Merhaba kızlar
Hemen konuya geçmek istiyorum.
İkimizde 20 yaşındayız.
Ayrı üniversitelerde okuyoruz.
Yaklaşık 6 aylık konuşmadan sonra sevgili olduk.
Daha yeni sevgiliyiz.
Ama benim merak ettiğim bir konu var.
Yüzük takma meselesi
Tabiki daha ilişkinin en başında takmak istemiyorum ama erkek arkadaşım fazla bağlı bana ve daha ilişkinin en başında elinde yüzükle gelmesinden korkuyorum açıkçası. Çünkü öyle ani sürprizleri çok var
Kaçıncı ayda gelse yüzükle daha çok erken demem lazım bilmiyorum.
İlişkinin kaçıncı ayında yüzük takılmalı ?
Lütfen ciddi öneriler bekliyorum. Sizin düşünceleriniz çok önemli..
Boyle sacma bir genelleme olamaz heralde, bu arada bu yuzuk takma dedigin liseli ergenler gibi kendi kendinize gelin guvey olmak mi yoksa evlilik teklifi edip isteme söz filan mi ??
Kendi kendinize yuzuk takcaksaniz bir onemi yok nezaman oldugunun ..
Hicbirinci ayinda. Aileler ise girmeden yuzuk takilmasi bana komik geliyor. Ne gecerliligi var ki?
Ben takmalı mıyım yada sizce bu saçma mı diye bir şey sorduğumu hatırlamıyorum. Aileler zaten biliyor. Ama suan söz nisan için çok erken. Erkek arkadaşım bana üniversitede takılan çok oluyor diye belki parmağımda yüzük olmasını ister diye düşündüm. Ki daha öyle bir durum bile yok. Neden bu kadar saldırdınız anlamadım. Ayrıca konudan çok alakasız yerlere gitmişsiniz. Sizin dediğinize bakılırsa, o zaman aileler arasında da yüzük takmamak gerekiyor kağıt üstünde bir gecerliligi mi var ? Komikmisiniz ya gerçekten..Bence de kendi aranızda takmanız saçma. Halk arasında "pastane sözü" deniyor buna. Aile arasında söz - nişan olacağı zaman o yüzükleri çıkarıp, tekrar mı takacaksiniz?
Sana mantıklı şeyler söylemişler bence böyle cellanlenmen çok yersiz.Ben takmalı mıyım yada sizce bu saçma mı diye bir şey sorduğumu hatırlamıyorum. Aileler zaten biliyor. Ama suan söz nisan için çok erken. Erkek arkadaşım bana üniversitede takılan çok oluyor diye belki parmağımda yüzük olmasını ister diye düşündüm. Ki daha öyle bir durum bile yok. Neden bu kadar saldırdınız anlamadım. Ayrıca konudan çok alakasız yerlere gitmişsiniz. Sizin dediğinize bakılırsa, o zaman aileler arasında da yüzük takmamak gerekiyor kağıt üstünde bir gecerliligi mi var ? Komikmisiniz ya gerçekten..
Ben takmalı mıyım yada sizce bu saçma mı diye bir şey sorduğumu hatırlamıyorum. Aileler zaten biliyor. Ama suan söz nisan için çok erken. Erkek arkadaşım bana üniversitede takılan çok oluyor diye belki parmağımda yüzük olmasını ister diye düşündüm. Ki daha öyle bir durum bile yok. Neden bu kadar saldırdınız anlamadım. Ayrıca konudan çok alakasız yerlere gitmişsiniz. Sizin dediğinize bakılırsa, o zaman aileler arasında da yüzük takmamak gerekiyor kağıt üstünde bir gecerliligi mi var ? Komikmisiniz ya gerçekten..
Anlatamıyorum sanırım. Bu olayın saçma mı değil mi olduğunu sormadım ben. Sizce ne zaman takılmalı diye sordum. Tecrübe sahibi ablalar bilgi versin diye yazdım. Konudan alakasız saldırın diye açmadım bu konuyu.
bi de alttan alttan üniversitede bana çok takılan oluyor demiyor mu,madem takılan oluyor sevgilim var de arkadasım o zaman.Ayy madem aileleriniz biliyor takiyosan tak amma uzattın sanki soz-nisan takiyorsun altin ustu 3 kurusa yuzuk alip kendi kendinize takcaksiniz aile arasinda degil bisey degil ne önemi var ? Sormasaydin madem .Onu sormamış bunu sormamış, al cevap.
Birde bunlar turedi herkes senin pesinde zaten yuzuk olmasa havada kapiyorlar ya ...
bi de alttan alttan üniversitede bana çok takılan oluyor demiyor mu,madem takılan oluyor sevgilim var de arkadasım o zaman.
Arkadaşım hayırdır ya bu ne öfke? Cevap vermeyeyim diyorum ama o kadar kinlenmişsin ki 3 kere yeni şeyler ekledin yorumuna. Hayır biriyle falan mı tartıştın da bu ne sinir. Burası senin millete rahatça saldırdıgın bir yer değil. Senin gibiler reelde sesini cikaramayan sunepeler olduğu için mi bu kadar tuhaf geldi milletin takilmasi. Bari kiskandigini belli etme. Büyümesi gereken de sensin önceAyy madem aileleriniz biliyor takiyosan tak amma uzattın sanki soz-nisan takiyorsun altin ustu 3 kurusa yuzuk alip kendi kendinize takcaksiniz aile arasinda degil bisey degil ne önemi var ? Sormasaydin madem .Onu sormamış bunu sormamış, al cevap.
Birde bunlar turedi herkes senin pesinde zaten yuzuk olmasa havada kapiyorlar ya kacirirlar kesin. ...Bende birgun disari yuzuksuz cikayim herkkes asilir .. büyüyün azcik be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?