İlişkinizde kimin sözü geçiyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herşey karşılıklı ama ben daha baskınım sanırım...

benım yada onun sozumuzun gectıgı anlar oluyor bırbırımıze uyan fıkırlerı onaylıyoruz bu kadar problemımız yok yanı

wala bizde en son sözü nişanlım söyler, oda "tamam hayatım"kaydirigubbakcemile3

bizde eşit gibi bu durum o anki duruma göre değişiyor. bazen onun bazende benim sözüm geçiyor..

en son eşimin dediği olur çünkü düşünce yapımız çok farklı va o benim iyi düşünemediğimi söylüyo hepp:umursamaz:

Aslında orta yl diyeyim. Konusuna göre hem onu hem benim sözüm geçer ama genelde yine de benim sözüm geçer. Dediğim şeylere genelde hayır demez eşim. Bende ona demem ortak yok buluruz. Bazen eşim çok pimpirikli oluyor ve kafasına birşey koyduğu zaman hemen olsun istiyor hemen olması gerekmezken bile.. Ama yine de idare ediyoruz...

bizde mantığın sözü geçer.......ilişkide benim sözün senin sözün oldumu o iş yürümez bi yerde tıkanır...önemli olan ortak karar alabilmektir...bunu yapabilmek elbette zor iki farklı karakter ve yetişme tarzı bir araya gelince aynı noktada buluşmak kolay olmaz ama biz kendi adımıza eşimle yapabiliyoruz ilişkimizin güzelliğide bundan :)

eşim benim ne söledigime önem veriri hep ve genelde benim sözüm geçer ..
hatta eşimin bi sözü vardır..
son sözü ben sölerim:tamam karıcım der........

ikimizinde geçer ama daha çok sevdiğimin.hiçte şikayetçi değilim yerine göre benimde geçer:asigim:.

ikimizin de geçer ama çoğunlukla benim ki geçer
kadının fendi erkeği yenmiş mi ne kızlar.çogu ilişkide bizim sözümüz geçiyor be vaşşşşşş

genelde on un fikirerine uymak zorunda olduğumu düşünür ama doğrudan hiç bir zaman vazgeçmem onun benim fikrim die bişey yoktur benim yapımda doğru neyse o olmalı ...

hehehe onunmuş gibi görünüyo ama sonunda benim inadım baskın gelir =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…