İlıskimle ilgili Yorumlariniza ihtiyacim var. Hangimiz hataliyiz bayanlar :(

Eski bir mevzu. Sadece hakli haksizi gormek istedim baskasinin gozunden. Degistim zaten. Yillar gecti uzerinden. Yorumun icin tesekkurler

Eski bir mevzu. Sadece hakli haksizi gormek istedim baskasinin gozunden. Degistim zaten. Yillar gecti uzerinden. Yorumun icin tesekkurler
Eee değişmek istiyorum diyen, senin gibi fevri olup sakinleşmeyi başaran arkadaşa Nasıl yapabildin diye soran sen değil miydiniz az önce?

öfkeyle kalkan zararla oturur diye bir söz vardır,seninkide tam o misal.öfkeni kontrol etmeyi öğrenmelisin.evet sen %100 haksızsın ama şöyle bir şey de varki oda senin yaptığının yanlış olduğunu bilip aynı yanlışı oda yapmış.yani oda ak kaşık değil.onunda orda misilleme yapmasına hiç mi hiç gerek yoktu.kavga ettiğiniz anlarda susmayı konuşmamayı farklı şeylerle ilgilenmeyi dene.en azından sinirin geçene kadar çünkü bende öyle yapıyorum çok işe yarıyor :)

Susmak en iyisi de o an icinden geleni pat pat soyleyesi geliyor insanin tabi dogru degil ben biraz da olsa degistigime inaniyrm ama tam anlamiyla degissem daha iyi olur. Tavsiyenizi insallah uygularim yani susmayi :) bu arada onun da haksiz oldugunu soylediniz. Buradaki herkes sen haksizsin dedi onun da hatasi varmis demekki. Vicdan azabi cok cekmem

valla susmayınca tamamen zararı bize oluyor,o uzatıyor sen uzatıyorsun o yine uzatıyor üzülen yine biz oluyoruz.evet kendisininde yanlış davranışa yanlışla karşılık vermesi tamamen haklı olduğu anlamına gelmiyor

Acayip saçmalamışsın aynı ben gibi... Maalesef bende böyleyim bazen ne dediğimi bilmiyorum. haksızsın ve git özür dile kendine hakim olmaya çalış ben çok ama çooook çekiyorum bu sinirlenmelerimden dilimden. Kaç sefer onu kaybetme noktasına geldim ve şunu anladım ilişkide insanlar biribirini mutlu etmek için uğraşmalı aşk budur kavgayla bir yere varamıyorsun. Kaybedince anlıyorsun çünkü sırf bir dönem benim yüzümden ayrı kaldık çok zordu :/

Evet o susabilrdi mesela ama susmadi
Ayni benim durumumu yasiyorsun ben de kendime hakim olamiyrum ve zarari bize oluyor

Evet o susabilrdi mesela ama susmadi

Ayni benim durumumu yasiyorsun ben de kendime hakim olamiyrum ve zarari bize oluyor
Kesinlikle... Ben bazen dönüp geriye baktığımda diyorum ki onun yerinde olsam kesinlikle kendimi terk ederim
Allah sabır vermiş adam çekiyor beni ne yapsın. Ama bende artık dikkat ediyorum kendime her ir şeyden nem kapma bırak eskileri.. Unut gitsin ısıtıp ısıtıp adamın önüne koyma :/ yapabilirsen tabi bende söz yapmayacağım bir daha diyorum yine aynı taaas aynı hamam

Onun haksiz oldugu benm hakli oldugum yer yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…