- Konu Sahibi besincimev
-
cevap için teşekkür ederim garnet:) ama o sıkılma konusundan ziyade bu problemin her gün ettiğimiz kavgalarla ilgili olduğunu düşünüyorum. kendisi o kadar dürüsttür ki ne kadar kırıcı olsa bile hep dogruları konuşur. Başka kızlara bakması ve istemesi konusunda ise bu hayatta yapmaz dediğim tek insan.ayrıca sıkılması söz konusu olsa ben anlardım. kendisinin anne-babası geçimsizlikten boşanmış ve bu yüzden kavgaya tartışmaya tahammülü yok. bende sürekli sabahlara kadar uzatırdım kavgaları. kısaca ben iyiyken durumumuz iyi ama ben bir tersliyim üstüne gideyim hemen of yinemi kavga valla tahammülüm kalmadı muhabbetine bağlanıyor.
Şimdiye kadar o benim için bir sürü şey yapmışken bende onun için yapayım diyorum( eskiden gerçekten sert ve mesafeli biriydim gerçi o dabeni öyle sevdi) ama uzakta olduğumuz içinde elimden pek birşey gelmiyor açıkcası. terslemiyim ben alttan alayım diyorum ama illa dilimide tutamıyorum bazen.
Böyle şeyler yaşamış tecrübeli biri mutlaka vardır diye düşünerek açtım konuyu birazda içimi döküp rahatlamak istedim. İlgin için teşekkürler:)
Önerileriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Evet çabalamam gerektiğini düşünüyorum bende ama fazla da üstüne gitmemem lazım dediğiniz gibi. Görünüşümde değişiklik benimde aklıma geldi. Yapıcam bakalım:) Sadece güzel şeyler konuşmak,sürekli hesap sorar gibi konuşmamam gerek.Benim çok kavgacı bir insan olduğumu söyledi oysa ben sadece altta kalmıyorum o bir laf ederse kapatamıyorum uzuyorda uzuyor. Ama şimdi duymamazlıktan geliyorum mesela o zaman gülüyor:) yanlışını düzeltmeye çalışıyor.
Birde onu yap bunu yap dememem lazım bırak ben düşünüp yapayımda bir anlamı olsun diyor.
Ben sevgimi çok göstermek çabalamak istiyorum ki bitersede bende elimden geleni yaptım diyebilmeliyim.Yoksa vicdan azabı yapar üzülürüm çok..
Melis sen nasıl yapıyorsun peki düzeltebiliyor musun? kaç senelik peki? Birde yakında olsak bizim sorunumuz olmayacak ama uzaktayken hem beni göremiyor hemde çok yogun çalışıyor o yüzden de böyle oldu biraz..Ben düşünüp üzülürken onun bunları düşünmeye bile vakti olamayabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?