- 30 Haziran 2015
- 255
- 78
- 18
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
-
Ilk defa duydum ama guzel bir sozmus. Keske o anda bunu dusunebilsem. Sinirden her seyi soyleyiveriyorumKesinlikle haklı. Kavga esnasında bel altı vurayım da ne olursa olsun dersen ilişkini mahvedersin.
Gırtlak 9 boğum, 8'ini yut birini söyle der eskiler, aklında bulunsun.
Dedim ya saygısızsın.Neden ki ? bu yorumu aciklayabilir misin?
Ben de fevri bir insanımdır ama susmayı, sinirini kontrol etmeyi öğrenmen lazım.Ilk defa duydum ama guzel bir sozmus. Keske o anda bunu dusunebilsem. Sinirden her seyi soyleyiveriyorum
Evet haklisin da fevri olmamaya calissamda olmuyor. Bu ozelligimi cok degistirmek istedim bana cok zarar veriyor ama yapamiyorum. Saygisiz diyerek lutfen kinama isteyerek simarikliktan yapyigum bir davranis degil. Kimse hayatini zehir etmek istemez.Dedim ya saygısızsın.
Hiç hoşlanmam fevri insanlardan.
Hele ki tartışma sırasında sakinleşmenin yollarını aramak yerine gerginliği artıran kişilerden kaçarak uzaklaşırım.
Sakin bir hayat seviyorum.
Bunu basarabildiysen bana da anlatir msn lutfen ben yapamiyorum nedenseBen de fevri bir insanımdır ama susmayı, sinirini kontrol etmeyi öğrenmen lazım.
Hem ilişkin hem de sosyal hayatın için...
Sen eski sevgilini ozledigin icin degil, o an onun canini yakmak icin oyle soylemissindir muhtemelen.O da seni acitmak icin ayni yolu secti.Sen daha agresif ve takintili taraf oldugun icin senin taktik sana zarar verdi.Keskin sirke muhabbeti.Sakin olmak lazim.Beni anlayan biri olmasina sevindim. Onun hangi yonleri hakli
Cok eski bir tartisma konusu bayagi zaman gecti 18 19 lu yaslarda olmustu sadece aklima geldi yazmak istedimErgen misiniz acaba? Konuşma çok saçma sapan o yüzden soruyorum yaşlar küçük sanırım
O senin eski hoşlandığına takılmamışsa, sende onun eski hoşlandığına takılamazsın. Ayrıca sen başlatmışsın.Arkadaslar hepimizin zaman zaman yasadigi sikintilari vardir. Benim erkek arkadasimla ilgili bir sorum var sizlere
Erkek arkadasimla bir konu hakkinda tartisiyorduk. Ben tartisirken aniden sinirlenen bir kizim yani birden parlarim evet dogru degil ama o an kendimi frenleyemiyorum durduramiyorum. Yani agzima ne gelirse soyleyesim geliyorama sonradan sinirim geciyor uzuluyorum yaptigima. erkek arkadasim benim tam tersim. Kolay kolay sinirlenmez hatta cogu zaman beni sakinlestirmeye alttan almaya calisir. Neyse ben yine her zamanki gibi sinirlerime hakim olamadim tartisirken. Konu uzadikca ben sakinlesmeyi degil sacmalamayi sectim. Erkek arkadasima eski konustugum cocugun adini vererek keske onunla ciksaymisim onla kavga etmezdim gibi seyler dedim (demez olsaydim ) o da hoslandigi kizin adini vererek e ben de x kisiden hoslanmisdim ne yapabilirim yani dedi. Bu arada ben cok takintili biriyim. Kendi soyledigime degil onun soyledigine taktim hep. Daha sonralari ben bu konuyu tekrar actim sen bana x kisiyi soylemistin diye. Sen bana o kisiyi soyledigin icin sinirlendim soyledim dedi. Peki hoslaniyr msn dedm senden once hoslandigim biriydi senden sonra kimseyi dusunmedm dedi. Neden kavga ederken soyledn peki dedim. (Erkek arkadasimin daha once hic ciktigi olmadi) ben daha once kimseyle cikmadim bir kizin ne tepki verecegini olcemem sen o an cok sinirliydin ayrilicam diye tutturmustun ben de belki kiskanip vazgecersin diye dedim dedi. O an ayrilicam demistim evet ama siz olsaniz ne dusunursunuz o mu hakli ben mi ? Lutfen kirmadan aciklamali bir sekilde yazar misiniz
