• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkinin kaçıncı ayında yüzük takılmalı ?

Ben takmalı mıyım yada sizce bu saçma mı diye bir şey sorduğumu hatırlamıyorum. Aileler zaten biliyor. Ama suan söz nisan için çok erken. Erkek arkadaşım bana üniversitede takılan çok oluyor diye belki parmağımda yüzük olmasını ister diye düşündüm. Ki daha öyle bir durum bile yok. Neden bu kadar saldırdınız anlamadım. Ayrıca konudan çok alakasız yerlere gitmişsiniz. Sizin dediğinize bakılırsa, o zaman aileler arasında da yüzük takmamak gerekiyor kağıt üstünde bir gecerliligi mi var ? Komikmisiniz ya gerçekten..

Kendine öğrenci parasıyla alınmış 3 kuruşluk yüzüğü layık görüyorsan tak. Bence çok avam oluyor üniversite yüzükleri. Parasından değil, zihniyetten.

Sana çok takılanlar olursa mesafeli dur, gerı cekilirler

Niye sinirlendin? Sen zaten şu an sevgilinin sürpriz yapma ihtimali üzerine kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Biz uzun yıllardır beraberiz, iki senedir beraber yaşıyoruz, annelerimiz resmen en yakın arkadaş oldu, kardeşlerimiz bizden çok birbirlerini seviyor adeta, benim hala yüzüğüm yok. Kaldı ki bizim evleneceğimiz belli, evimizi dayadık döşedik. Çok da meraklısı değilim yüzüğün. Bence sen şu soruyu şöyle sor: cümle aleme sevgilim olduğunu ilan etmek istiyorum, sevgilime yüzük aldırmak için erken mi?

Arkadaşım hayırdır ya bu ne öfke? Cevap vermeyeyim diyorum ama o kadar kinlenmişsin ki 3 kere yeni şeyler ekledin yorumuna. Hayır biriyle falan mı tartıştın da bu ne sinir. Burası senin millete rahatça saldırdıgın bir yer değil. Senin gibiler reelde sesini cikaramayan sunepeler olduğu için mi bu kadar tuhaf geldi milletin takilmasi. Bari kiskandigini belli etme. Büyümesi gereken de sensin önce :KK51:

Sende benim kiskanabilecegim herhangi birşey yok :)))
Sesini cikaramayan sunepe olmadigim icin "bana takiliyoooolaar hemen yuzuk takayim sahibimmm varrrr" moduna gecmedim. Ben evlilik yuzuklerimi bile surekli kullanmiyorum :)
Sadece şu veletlerin yüzük modasından ciddi gına geldi.. herkeste yazmış kalkip birde milleti tersliyorsun niye sinir olmayayim ukalik yapiyorsun yuru git tak ozaman ???? Ortada daha yuzuk bile yok gerci neyi takican ????:D

Bi Ablam vardı 29 yaşındaydi evlenmek istiyordu biriyle tanıştı konuştular uzaktan akrabamizdi zaten anlaştılar haftasına yüzük takıldı 5-6 aya evlendiler hemen hamile kaldı çocuk 1 buçuk yaşındayken bir daha hamile kaldı şimdi bir ayı falan kaldı doğuma. Sizinle alakalı tamamen bu işler.

yüzük de yüzük

adam alıp gelmemiş ki

sen sana göre uygun zaman gelince ima edip aldıracaksın gibi geldi de ters tepmesin diye soruyorsun gibi geldi

5 yıl sevgili idik; birlikte yaşadık bir yıl; nikah tarihi aldık Ağustos ayına; Temmuz başında ailemle tanışma ve nişan ve bir de yüzük oldu işte

9 yıllık evliyim parmağımda yüzük yok

canım isterse taşlılardan takıyorum

eşim hiçççç takmıyor

şekli şeylere kafa yormayın; işin özüne odaklanın

bir de arkadaşlara çemkirmişsin de ben de yüzük deyince aileler ile sandım; ona erken diyecektim; düğün tarihi almadan aileler ile bu ilişkiye girme diyecektim ama sen kendi aranda yüzük denilen şeyi soruyorsan ister ilk gün takarsın ister sonra

Yazilanlarin hepsi mantikli seyler canm yuzugun bi anlami war oyle gidip kendi kafana gore alip takmak cok anlamsz oldugu icin zamaninda pek onemi yok malesef:KK24:

Güzel yorum yapan öneri veren arkadaslara teşekkürler. Konu nasil kapanıyor bilmiyorum ama umarım bir an önce kapanır.
Ben buraya ciddi bir soru sordum. Konuyu alakasız yerlere getirdiniz. Yok kendi kendine gelin güvey oluyormuşum da yok ortada bir teklif yokmuş da pastane sözüymüş de. İnsan gibi öneri vereceğinize hakaret etmeye basladiniz. Bu ne öfke anlamıyorum.
Millete sinirlenip burda insanlara patlıyorsunuz galiba.
Yazık ben kadınlar kulübünü senelerdir takip ediyorum.
Ama ilk defa böyle bir seye rastladim
Canı sıkılan istediğine hakaret ediyor ben karşılık verince ergen oluyorum.
Neyse tekrar Teşekkürler güzel yorum yapanlar için. Hayırlı gunler

