ilişkinizin tikandigini hissettiniz mi ya da sikildiginizi? seviyorum ama.

marbling00

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
54
2
6
35
Balıkesir
Merhaba arkadaslar yaklasik 8 aydir cok cok guzel giden bir birlikteliğim var ben ogretmenim o doktor ama aile hekimi rahat yani oyle uzun nöbetleri yok cok mucadele vererek cok zor zamanlar atlatarak bir araya geldik sevdik coook hemde. Yaklasik 45 dakikalık uzakligimiz var ama biz o kadar az gorusebiliyoruz ki artik tus calisiyor vb nedenlerden ailesi bekar diye yaninda kaliyor biz ya annemlerleyken vakit gecirebiliyoruz ya da onun ailesi yani boyle basbasa kaldığımız anlar oyle az ki...ben bilmiyorum cok iyi cok seviyor hicbir kusuru yok bana ama ben resmen sorun ariyorum özlem yalnizlik icimde buyuyor kac kez konuştum ama tus çalışıyorum gelecegimiz icin diyor bazen boguluyorum.. Yani cok seviyorum bu adami 1 ay sonra nisanim var ama heyecanı hissettiremiyor bana seni cok seviyorum ne istedigini anlamiyorum diyor. Hep alttan aliyor artik ben kendime kiziyorum niye skiliyorum böyle diye ben daha deli dolu kaciyorum ne yapmaliyim kizlar kendimi nasil iyi hissedebilirim ona soyledim bu durumumu sakinlestirdi evlilik heyecanindandir dedi ama boyle ben deli dolu olmak ozledim diye çıkıp gelmesini ne bileyim surpirz bekliyorum sanırım:(

Madem sizin için çalışıyor emek veriyor seninde sabretmen lazım yani yapacak bir şey yok malesef
Hiç konuşmamış olsanız konuş diyeceğim ama zaten konuşulmuş sürekli aynı konuyu açmak ta iyi olmaz
Sabret demekten başka bir yol bulamadım arkadaşım :26:

Back