hayatımda kafamı dagıtıcagım eylenicegim hiç bisey yok beni bi tanısanız.ailevi okadar cok derdim varki hiç bi sosyal hayatım yok.oyüzden kendimi tutmam zorlaşiyo
sen hatanı çok sonra anlıcaksın ama geç olucak flan gibi bi cevap atsam mı atmasam mı aptal gibimi olurum.yada insanın karsısına doğru düzgün insanlar cıkmıyo artık kıymeti hep sonradan anlarlar fln
Yazma bir şey bence ....
canım hiç bişey yoksa kendi gücün var ac kadınlar kulübünü o kdr cok hayat varki burada o kdr cok konu varki gir bak saglık topiklerine ne hastalıklar var bebek sahibi olmak isteyenler 2 aylık yuvasını dagıtanlar oyun kulübü var gir oyun oyna diziler izle bi kere onsuz yapazsn diye bişey yok önce onu sok aklına sen onsuzda bal gibi cok mutlu bir insan olabilirsin..! havalar düzeliyor git 2 sokak ötedeki markete oradan ekmek al cicek acan agacları düşün bir ay önce kupkuruydular ama bak ne güzeller şimdi sadece bugünlerin gececegine emin ol hiç kimse için degmiyor
hazırladiğim mesaj bu;'bi süre ayrı kalsak ikimiz içinde iyi olucak.ben son zamanlarda hiç mutlu bişey yasamadım bu ilişki sıkıcı bi hal aldı benim için.Biraz ilgi alaka lazım sadece odana kapanıp başbaşa kaldiğimizda o ilgiyi hatırlaman hi bi anlama gelmiyo.Sevgililik öpüşmek koklasmak deildir benim için.sen benim istedilklerimi bana veremiyosun belki bende senin istediklerini sana veremiyorumdur.Sadece seni suçlamıyorum ama sen kendini düzeltmediğin sürece ben mutlu olamıcam onu biliyorm.Bence yalnız kal biraz bend öle.Hangi şekilde daha mutlu olcaz anlarız beni özlerde benle olmak istersen kendini deiştirmen gerektiğini bil.Yada halinden memnunda kalabilirsin o senin seçimin.Send bende biraz rahatlıyalım.Bgn sizn evde kendimi cok kötü hissettirdin bende bi düşüniyim belki ayrı daha iyi olcak.' nasıl arkadaslar.atsam mı bi tavsiyeniz varmi çok moralim bozuk zaten yardımcı olun lütfen
ya bide ben senle ilgileniyorum napim kucagımdamı oturtiyim 10 dk pc basına gectim sadece diyo.herseyden avga tatsızlık çıkarma diyo.yine ayrılmak istesem gözünde çocuk gibi oluyorum.hemen herseye ayrılık denir mi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?