İlıskimle ilgili Yorumlariniza ihtiyacim var. Hangimiz hataliyiz bayanlar :(

Kesinlikle haklı. Kavga esnasında bel altı vurayım da ne olursa olsun dersen ilişkini mahvedersin.
Gırtlak 9 boğum, 8'ini yut birini söyle der eskiler, aklında bulunsun.
Ilk defa duydum ama guzel bir sozmus. Keske o anda bunu dusunebilsem. Sinirden her seyi soyleyiveriyorum

Neden ki ? bu yorumu aciklayabilir misin?
Dedim ya saygısızsın.
Hiç hoşlanmam fevri insanlardan.
Hele ki tartışma sırasında sakinleşmenin yollarını aramak yerine gerginliği artıran kişilerden kaçarak uzaklaşırım.
Sakin bir hayat seviyorum.

Çocuktan ayrıl kimseyle birlikte olma önce öfke kontrolünü öğren daha sonra insanlarla ilişki kur. İnan bana hayatın kolaylaşacak. Öfke kontrolünü öğrenmedikçe bunu aşamazsın kaldı ki öfke problemin de olsa erkek arkadaşına eski erkek arkadaşımla olsam şöyle olurdu tarzında seviyesiz bir yaklaşım sergilenmez. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama inan bana yaptığını liseli ergenler yapmaz. Direk ayrılık sebebi bu

Evet haklisin da fevri olmamaya calissamda olmuyor. Bu ozelligimi cok degistirmek istedim bana cok zarar veriyor ama yapamiyorum. Saygisiz diyerek lutfen kinama isteyerek simarikliktan yapyigum bir davranis degil. Kimse hayatini zehir etmek istemez.

Beni anlayan biri olmasina sevindim. Onun hangi yonleri hakli
Sen eski sevgilini ozledigin icin degil, o an onun canini yakmak icin oyle soylemissindir muhtemelen.O da seni acitmak icin ayni yolu secti.Sen daha agresif ve takintili taraf oldugun icin senin taktik sana zarar verdi.Keskin sirke muhabbeti.Sakin olmak lazim.

O senin eski hoşlandığına takılmamışsa, sende onun eski hoşlandığına takılamazsın. Ayrıca sen başlatmışsın.

Bunu basarabildiysen bana da anlatir msn lutfen ben yapamiyorum nedense
Aynı şeyleri yaptım hemen hemen, eski sevgiliyle kıyaslama boyutunda olmasa da tek yaptığım can yakma odaklı kavgaydı. Sonra üzmeye çalıştığım insanın en sevdiğim insan olduğunu farkettim. Salak salak iş yapma, kendine gel dedim. Ondan beri iyi gidiyorum denebilir. Artık ağzıma gelen lafı yutuyorum, yutkunuyorum. Hala yapı olarak sinirli bir insanım ama yaşım gereği artık yönetme odaklıyım sanırım. Çözmek zorundasın etrafındaki insanlar için çok itici bir durum haberin olsun.

Sen tecrübesiz adamı bulmuşsun. Hep alttan almış. Deneyimi olmadığı için çözümleyemiyor. o sinir anında kendimi tutamıyorumlar falan , nasılsa söyleyebiliyorum yaptırım görmüyorum o zaman vuriyim kırbacından başka bir şey değil. Zaman geçtikçe bu tavırların hiç etkilememeye başlayacak, huzursuzluktan bıkacak. Sana diş göstermeye başlayınca alttan alacaksın ama her şey laçkalaşmış olacak. Bir an önce kendini bu kadar önemsemeyi bırakıp kontrollü olmalısın. Harcama adamı.

Durumumu o kadar guzel ifade etmissin ki anlatamam. Tam da dedigin gibi. Onun canini acitmak istedim o da benim taktigimi uyguladi ama tabi kendime yapilinca bu kadar acitacagini bilemedim. Daha dogrusu onun gic sevgilisi olmadi bnm yolu sececegini belki de bundan dusunmedim.

kavga esnasında son söylenecek sözü tartıp düşünmeden söyleyen insanlardan nefret ederim..
bazı şeyler cidden ipleri koparmayı göze aldığınızda söylenir ki sizin ettiğiniz laf aynı öyle..
ben olsam öyle mi buyur yolun açık olsun derdim..

Ben de canini yakmak icin dedim. Ama kendi canimin yanacagini dusunmeden

Evet haklisin da fevri olmamaya calissamda olmuyor. Bu ozelligimi cok degistirmek istedim bana cok zarar veriyor ama yapamiyorum. Saygisiz diyerek lutfen kinama isteyerek simarikliktan yapyigum bir davranis degil. Kimse hayatini zehir etmek istemez.
Yooo kınamadım ki.
Olanı söylüyorum, saygısızsın.
Şımarıklık değil ki bu. Ben çok şımarığımdır ama asla ters bir tek kelime etmem hiç kimseye.
Değişmek isteseydin çoktan değişirdin. Kimi insan böyle lafını sözünü bilmiyor, ben de tanıdım bu karakterde kişileri.
Kendin kaybedersin, sen bilirsin.

O haklı, erkek arkadasın senin lafına karsılık söylemis seni sevdiginden ve de + ilk iliskisi oldugundan ayrılmandan fazlasıyla korkuyor. Ama erkeklerin gözü bazen birdenbire acılır o yüzden kendini olabildigince frenle derim ben de böyle oldugum icin anlayabiliyorum ama ona da yazık, eski sevgilinden bahsetme

Tavsiyen icin tesekkurler. Dedigim gibi eski bir konu. Aklima takildi karsidan bakildiginda hangimiz sucluyuz gormek istedim. Onun hic ciktigi olmadigi icin bana benim taktigimle donecegini dusunmedim

O haklı. Tartışma esnasında dilinin kemiği olmayan insanları değil sevgili olarak, arkadaş olarak bile etrafımda tutmayı tercih etmem.
Karşınızdaki sizin kum torbanız değil sinirlendiğinizde her şeyi söyleyesiniz. Bir süre sonra kırdıklarınızı tekrar düzeltemiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…