İlişkinin içinden çıkılmaz hale gelmesi..

Hayır mecburiyet gibi değil aksine 3yıldan önce olmaz :) Ama onunda bir şeylere geç kalmasını istemiyorum mesela çok geç baba olmasını istemiyorum
O erkek arkadaşınızın problemi.
Evlenmezseniz mutlu olamayacak gibisiniz. Anın tadını çıkartsanız daha güzel olmaz mı?

Sizin bu düşündüklerinizi o çoktan düşünmüştür. Belkide adam çalışmak istemiyor. Bu değerli ve kısıtlı zamanı kanser hastası babasıyla geçirmek istiyor? Adamı rahat bırakın. Sizde ondan örnek alın. Böyle bir durumda nasıl 3 sene sonrasını, evliliği falan düşünebiliyorsunuz, dert edinebiliyorsunuz şaşıyorum?! (Benim babamda kanser)

O erkek arkadaşınızın problemi.
Evlenmezseniz mutlu olamayacak gibisiniz. Anın tadını çıkartsanız daha güzel olmaz mı?
Tabii ki de mutlu olabilirim ama insan ister istemez iyi olsun diyor.. Bilemiyorum çok tadını cıkartabileceğim bir yaşantı içerisinde değilim ama denerim :)

Sizin bu düşündüklerinizi o çoktan düşünmüştür. Belkide adam çalışmak istemiyor. Bu değerli ve kısıtlı zamanı kanser hastası babasıyla geçirmek istiyor? Adamı rahat bırakın. Sizde ondan örnek alın. Böyle bir durumda nasıl 3 sene sonrasını, evliliği falan düşünebiliyorsunuz, dert edinebiliyorsunuz şaşıyorum?! (Benim babamda kanser)
Konumuz bizim evlenemiyor olmamız degil ki(?!) Şöyle de bir durum var ki adamın bogazına yapışıp iş bul da demiyorum. Sadece bunaldığinın bilincindeyim ve iş harici şu an evden çıkabilmesinin imkanı yok. Bu konuda kendisi de istekli ama çabaları yetersiz kaliyor bende bu noktada yardımcı olmak istiyorum o kadar. Babanız adına da üzüldüm Allah şifasını versin

Back
X