Güzel yorum yapan öneri veren arkadaslara teşekkürler. Konu nasil kapanıyor bilmiyorum ama umarım bir an önce kapanır.
Ben buraya ciddi bir soru sordum. Konuyu alakasız yerlere getirdiniz. Yok kendi kendine gelin güvey oluyormuşum da yok ortada bir teklif yokmuş da pastane sözüymüş de. İnsan gibi öneri vereceğinize hakaret etmeye basladiniz. Bu ne öfke anlamıyorum.
Millete sinirlenip burda insanlara patlıyorsunuz galiba.
Yazık ben kadınlar kulübünü senelerdir takip ediyorum.
Ama ilk defa böyle bir seye rastladim
Canı sıkılan istediğine hakaret ediyor ben karşılık verince ergen oluyorum.
Neyse tekrar Teşekkürler güzel yorum yapanlar için. Hayırlı gunler

ailenizden habersiz resmiyeti olmayan bir yüzük takmak istiyorsunuz.üniversitede takılan insanın çok olmasını sebep göstererek,sevgiliniz rahatsız eden oluyor mu dedi mi size mesela?ya da ilişkimizi bir adım ileri taşıyalım mi dedi mi?yüksek ihtimalle hayır dese kesinlikle belirtirsiniz çünkü.

Hiç ayında.
Tak diye evleneceksin en güzeli bence, ne o öyle yok söz yüzüğü, yok nişan yüzüğü. Ben evliliğe çok uzak bir insanımdır ama diyelim ki 2 ya da 3 yıllık bir ilişki. Ortada hiç evlilik konusu yok, sen halinden memnunsun, o da memnun gibi gözüküyor. Sonra adam birden geliyor, evlenme teklif ediyor zart diye. Sonra tak diye yıldırım nikahıyla evleniyorsun, çevredeki herkes şoka giriyor falan. :D Yüzük nedir yani şimdi incesini takalım, sonra biraz kalınını takalım, sonra biraz daha kalın falan. Boş şeyler bunlar bence, tabi bunlar benim görüşüm.

Anlatamıyorum sanırım. Bu olayın saçma mı değil mi olduğunu sormadım ben. Sizce ne zaman takılmalı diye sordum. Tecrübe sahibi ablalar bilgi versin diye yazdım. Konudan alakasız saldırın diye açmadım bu konuyu. :110:
tam 7. ayın son iş gününde takmalısınız.

ailenizden habersiz resmiyeti olmayan bir yüzük takmak istiyorsunuz.üniversitede takılan insanın çok olmasını sebep göstererek,sevgiliniz rahatsız eden oluyor mu dedi mi size mesela?ya da ilişkimizi bir adım ileri taşıyalım mi dedi mi?yüksek ihtimalle hayır dese kesinlikle belirtirsiniz çünkü.
Biz ilkokul arkadasiyiz öyle çok samimi değildik ama 5. Sınıftan beri tanıyor beni. 6 ay konuştuk uzun süre emin olamadım sonra teklifini kabul ettim. Ve o konuşma süresinde bunları bana ima etti kendi kendime gelin güvey olmuyorum. Takılan olduğunu da biliyor hani facede ısrarla sınıftan ekleyen insanlar oluyor. Mesela face i dondurttu. Aynı üniversiteden kuzeni var sürekli bir şey olursa bana söyleyeceksin ben olmasam bile kuzenim ilgilenecek diyor. Öyle kendi kendime gelin güvey olmuyorum gerçekten. Çok tez canlı daha erkenden yüzükle gelirse kirmadan nasıl Hayır Derim. Bunun bir zamanı var mı onu sormak istedim. Kendimi beğendiğim de yok olanı söyledim. Bütün üniversite peşimde kosmuyor tabiki ama sürekli takılan insanlar var üniversite ortamı diye belirttim. Koruma duygusu çok fazla napacagimi bilmediğim için sizden yardım istedim. İnşallah kendimi anlatabilmisimdir

Hiç ayında.
Tak diye evleneceksin en güzeli bence, ne o öyle yok söz yüzüğü, yok nişan yüzüğü. Ben evliliğe çok uzak bir insanımdır ama diyelim ki 2 ya da 3 yıllık bir ilişki. Ortada hiç evlilik konusu yok, sen halinden memnunsun, o da memnun gibi gözüküyor. Sonra adam birden geliyor, evlenme teklif ediyor zart diye. Sonra tak diye yıldırım nikahıyla evleniyorsun, çevredeki herkes şoka giriyor falan. :KK70: Yüzük nedir yani şimdi incesini takalım, sonra biraz kalınını takalım, sonra biraz daha kalın falan. Boş şeyler bunlar bence, tabi bunlar benim görüşüm.
Haklisiniz bencede öyle ama ya olursa diye sormuştum da pek bir önemi kalmadı. Yine de teşekkür ederim güldürdünüz :KK51:

Ben sizin ne demek istediğinizi anladım gayet olan bişey.Sevgiliniz sizi kıskandığı için yüzük takmak isteyebilir yani.Evlilik teklifi yapılırken ayyy takamam gelin beni isteyin mi diyoruz? Yani evlilik teklifi yapıp tek taş takabilir bence isteneceği zaman geri verirsiniz ona.Benim çevremdeki ablalarım böyle yaptılar.Ama bence istemeye kadar takmayın çünkü daha çok tartışma çıkıyormuş yüzük-evlilik sürecinde.Rabbim tamamına erdirsin canım

bizim bir arkadaş grubu vardı üniversitede. 4 erkek ortada bir yüzük.
o yüzük o 4 erkeğin ayrılıp barıştıkları kızlar arasında gelir giderdi.
birinin acil yüzük takması gerekiyorsa yüzüğün olduğu kızla kavga edilir yüzük geri alınır diğer şahsn kız arkadaşına verilirdi.
komik, gülünç ve aşağılayıcı.
ailenin işin içine girmediği bir ilişkide bir madeni halka olsa ne olur olmasa ne olur?
ve cevap veriyorum hiçbir zaman.

Back
X