- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi arzuca9432
-
sevildiğimden hiç bir zaman emin olamadım çok sevdiğim için de hep canım yanıyor tam bi mutluluk 4 senedir hiç yaşamadım ama bırakamıyorum da onun bi başkası ile olmasına dayanamam düşünmesi bile ağır geliyo ya ben ne yapmalıyım kızlar içimde içten hep bi sızı ile yaşıyorum
aslında vazgeçtiğim oldu ama o ayrılmak istemedi ben de ya pişman olursam diye hep geri döndüm...:26::26::84::84::84:[/QUOT
Aynen ya aynı duyguları yaşıyoruz
seviyorum da seviliyorum da ama maalesef sevildiğim kadar sevemiyorum...
çok küçük şeyler motivasyonumu kaybetmemde çok belirleyici olabiliyor. karşımdakinin en ufak cahilliğiyle karşılaşsam "ya bu benim dengim değil" diye başlıyorum sevgi dolu duygularımı aşındırmaya...
bu mükemmelliyetçilik bende oldukça asla aşki mevzularda yüzüm gülmeyecek
işte aynen ben ... ona güveniyorum,üzülünce üzülüyorum,sevinince seviliyorum ama bu sevgi mi ,yoksa merhamet gibi başka bi duygu mu onu bilmiyorum...beni cok sevdiğinden de neredeyse eminim artık ama en kücük bişeyde hevesim kırılıyor ve biz mutlu olamayız diyorum...
ne yapcam bi yardım edin yaa
bilmyorum çok mu seviyorumm aşıkmıyımm sanırım değilimm..oo çokk uzakta aşıkk olamyrmmmmmmmmmm onaaonsuzda olamyrmmm.sizce bu ne bağlılıkmıı.başkasıyla ilişkii kurdumm onuu unutamyrmm hep aklımdaa ama aşıkk değilim....ama aklımdan çıkmıooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?