• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkinin kaçıncı ayında yüzük takılmalı ?

Ben sizin ne demek istediğinizi anladım gayet olan bişey.Sevgiliniz sizi kıskandığı için yüzük takmak isteyebilir yani.Evlilik teklifi yapılırken ayyy takamam gelin beni isteyin mi diyoruz? Yani evlilik teklifi yapıp tek taş takabilir bence isteneceği zaman geri verirsiniz ona.Benim çevremdeki ablalarım böyle yaptılar.Ama bence istemeye kadar takmayın çünkü daha çok tartışma çıkıyormuş yüzük-evlilik sürecinde.Rabbim tamamına erdirsin canım
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur

bizim bir arkadaş grubu vardı üniversitede. 4 erkek ortada bir yüzük.
o yüzük o 4 erkeğin ayrılıp barıştıkları kızlar arasında gelir giderdi.
birinin acil yüzük takması gerekiyorsa yüzüğün olduğu kızla kavga edilir yüzük geri alınır diğer şahsn kız arkadaşına verilirdi.
komik, gülünç ve aşağılayıcı.
ailenin işin içine girmediği bir ilişkide bir madeni halka olsa ne olur olmasa ne olur?
ve cevap veriyorum hiçbir zaman.
Öyle biri değil imkan vermiyorum ama onemseyip yazdiginiz için teşekkür ederim

Ben takmalı mıyım yada sizce bu saçma mı diye bir şey sorduğumu hatırlamıyorum. Aileler zaten biliyor. Ama suan söz nisan için çok erken. Erkek arkadaşım bana üniversitede takılan çok oluyor diye belki parmağımda yüzük olmasını ister diye düşündüm. Ki daha öyle bir durum bile yok. Neden bu kadar saldırdınız anlamadım. Ayrıca konudan çok alakasız yerlere gitmişsiniz. Sizin dediğinize bakılırsa, o zaman aileler arasında da yüzük takmamak gerekiyor kağıt üstünde bir gecerliligi mi var ? Komikmisiniz ya gerçekten..

Düşünceler önemli fakat sizinle ayni yonde olmasi kosuluyla sanirim. Komik olan insanin durusuyla saglayamadigi ciddiyeti bir halkayla saglayabilecegine inanmasi kiz kardesim. Neyse, yaşına veriyorum. :KK56:

Düşünceler önemli fakat sizinle ayni yonde olmasi kosuluyla sanirim. Komik olan insanin durusuyla saglayamadigi ciddiyeti bir halkayla saglayabilecegine inanmasi kiz kardesim. Neyse, yaşına veriyorum. :KK56:
Ne demeye çalışıyorsun ? Ne alaka durusuyla saglayamadigi ciddiyet bi açar misin

Merhaba kızlar :KK54:
Hemen konuya geçmek istiyorum.
İkimizde 20 yaşındayız.
Ayrı üniversitelerde okuyoruz.
Yaklaşık 6 aylık konuşmadan sonra sevgili olduk.
Daha yeni sevgiliyiz.
Ama benim merak ettiğim bir konu var.
Yüzük takma meselesi :KK35:
Tabiki daha ilişkinin en başında takmak istemiyorum ama erkek arkadaşım fazla bağlı bana ve daha ilişkinin en başında elinde yüzükle gelmesinden korkuyorum açıkçası. Çünkü öyle ani sürprizleri çok var:KK16:
Kaçıncı ayda gelse yüzükle daha çok erken demem lazım bilmiyorum.

İlişkinin kaçıncı ayında yüzük takılmalı ?

Lütfen ciddi öneriler bekliyorum. Sizin düşünceleriniz çok önemli..

yuzuk derken? yanı bıldıgınız sozlenmektenmı bahsedıyorsun yoksa kendı aralarında taktıkları tabırı caizse pastane yuzugumu...kı oldukça saçma buldugum bır şey

yaşınız çok küçük henüz.
imkan vermediğimiz çok şeyle karşılaşıyoruz hayat boyu.
naçizane bir halkaya güvenmeyin derim.
Bir halkayla guvendigimi nerden cikardiniz Allah aşkına ya. Sevgilim ima ediyor sizce ne zaman olmalı diye sordum konu nerelere gitti. Hakaret edecek yer mi ariyosunuz

biz de 3.5 yıldır birlikteyiz yüzük falan niyetimiz yoktu hiç ama 2 sene önce beraber konuşurken karar verdik taktık. bunun sebebi elalem görsün yada başın bağlı olduğu belli olsun falan değildi. içten geldi sadece yani söz yüzüğü değil bağlayan bir şey değil. canımız istedi taktık :) eğer siz de böyle düşünüyorsanız canınız ne zaman isterse takın. ama erkek arkadaşınız ciddi düşünerek takacaksa onu bilemem bence ciddi düşünmek için biraz erken. tabi karar sizin :)

eger pastane yuzugunden bahsedıyorsan bu tamamen erkegın aman sevgılımı bası baglı sansınlar dıye yaptıgı hıçbır anlamı olmayan bırsey...yanı ergenler yapıyor daha cok....

