Bu cok uzucu ama cunki insan hele bir kadin hiss etmeli sevildiyini esiyse esi tarafindan erkek arkadasisysa erkek arkadasi ratafindan(hiss etmeliki devam etmeye gucu olsunCanim nezamandir birliktesiniz?
Belli bir süreden sonra yalvarmalarin azaldigi normaldir herhalde. Benim esimde ilk baslarda tartistigimizda hep beni ikna etmeye calisir, af diler, gerekirse ayaklarima kapanirdi. Simdi aradan 9 yil gecti, evliyiz. Simdi tartisma yasadigimizda gidiyor yatak odasina horul horul uyuyor, ne rahat adam.
Taaaaa ertesi gün isten eve gelince kabahatliyse özür diliyor.
Bu cok uzucu ama cunki insan hele bir kadin hiss etmeli sevildiyini esiyse esi tarafindan erkek arkadasisysa erkek arkadasi ratafindan(hiss etmeliki devam etmeye gucu olsunCanim nezamandir birliktesiniz?
Belli bir süreden sonra yalvarmalarin azaldigi normaldir herhalde. Benim esimde ilk baslarda tartistigimizda hep beni ikna etmeye calisir, af diler, gerekirse ayaklarima kapanirdi. Simdi aradan 9 yil gecti, evliyiz. Simdi tartisma yasadigimizda gidiyor yatak odasina horul horul uyuyor, ne rahat adam.
Taaaaa ertesi gün isten eve gelince kabahatliyse özür diliyor.
Bu cok uzucu ama cunki insan hele bir kadin hiss etmeli sevildiyini esiyse esi tarafindan erkek arkadasisysa erkek arkadasi ratafindan(hiss etmeliki devam etmeye gucu olsun
I YIL DAN FAZLA OLDU BIRLIKDEYIZ
Canim ben simdi tam olarak anlamadim. Senin erkek arkadasin tartisma olmasadami sevdigini belli etmiyor? Yoksa sadece tartisma esnasinda özürmü dilemiyor?
Evli misiniz,erkek arkadaşınız mı anlamadım?
Neden eş ve ailesine açıldı bu konu?
her tartismasinizda "bitti" kelimesini kullanmasaniz, ne birinin hayir bitmesin demesine ne de digerini ikna etmeye calismasi gerekmez..
bir iliskide tabi ki tartisma olur, anlasmazlik olur ama her sorunda bitti o zaman demek cocukluk biraz bence..
böyle olunca arada ki saygida biter sevgide..
E COK DOGRU CANIM VALLAH.Simdi ona artik beni sevdiyini sana hakikaten lazim oldugumu hiss etdirmeyeceksense karsima cikma demek yazmak istiyorum,bunu hiss etdirmemis sana geri donmeyecem yazmak istiyorum /dogrumu olur ?sizce KIZLAR??????erkekler karsı tarafı kendılerıne bagladıgından sevgısınden emın olana kadar bın takla atar sonrasında 390derece donus yaparlar cunku emınler cok sevdıgınızden baglandıgınızdan vazgecılmez olduklarından popoları tavan yapıyoda ondan yuzvermemek lazım erkek mılletınekendılerını bısey sanıyorlar hemen.bıde bır ılıskıde sureklı bıttı bıttı denılıp tekrar barısılıyorsa bıdahakı kavgada bıttı demenızın pek ınandırıcılıgı kalmıyo oyuzden hafıfe alınırsınız bıtmedıgınden adın kadar emın cunku bence bır bayan evlıde olsa bırgun senı bırakabılırım vazgecılmez degılsın ızlenımını vermelı kolay lokma olmamalı kaybetme korkusunu yıtırırse bır erkek korkun ondan ne saygısı ne sevgısı kalır ıhanet de eder tekmeyıde basar erkek mılletıne yuzvermeyınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Her tartışmada neden bitirme noktasına geliyorsunuz anlamadım. Burada kimin yalvardığından çok neden tartışmalarınız ayrılma noktasına geliyor bunu irdelemek lazım.
Tabi böyle sık sık ayrılma gündeme gelirse bir zaman sonra bir taraf yada her iki taraf yalvarmaktan vazgeçer, çünkü artık sıkıcı olmaya başlar durum.[/QU
Cunki ben cok ilgi vererim ve cok ilgi beklerim belkide ondan( bir azda asabilik ya...hirsimdan o zaman ne etdiyimi ne soylediyimi bilemiyorum canim
Cunki ben cok ilgi vererim ve cok ilgi beklerim belkide ondan( bir azda asabilik ya...hirsimdan o zaman ne etdiyimi ne soylediyimi bilemiyorum canimHer tartışmada neden bitirme noktasına geliyorsunuz anlamadım. Burada kimin yalvardığından çok neden tartışmalarınız ayrılma noktasına geliyor bunu irdelemek lazım.
Tabi böyle sık sık ayrılma gündeme gelirse bir zaman sonra bir taraf yada her iki taraf yalvarmaktan vazgeçer, çünkü artık sıkıcı olmaya başlar durum.
Kızlar sımdı ben ne yapayım?kendım o hıc bır sey etmemıs donemem ona cunkı artık bu zaman yakayı tamamen elıne vermıs olurum o da rahatlar ohh boylede olmalıdı dıye dusunur,ılerde yıne bır sey yapmaz.ben ne yapayım kı o benım cıddı oldugumu anlasın???
Fıkrım bu kı ona mesaj atım kı benı sevdıyını ,sana lazım oldugumu bana hıss etdırmeyeceyın surece benı arama .ben hakıkaten benı sevdıyını sana lazım oldugumu hakıkaten hıss etmemıs sana yemın ederım kı gerı dınmeyecem dıye.o zamana kadarda hıss etdırmeyınceye kadarda benı ne ara ne bır sey yaz .dıye mesaj yazmak ıstıyorum///dogrumu??yalnıssa o zaman ne yazsam ne etsem ıyı olur/?
Bence hiç bir şey yapmayın.
Bakalım beklediğiniz ilgiyi verecek mi?
Sizin istemenizle sizinle ilgilenmesi uzun sürmez ki,adamın içinden gelmesi gerek. Bence gözlemleyin bu zamanı,ona göre ilişkinize yön verirsiniz.
Qaliba boyle yapmali olucam.dogru cok zaman alicak cunki ciddiliyimi anlamali .peki yazinca cevab vermeyimmi acaba ?
Adam ne yazacak,sizin o an içinizden ne geçecek nereden bilebiliriz ki?
Biraz akışına bırakın,bence çok zorluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?