Aynı şeyleri yaptım hemen hemen, eski sevgiliyle kıyaslama boyutunda olmasa da tek yaptığım can yakma odaklı kavgaydı. Sonra üzmeye çalıştığım insanın en sevdiğim insan olduğunu farkettim. Salak salak iş yapma, kendine gel dedim. Ondan beri iyi gidiyorum denebilir. Artık ağzıma gelen lafı yutuyorum, yutkunuyorum. Hala yapı olarak sinirli bir insanım ama yaşım gereği artık yönetme odaklıyım sanırım. Çözmek zorundasın etrafındaki insanlar için çok itici bir durum haberin olsun.Bunu basarabildiysen bana da anlatir msn lutfen ben yapamiyorum nedense
Durumumu o kadar guzel ifade etmissin ki anlatamam. Tam da dedigin gibi. Onun canini acitmak istedim o da benim taktigimi uyguladi ama tabi kendime yapilinca bu kadar acitacagini bilemedim. Daha dogrusu onun gic sevgilisi olmadi bnm yolu sececegini belki de bundan dusunmedim.Sen eski sevgilini ozledigin icin degil, o an onun canini yakmak icin oyle soylemissindir muhtemelen.O da seni acitmak icin ayni yolu secti.Sen daha agresif ve takintili taraf oldugun icin senin taktik sana zarar verdi.Keskin sirke muhabbeti.Sakin olmak lazim.
Ben de canini yakmak icin dedim. Ama kendi canimin yanacagini dusunmedenAynı şeyleri yaptım hemen hemen, eski sevgiliyle kıyaslama boyutunda olmasa da tek yaptığım can yakma odaklı kavgaydı. Sonra üzmeye çalıştığım insanın en sevdiğim insan olduğunu farkettim. Salak salak iş yapma, kendine gel dedim. Ondan beri iyi gidiyorum denebilir. Artık ağzıma gelen lafı yutuyorum, yutkunuyorum. Hala yapı olarak sinirli bir insanım ama yaşım gereği artık yönetme odaklıyım sanırım. Çözmek zorundasın etrafındaki insanlar için çok itici bir durum haberin olsun.
Yooo kınamadım ki.Evet haklisin da fevri olmamaya calissamda olmuyor. Bu ozelligimi cok degistirmek istedim bana cok zarar veriyor ama yapamiyorum. Saygisiz diyerek lutfen kinama isteyerek simarikliktan yapyigum bir davranis degil. Kimse hayatini zehir etmek istemez.
Tavsiyen icin tesekkurler. Dedigim gibi eski bir konu. Aklima takildi karsidan bakildiginda hangimiz sucluyuz gormek istedim. Onun hic ciktigi olmadigi icin bana benim taktigimle donecegini dusunmedimSen tecrübesiz adamı bulmuşsun. Hep alttan almış. Deneyimi olmadığı için çözümleyemiyor. o sinir anında kendimi tutamıyorumlar falan , nasılsa söyleyebiliyorum yaptırım görmüyorum o zaman vuriyim kırbacından başka bir şey değil. Zaman geçtikçe bu tavırların hiç etkilememeye başlayacak, huzursuzluktan bıkacak. Sana diş göstermeye başlayınca alttan alacaksın ama her şey laçkalaşmış olacak. Bir an önce kendini bu kadar önemsemeyi bırakıp kontrollü olmalısın. Harcama adamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?