İlişkinizde dayanamadığınız ama yaşamak zorunda olduğunuz şeyler var mı?

konuyu açar mısınız CADIARZU

aslında enteresan da değil,açılıcak bi konuda yok.hatta kapatayım sonsuza kadar diyorum.dışardan basit gibi görünen,yardım için her anlattığımda saçmaladığım söylenen bi konu bu.az çok tahmin etmişsinizdir sanırım birer bayan olarak.neyse sıkmıyım sizi kızlar..
SEVGİLER..

kızılacak şeylere kızmamasına kızılmayacak şeylere aşırı tepki vermesi tüylerimi diken diken ediyor

vajinusmus musun canım?anlamadım.anlat açılırsın.

Eski sevgilimin, ne düşündüğünü hiç bir zaman belli etmemesi ve aylarca sonra abuk subuk bir nedenden dolayı patlamasına sinir oluyordummmmmm...

1.eşimin tüm sülalesi,,hiç bir konuda ortak noktalarımız yok,
2. eşiminşimin herşeye olur demesi,ama hiç birini kolay kolay yapmaması

bekar bekar flört etmek, gece cıkmak gec gelmesem bıle evden onun yuzunden azar işitmek
sevgılım tarafından evlılıgın e sının açılmaması acılınca dunyaları basıma yıkması,
bunlar rahatsız edıyor

herkesin ilgisine çok çok teşekkür ediyorum.aslında hiçbir sağlık sorunum yok,sevgisizlikte yok ama durum bu işte.psikiyatristede ben gitmek isteniyorum sadece.sanırım yıllardır alıştım bu duruma hiç düzelmeyecek gibi geliyor.düzeleceğinede inanamıyorum o yüzden en çekilebilir şekile getiriyorum mecburen. hayatımın o bölümünü çıkarıp attım inanın,sabah uyanınca aynayada bakmıyorum,tiksinmemek için..böyle böyle idare edicem sanırım..
paylaşmak bile biraz rahatlattı...ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER SEVGıLER ARKADAŞLAR...

Açılcak kapıya kilit vurma derim...
Ve bence bi an önce bi uzmandan yardım alın.
Eşiniz böyle olsaydı üzülmezmiydiniz.

Dr gitmek istemiyorsan bile netten Dr. sitesi diye bir site var en azından oralardan faydalanabilirsin bir nebze belki işine yarar diye umuyorum, geçmiş olsun..

tamam doktor diyosunuz canım ama ne dicem ki ben doktora?yazarken bile kırmızı mor her renk oluyo yüzüm :çok üzgünüm: nasıl anlatıcam ben doktora.nettede denedim sağlıklı olmaz diyolar.önce test falan yapılıcakmış ne olduğuna karar verip ondan sonra jinekolog ya da psikiyatriste yönlendirilicekmiş.ben ne diyim şimdi kızlar doktora gidip ooooff offffff :çok üzgünüm:

o arayınca cıkmak zorunda kalmak,
planlaarı ben belırleyemıyorum, o belırlıyor o ıstemezse cıkmıyoruz, o ısterse ancak ıstedıgı zaman cıkıyoruz, cok sıradan duz bır yasamım var malum her daim boşum ve mecbur ne zaman ısterse cıkıyorum planları kararları ben alamıyorum :dilcikar: bunu sevmıyorum evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…