• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkinizin ne kadar süre sonra bitmesi gerektiğini düşünürsünüz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi bir beraberliğe başlarken duygular ve etkilenme önemlidir ..birşeyler hissetmeden sırf ilişki yaşamak için elbet bir beraberlik olmaz.
ilişki başlar tanırsınız,bakarsınız ,olmuyor anlaşamıyorsunuz ,yada o duygular bitiyor,kalmıyor,zaten o beraberliği sürdürmenin de anlamı yoktur..illa ki, hissetmiyorum başladım evlenip çocuk sahibi olayım diye bir ilişkinin sürmesi her iki taraf içinde yanlıştır.ve her iki tarafada acı verir...

çok mantıklı , iki taraf da bu ılıskı guzel mı olacak ne olacak bakalım nasıl dıye baslarlar
guzellestıkce eger evlılık ıstıyorlarsa zaten guzel bı ılıskıyse devam ederler,

evlılık ıstenıyor dıye azmedılmez yani ya da zaten o da ıstıyorsa devam etmeyı ona göre azmeder azmettıgını de gorursunuz....
evet evet
kaydirigubbakcemile5

böyle bir soruyu bence reelde kimselere sorma cnm :D

valla gelecegimiz icin bi isik gormedigim inancim kalmadigi anda o iliski bitmistir benim icin. ister 1 aylik olsun ister yillik olsun.
sonunu goremedigim bu adamla cacik olmayiz dedigim bi iliskiye giremem ben bu saatten sonra.
belki daha kucuk yaslarda olabilcek bisi bu ama artik yillarim oyleesine biri ile ziyan edilecek kadar kiymetsiz degiller.

Evet!! :1no2:

potubor canımın içi hiçbir ilişkiye biticek diye başlamayız ki ne zaman bitecek diye düşünelim..
sen burdaki gibi davranıyorsan ilişkinde tabi vebalı gibi kaçırırsın adamları..:delphin:
sen az sakin ol kuşum relax ol:teselli:

öpüyorum seni...

artık gözüme batan davranışları çoğaldıysa ..

hoşlanmadığım hareketleri sıkça yapar olduysa..

aramızdaki saygıyı yitirdiysek..

artık birbirmizi aramak görev gibi olduysa mesajlar sıcaklığını yitirdiyse.. gitmek gerek..

nitekimde öyle oldu.. eşimle 1 yıl kadar beraberlikle evlenmeye karar verdik. yani 1 yıl doldu nikahımızı yaptık...

ama ondan önce 7 yıllık lise-üni beraber geçen bir eski flörtüm vardı.. hiç evlenmeyi hayal etmedim onunla hiç eş konusunda çekici gelmedi bana hayallerimdeki adam değildi anladım ve bitti...

bence potubora fazla yüklenmişsiniz ilişki şanstır birazda ayrıca ben öyle düşünüyorum demiyorum yoruma açık fikir sunuyor bazen bir an ömre bedel olur bazen bir ömür hiç yüzünden heba olur ayrıca ilşki meşru olduktan sonra kişinin kendi yetişme tarzı ve kendine saygısı neyi gerektiriyorsa öyle sürer taraflar birbirine kağıt mendil gibi davranıyorsa kendi tercihleri değilmi..

Back
X