- Konu Sahibi arzuca9432
-
konuyu açar mısınız CADIARZU
aslında enteresan da değil,açılıcak bi konuda yok.hatta kapatayım sonsuza kadar diyorum.dışardan basit gibi görünen,yardım için her anlattığımda saçmaladığım söylenen bi konu bu.az çok tahmin etmişsinizdir sanırım birer bayan olarak.neyse sıkmıyım sizi kızlar..
SEVGİLER..
vajinusmus musun canım?anlamadım.anlat açılırsın.[/Q
değilim senağlama ama nefret ediyorum bana dokunulmasından.kendimden iğreniyorum midem kalkıyor.6 yıldır böyle ve artık dayanamıyorum :çok üzgünüm:
değilim senağlama ama nefret ediyorum bana dokunulmasından.kendimden iğreniyorum midem kalkıyor.6 yıldır böyle ve artık dayanamıyorum :çok üzgünüm:
Ozaman ayrıl canım ondan.............................
Psikiyatriste gitmeyi denedin mi bu sorunla ilgili olarak?
canım ya üzüldüm ..
neden peki ? eşinden nefret mi ediyorsun?
seni üzecek bişey mi yaptı?
Bazı arkadaşlar nedense inanılmaz meraklılar(!) Ben durumunuza üzüldüm her neden olursa olsun kısaca istemiyorsunuz bu kadar kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz, fakat kendinize böyle zarar veriyorsunuz bence, hayatınız boyunca istemediğiniz bişeyi nasıl yapacaksınız? Bence asıl bunun üzerinde durmalısınız..
herkesin ilgisine çok çok teşekkür ediyorum.aslında hiçbir sağlık sorunum yok,sevgisizlikte yok ama durum bu işte.psikiyatristede ben gitmek isteniyorum sadece.sanırım yıllardır alıştım bu duruma hiç düzelmeyecek gibi geliyor.düzeleceğinede inanamıyorum o yüzden en çekilebilir şekile getiriyorum mecburen. hayatımın o bölümünü çıkarıp attım inanın,sabah uyanınca aynayada bakmıyorum,tiksinmemek için..böyle böyle idare edicem sanırım..
paylaşmak bile biraz rahatlattı...ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER SEVGİLER ARKADAŞLAR...
herkesin ilgisine çok çok teşekkür ediyorum.aslında hiçbir sağlık sorunum yok,sevgisizlikte yok ama durum bu işte.psikiyatristede ben gitmek isteniyorum sadece.sanırım yıllardır alıştım bu duruma hiç düzelmeyecek gibi geliyor.düzeleceğinede inanamıyorum o yüzden en çekilebilir şekile getiriyorum mecburen. hayatımın o bölümünü çıkarıp attım inanın,sabah uyanınca aynayada bakmıyorum,tiksinmemek için..böyle böyle idare edicem sanırım..
paylaşmak bile biraz rahatlattı...ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER SEVGİLER ARKADAŞLAR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?