İlişkinizde seviyor musunuz, seviliyor musunuz?

Hem seviyorum hem seviliyorum.Zaten başka türlüsü ilişki olmaz.Devam eden bir şeyler vardır belki ama o ilişki değildir.Seven tarafın fedakarlığı veya onsuz kalma korkusudur.​

acaba allah banada nasip edermi hem sevilmeyi hemde sevmeyi çünkü hiç karşılıklı bişey yaşamadımki benim hoşlandıklarım beni istemedi bende nhoşlanan oldu ama ben sevemedim. bi gün olurmu acaba bende hem sviylioyum hemde seviyorum diyebilmek..

Çok şükür Rabbime hem seviyorum hem de seviliyorum.Allah cc isteyen herkese nasip etsin inşallah.

çokkk seviyorum ama öyle böyle değil yani sırılsıklam aşığım:90 da bana sırılsıklam aşık karşılıklı sevgimiz öyle olmalı terazinin iki tarafıda eşit olmalı.

İkisi de aynı anda olabilir neden illa biri olmak zorunda? Hem sevdiğimi hem sevildiğimi hissediyorum 4 yıldır.

Son düzenleme:
bazen hem sevıp sevıldıgımı dusunuyorum bazende sadece sevdıgımı...ama herseye ragmen ınsanı sevdıgının yanında tutan sadece benım onu sevıyor olmam

bazen hem sevıp sevıldıgımı dusunuyorum bazende sadece sevdıgımı...ama herseye ragmen ınsanı sevdıgının yanında tutan sadece benım onu sevıyor olmam

en mantıklı cvpı sen vermişsin arkadaşım hoşuma gitti yazdığınn nedense herkes sevilip sevdiğini söylüyor...bence sadece seviyorum ve sevildiğimi dşünüyorum demek daha mantıklı sanırımkimse kimsenin içini bilemez bence...

seviyorum da seviliyorum da ama maalesef sevildiğim kadar sevemiyorum...
çok küçük şeyler motivasyonumu kaybetmemde çok belirleyici olabiliyor. karşımdakinin en ufak cahilliğiyle karşılaşsam "ya bu benim dengim değil" diye başlıyorum sevgi dolu duygularımı aşındırmaya...
bu mükemmelliyetçilik bende oldukça asla aşki mevzularda yüzüm gülmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…