yani bizim yüzüğün yüzük olması sadece öyle olduğu için :) birlikte bir örnek alınan anahtarlıktan veya aynı alınan tişörtten bir farkı yok bunu demek istedim :)

biz de 3.5 yıldır birlikteyiz yüzük falan niyetimiz yoktu hiç ama 2 sene önce beraber konuşurken karar verdik taktık. bunun sebebi elalem görsün yada başın bağlı olduğu belli olsun falan değildi. içten geldi sadece yani söz yüzüğü değil bağlayan bir şey değil. canımız istedi taktık :) eğer siz de böyle düşünüyorsanız canınız ne zaman isterse takın. ama erkek arkadaşınız ciddi düşünerek takacaksa onu bilemem bence ciddi düşünmek için biraz erken. tabi karar sizin :)
Hiçbir ilişkiye bence bitecek diye yada öylesine baslamadim ki hayatımda kimseyle yüzük takmadim. Tabiki erken suan ama belli bir zamanı olmalı mı yada bir gün bizde böyle karar verip takmali miyiz. Merak ettiğim buydu. Yorumunuz için çok teşekkür ederim

eger pastane yuzugunden bahsedıyorsan bu tamamen erkegın aman sevgılımı bası baglı sansınlar dıye yaptıgı hıçbır anlamı olmayan bırsey...yanı ergenler yapıyor daha cok....
Bende 30 yaşında değilim ama ergen de değilim. Yorumunuz için teşekkürler

Benim yüzüğüm iliskimizin 4.senesinde doğum günümde takıldı. Bir teklifle taktı. Hatta annesiyle gidip secmisler yüzüğü. Devamına da ekledi 'çıkmasını istemiyorum' diye . Su an ilişkimiz 6 seneyi doldurdu. Sonuç olarak okullarin bitmesi bekleniyor. Yani size kalmış bir şey takılma zamanı . Kimine saçma gelir,kimine mantıklı. Bu arada yüzük olduğu halde sevgilim olduğunu bildikleri halde birkaç teklif almıştım. O işler yuzugu bakmıyor yani.

Benim yüzüğüm iliskimizin 4.senesinde doğum günümde takıldı. Bir teklifle taktı. Hatta annesiyle gidip secmisler yüzüğü. Devamına da ekledi 'çıkmasını istemiyorum' diye . Su an ilişkimiz 6 seneyi doldurdu. Sonuç olarak okullarin bitmesi bekleniyor. Yani size kalmış bir şey takılma zamanı . Kimine saçma gelir,kimine mantıklı. Bu arada yüzük olduğu halde sevgilim olduğunu bildikleri halde birkaç teklif almıştım. O işler yuzugu bakmıyor yani.
Maşallah Allah muhabbetinizi bozmasin :KK68: çok haklisiniz işte bazı erkekler hayırdan anlamıyor. Ben bana " senin şu sürekli ters konusman beni reddetmen çok hoşuma gidiyor " diyenini gördüm :KK34: Allah korusun böyle insanlardan :KK42:

Ne demeye çalışıyorsun ? Ne alaka durusuyla saglayamadigi ciddiyet bi açar misin

Önce o üslubu bir düzelt bakalım.
Yazdığım şey açık, "üniversitede bana çok TAKILAN oluyor" diyebiliyorsan yeterince ciddi bir duruş sergileyemiyorsun demektir.
"Takılmak" sözcüğünün uyandırdığı izlenim budur.
O yüzüğü taksan da duruş aynıysa takılan sayısında düşüş olmaz.
Yeterince açık mı?

Önce o üslubu bir düzelt bakalım.
Yazdığım şey açık, "üniversitede bana çok TAKILAN oluyor" diyebiliyorsan yeterince ciddi bir duruş sergileyemiyorsun demektir.
"Takılmak" sözcüğünün uyandırdığı izlenim budur.
O yüzüğü taksan da duruş aynıysa takılan sayısında düşüş olmaz.
Yeterince açık mı?
Bak sen ya.. Sen istediğin kadar hakaret et hakkımda ileri geri konuş birde kalk bana üslubunu değiştir de. Pardon da senin ne ayrıcalığın var? Ayrıca ben yeterince sert davraniyorum sürekli yazıp ekleyenler oluyorsa burda benim bir suçum olamaz. Kişi neyse karsisindakini de öyle görürmüş. Seninki de o misal.

Back
X