İlişkinizde seviyor musunuz, seviliyor musunuz?

işte aynen ben ... ona güveniyorum,üzülünce üzülüyorum,sevinince seviliyorum ama bu sevgi mi ,yoksa merhamet gibi başka bi duygu mu onu bilmiyorum...beni cok sevdiğinden de neredeyse eminim artık ama en kücük bişeyde hevesim kırılıyor ve biz mutlu olamayız diyorum...
ne yapcam bi yardım edin yaa

aynı durumlar bende de var malesef...7 yıllık bi ilişkim var ve artık onu çekici bulmuyorum ya evlenmem gerek ya da ayrılmam:S geçici mi kalıcı mı bilmiyorum ama şu an sadece seviliyorum...ama sevemiyorum

bilmyorum çok mu seviyorumm aşıkmıyımm sanırım değilimm..oo çokk uzakta aşıkk olamyrmmmmmmmmmm onaaonsuzda olamyrmmm.sizce bu ne bağlılıkmıı.başkasıyla ilişkii kurdumm onuu unutamyrmm hep aklımdaa ama aşıkk değilim....ama aklımdan çıkmıooo

valla seninkisi de bizimki gibi bişey galiba....uzak olunca aşık da olamıyorsun ama sevemiyorsun da.....ne onla ne de onsuz olmak bu heralde.......off ne kötü şeyler bunlar....

hiçbi zaman sevildiğinden emin olamazsın demiş şair.. ama diğer bi rivayete göre de sevdiğin kadar sevilirsin demiş..
ama ben maşallaah diyim uçsuz bucaksın gözüm körmüş gibi seviyorumm aşkımı o da beni öyle sanki ama işte hiçbi zaman emin olamıyosunki,ama yok yok benle beraber olmak için abimle konuşmayı göze aldığına göre o da beni seviyoo yehuu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…