- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Bazı erkekler böyledir sürprizlere büyük tepki vermezler erkekler dedim ama bende öyleyim büyük tepkiler veremem yani.Sevgili hanimlar merhaba,
Suan arkadaşımla birlikteyim, bugun arkadasimin sevgilisiyle beraber tanisma yıl dönümü (evli degiler) benim arkadasım gece güzel şeyler yazip sevgilisine yolladi örnek vereyim : seninle ilk tanistigimda hemen bir elektrik denen birsey varya o oldu gibisinde, oda sakayaya vurdu kac volt elektrik dedi.. arkadaşim yazdiklarimi okudun demi dedi sevgilisi ise evet okdum canim dedi, cute diye cevap verdi
Halbuki arkadaşım, ondanda guzel soz beklemisti, mesela iyiki varsin gibi tatz felan.. ama söylemedi..
Arkadasimda biraz bozuldu.. sizce bozulmakla hakli mi? Yada abartiyormu?
Sevgili hanimlar merhaba,
Suan arkadaşımla birlikteyim, bugun arkadasimin sevgilisiyle beraber tanisma yıl dönümü (evli degiler) benim arkadasım gece güzel şeyler yazip sevgilisine yolladi örnek vereyim : seninle ilk tanistigimda hemen bir elektrik denen birsey varya o oldu gibisinde, oda sakayaya vurdu kac volt elektrik dedi.. arkadaşim yazdiklarimi okudun demi dedi sevgilisi ise evet okdum canim dedi, cute diye cevap verdi
Halbuki arkadaşım, ondanda guzel soz beklemisti, mesela iyiki varsin gibi tatz felan.. ama söylemedi..
erkekler boyle degil odun olanlar boyleErkekler niye boyle ya :)
K.bakma ben garip yazdim cunku turkce kendimi pek ifade edemiyorum.Arkadaşın da pek ifade edememiş kendini sanırım.Pek romantik bir cümle değil bu yanlış anlamasın ama.
Klasik odun erkek ne bekliyor ki?O bir de evlenince görsün abartmayıSevgili hanimlar merhaba,
Cok sanslisin canimerkekler boyle degil odun olanlar boyle
benimki ilk ayimizdan 12.ayimiza kadar her ay donumumuzde isyerime cicek getirdi
hala da hem cikmaya basladigimiz tatihi hem tanisyigimizi hem de evlilik yildonumumuzde kutlama yapar
Yani okadar çok seyler yazdiki kendim okudum ve guzrl seyler yazdi. Sadece sevgilisi bu cumleye cevap verdi..bu arada arkadasinizin yazdigi da hic romantik degil yani bana yazsa sevgilim bende dalga gecerdim
Mesela arkadasim iyiki varsin, benim icin cok önemlisin ve yerin herzaman ayridir, ona olan duygularini dile getirdi. Sonra arkadasim dediki : duygularimi anlatim sendende guzel bi soz beklerdim mesela iyiki varsin gibisinde. Sonra kendisi dediki: tabiki iyiki varsin vsvs.Klasik odun erkek ne bekliyor ki?O bir de evlenince görsün abartmayı
Internet uzere tanistilar. Yani.ilk bulusma goz goze gelirsiniz ya yani isindim demek istiyor sanam bunu okadar abartilicak ne var kiz duygularini ifade etmis..Elektrik nedir ama :) saçma geldi bana da ilk gördüğümde elektrik aldım mı dedi?Sanırım bende aynı cevabı verirdim.
sansli oldugumu dusunmuyorum , bu odunlarin alicisi oldugu surece duzelmek yada caba sarfetmek icin bir nedenleri olmuyorCok sanslisin canim
sansli oldugumu dusunmuyorum , bu odunlarin alicisi oldugu surece duzelmek yada caba sarfetmek icin bir nedenleri olmuyor
ben herseyin kadinlarin elinde olduguna inanirim , arkadasinizjn sevgilisi ile kimse beraber olmasa o da bir kadin icin caba sarfederdi bana gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?