bu konu icin ikinci uyelik??
ne guzel dalga gectin bizimle
bravo
basin goge erdi mi acaba?
zavallilarModa oldu
Üstelik belki ilk üyelikleriyle gayet iyi muhabbetimiz olan insanlar. Çok sinir bozucu . Keşke bilsek kimmiş.zavallilar
keske biraz kitap falan okusalar canlari sıkıldıginda belki o zaman kaliteli insan nasil olunur ogrenirler
Normalde ifşa edilmesi gerekmiyor mu ikinci üyeliğin.Sanki öyle okumuştum kurallarda.Yanlış mı hatırlıyorum.Bilelim tabi.Boş oyunları dert sanıp vakit harcıyoruz burda.Ayıp.Üstelik belki ilk üyelikleriyle gayet iyi muhabbetimiz olan insanlar. Çok sinir bozucu . Keşke bilsek kimmiş.
Bence de edilmeli. Ciddiye al,hatta üzül,sonra bir fark et ki,birilerinin hayal ürünü sorununa çözüm aramışsın.Normalde ifşa edilmesi gerekmiyor mu ikinci üyeliğin.Sanki öyle okumuştum kurallarda.Yanlış mı hatırlıyorum.Bilelim tabi.Boş oyunları dert sanıp vakit harcıyoruz burda.Ayıp.
aynisini dusunmistum dile getirmissinizÜstelik belki ilk üyelikleriyle gayet iyi muhabbetimiz olan insanlar. Çok sinir bozucu . Keşke bilsek kimmiş.
Umarım bir cevap alırız,ona göre davranırız bundan sonra da.aynisini dusunmistum dile getirmissiniz
ikinci uyeliklerin aciklanmasi gerektigini dusunuyorum
bu bize yapilan cok buyuk haksizlik
Mune neden ogrenemiyoruz bu kullanicinin kim oldugunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?