İlişkinizde seviyor musunuz, seviliyor musunuz?

zaten adına ilşki demek için ikisininde olması lazım sen onu sevmeden ya da o seni sevmeden ilişki olur mu hiç her şeyin karşılıklsı güzeldir

çooooooooookk seviliyorum
çooooooookkk seviyoruumm

sevmek güzel sevilmek çook güzell.

ilişki denilliosa karşılıklı olmalı zatn :93:

Allah her daim dogru insanlari cikarsin karsimiza
amin..

bende sevildiğimi dün daha iyi anladım netten tanıştık hiç görüşmedik ama seninle herşeye varım demesi beni çok mutlu etti sanırım bende onu seviyorum vazgeçemiyorum ondan

amin..

bende sevildiğimi dün daha iyi anladım netten tanıştık hiç görüşmedik ama seninle herşeye varım demesi beni çok mutlu etti sanırım bende onu seviyorum vazgeçemiyorum ondan

Deli misin hiç görüşmemişsin aptallık etme sakın. o sevgi dğl heyecan. Bi hayali sevemezsin.

hem seviyorum hemde çok
hemde seviliyorum ya zaten tek taraflı olmaz ki olsa bile çok kısa sürer bir yerde patlar açık verir ve o ilişki biter

zaten adına ilşki demek için ikisininde olması lazım sen onu sevmeden ya da o seni sevmeden ilişki olur mu hiç her şeyin karşılıklsı güzeldir

miniğim inşallah rabbim karşına iyi çıkartır çok sever çok mutlu oursun inşallah

sevildiğimden hiç bir zaman emin olamadım çok sevdiğim için de hep canım yanıyor tam bi mutluluk 4 senedir hiç yaşamadım ama bırakamıyorum da onun bi başkası ile olmasına dayanamam düşünmesi bile ağır geliyo ya ben ne yapmalıyım kızlar içimde içten hep bi sızı ile yaşıyorum
aslında vazgeçtiğim oldu ama o ayrılmak istemedi ben de ya pişman olursam diye hep geri döndüm... :26::26::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…