İlişkimizde eski heyecan kalmadı

hayatımda kafamı dagıtıcagım eylenicegim hiç bisey yok beni bi tanısanız.ailevi okadar cok derdim varki hiç bi sosyal hayatım yok.oyüzden kendimi tutmam zorlaşiyo

Okuyor musun ?

Yaş kaçtı.. ?

Belediyenin kurslarına katılsan ?

sen hatanı çok sonra anlıcaksın ama geç olucak flan gibi bi cevap atsam mı atmasam mı aptal gibimi olurum.yada insanın karsısına doğru düzgün insanlar cıkmıyo artık kıymeti hep sonradan anlarlar fln

sen hatanı çok sonra anlıcaksın ama geç olucak flan gibi bi cevap atsam mı atmasam mı aptal gibimi olurum.yada insanın karsısına doğru düzgün insanlar cıkmıyo artık kıymeti hep sonradan anlarlar fln

Yazma bir şey bence ....

canım hiç bişey yoksa kendi gücün var ac kadınlar kulübünü o kdr cok hayat varki burada o kdr cok konu varki gir bak saglık topiklerine ne hastalıklar var bebek sahibi olmak isteyenler 2 aylık yuvasını dagıtanlar oyun kulübü var gir oyun oyna diziler izle bi kere onsuz yapazsn diye bişey yok önce onu sok aklına sen onsuzda bal gibi cok mutlu bir insan olabilirsin..! havalar düzeliyor git 2 sokak ötedeki markete oradan ekmek al cicek acan agacları düşün bir ay önce kupkuruydular ama bak ne güzeller şimdi sadece bugünlerin gececegine emin ol hiç kimse için degmiyor

haklısın ama sanki kalbime bişey çökmüş bi ağirlık var orda geçicek biliyorum ama suan cok zor hersey

biliyorum su an cok kötü herşey.. keşke olmasaydı keşke hiç ayrılıklar olmasa hayatta ama tüm bunlar bizim için yine kilimi silkeleyenin gayesi kilimin tozunu kirini almaktır, kilimin canını yakmak değil ki..

Canim bu mesaj bile bana çok iyi geldi, yani iyi derken, çok iyi niyetli bir mesaj yazmissin.. belli sevgilini kirmak istemiyosun.. ama o kdr alistirmissin ki ona boyle gzl davranmayi.. pek tinlamiyo gibi geldi bana seni ... o Yüzden agir bir sekilde tavrini koy bence!! daha Sinirli bir mesaj yolla !! Isin ciddiyetini anlasin !!!!

Bu cevabida çok kotu olmus, dalga geçermis gibi cevap vermis, kesin o 10 dkk, 10 dkk degildir pc basina geçen kalkmiyo genelde... o yuzden buna inanmadim! herseyden kavga tatsizlik çikarma deyisi de.. beni bogma, sIkma.. kurunta yapma kendi kendine der gibi olmus..

Canim sen bilirsin ne yapacagini.. en iyisi...........

Bir karar verdin sıra o kararın arkasında durmakta.Bu ''peki'' Kelimesi bana göre sen eğer istikrarlı olur ve ona tekrardan msj atmazsan bir müddet sonra geri geleceğinin işareti sevgilinin.Çünkü başka hiçbir kötü cümle kurmamış,sen şöylesin böylesin falan gibi şeyler söylememiş.Pişman olup geri dönecek ama geri dönünce hemen barışma biraz burnu sürtülsün.Rahatsız olduğun konuları anlat düzelmeyecekse sen hep mutsuz olacağına barışma daha iyi.

3 günlük dünya,sevgilimden ayrıldım ölüyorum bitiyorum moduna girme.Ağlamayı bırak.Kalbin falan da ağrımasın:)Canım ya üzülme sakın.Unutma herşey olacağına varır..

Canim, benim o "eskiden sevmis oldugum insan" da bana boyle cevap verirdi..
ayni senin sevgilin gibi sadece kuru bir "PEKI", o kdr gicik bir cevap ki !!!! Sinir olurdum...

Yanii bu ne demek oluyo biliyomusun.. bir erkek dilinde, o demek istiyo ki..
Peki : zaten ben seni taniyorum, boyle mesajlar yolladin ama zaten geri yumusucaksin, ve benim hakli oldugumu goreceksin, Peki, zaten beni çok seviyosun,bensiz yapamazsin, Peki sen bilirsin, ama zaten dayanamicaksin!!

