten dengeyi kuramadigini kabul etti. Yine baska bir seyde bu sebep ile gelirse tavrimk daha net koyacagim ve istemiyorsam yapmayacağım.
Denge mi? Ne dengesi? Nisanlinizin hayatindaki en onemli kisi siz olmalisiniz. Denge menge degil. Kalan herkes 3. sirada olmali, sirasini beklemeli. Nisanliniz "red flag" acmis, geliyor. Kor olmayin. Kac yasindasiniz?

Ya bu koskoca kadınlar ne istiyor ben anlamıyorum.
Kocası yok mu bu kadının?
Ağlamak falan nedir ya.
Bu yaşta olgunluk sıfır.
Biraz bireysel olmayı öğrenemedi bu Türk kadını.
Önce kocasına yapışır sonra oğluna.
Bir salın ya kendinizi.
Eşi dostu arkadası olmaz böyle asosyal bir şekilde bir erkeğe bağımlı yaşar koca çocuk farketmez.
Gerçekten tiksiniyorum artık bunları okudukça

Merhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorum :KK43: benimkide dert iste.
Yilbasi icin plan yapmistik simdi annesi uzuldugu için onunla beraber gecirecegiz plani degistirip,) evlenince neler olacak merakla bekliyorum ....
Nısanlıyken boyleyse evlenınce her sorundan buyuk kavgalar cıkar diyimm

Bunlar fragman final evlendikten sonra ama ana fikri çabuk anlamışsınız kendi yaptiramadigini ogluşuna yaptırır sonra da kabuğuna çekilir timsah gözyaşları ben ne dedim ki

Burda yazilanlari okuyunca daha cok dertlendim ve bu konu hakkinda nisanlimla konustuk. Tartistik biraz. Gitmeme karari verdim artik kendimi uzmeyecegim. Biraz da baskalari uzulsun tesekkur ederim hepinize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X