Anliyomusun ? o Yüzden birak ne hali varsa görsün! Agir basli ol..Sen çok degerlisin, dediklerin çok onemli senin için, o yuzden.. zamana birak... Illaki kendi hatasini görup : sana sen hakliymissin, ben yanlis yaptim özür dilerim.. dicektir.. tabi Seviyosa..

canım benim ya bi süredir giremeştim neler olmuş inan çok üzüldümben onun seni gerçekten sevdiğini düşünmüştüm hep tabi bu durum sevmediğini göstermiyo ama ne bilim sorunlarınızı aşmanızı çok istemiştim.bende aynı sıkıntıları yaşadım çünkü...
bence bu 'peki' çokta kötü bi anlama gelmiyo.daha öncede ayrılık lafları etmiştin ama sonra barışmıştınız.bunlardan biri olucak sanıyo eminim bundan.belkide seni ne kadar kırdığının fakında bile değil.ama bunu göstermelisin.göstermek içinde kendni tutman lazım.inan çok iyi biliyorum öyle zor oluyoki beklemek.ama ilerki mutluluğun için bu şart tatlım.kendni koyverme.güçlüyüm ben de ki öylesin eminim bundan.ve sakın msj atma sakın...
burda oyalan.eğlencek bişeyim yok demişsin.burası insana çok iyi geliyo gerçekten de.yada kendnin için bişeyler yap ama güçlü ol tatlım.atlatıcaksınız bunları inanıyorum ben

canım bnce sevgilinde sana karsı birseyler bitmiş. alışkanlık kalmış.. ya da seni seviyor ama başka uğraşları da var. (konustuğu baska kızlar) ilgisiz olmasının nedeni ilgisini baskalarına verio olabilir.(bunlarr sadece varsayım) ben seni çok sevdiği kanısında değilim burda okuduklarıma göre.
kendini hırpalama lütfen. biraz güçlü istikrarlı ol..mesaj atma o atsın hatasının farkına varsın.. azcık gözü korksun seni kaybettiğini sansın. ve seni kaybetme korkusu varsa sewiodur.. bnları anlayabilmen için biraz sabretmen lazım.. bnce bu sürede sevgilinle görüsürsen yalnız kalabilceğiniz bi yerde buluşmayın.. hatta bi iki ay yalnız kalmayın.. dışarıda bulusun gezin dolasın. o sürekli yalnız kalabilceğnz bir ortam yaratmaya calısıyorsa.. uğrasma, zamanını bosa harcama derim..

cnm bence oluruna bırak zamana bırak takmamaya çalış kendine edersin valla üzülen sen olursun ikinci olarakta benim de 3 yıllık bir ilişkim var benimde elimi ilk tutan o beni ilk öpen o güzel bi duygu eğer seviyorsan değerse o karşındaki insana tabi sadece zamana bırak va çok yüz verme sen üstüne düşme ilgiisiz ol sende onun kafasında şüpe uyandırsın eminim ki bu sefer herşeyin farkına varacak ve o gelecektir sana valla bazen ben bunu uyguluyorum sevgilime deli oluyo üstüme bi düşüyo böyle nasıl birde o düştükçe ben hiç ilgilenmiyorum nasıl deli oluyo dene yararını göreceksin

Umarım başka mesaj atmamışsındır..

Hayat ondan ibaret değil unutma..

kızlar dün bana şöyle bi mrsaj attı;bi bi 10 dk içeri gittik şu dediklerine bak nediyim sana ben seninle ilgileniyorum zaten basak bgn hep yanyanaydık senle mutfakta olsun içerde olsun ama 10 dk pc başına geçtim diye bunları yapıyosan dicek bişeyim yok. dedi bend 10 dk pc basına geçmen deil sorun ben genel konusuyorum dedim oda böle yazdı;basak benim sana verdiğim degeri sevgiyi anlayamazsın...Sevgi paso seni seviyorum demekle olmaz.Değer her dk yanyana durmakla olmaz.Değer vermesem ailemin içine sokmam her hatfa sonumuzda bulusmam.Sevgi dediğin iyi gününde mutlu gününde kötü gününde hep beraber olmaktır sevgilisine her konuda kucak açmalı yardımcı olmalıdır ve her daim savunmalıdır.Ben sana bunlardan hangi birini yapmadım da seni sevmiyor değer vermiyor oldum.

bende cevap attım sevmiyo deilsin sevdiğini biliyorum bende seni çok seviyorum ama hersey sevgiyle olmuyo.kırmamak incitmemek önemli ben bunlara dikkat ediyorum beni sırtında taşı demedim hiç bi zaman.Ama sendende biraz fedakarlık bekliyorum bunlarda çok ufacık şeyler dedim.Oda basak ben sana açıklamamı yaptım gerisi sana kalmiş ne diyim dedi.bende açıklamamı yapmıştım zaten bana kalan ne? dedim.oda;Ayrılalım dien sendin açıkladın tabi pardon....dedi

heralde beklemekten başka yapıcağım bişey yok.aranızda seni sevdiğini düşünmüyorum diyen arkadaşlr olmuş.bilmiyorum napıcamı ya ufff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…