- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
çok fedakarlık yaptığınız için belkideMerhaba hanımlar...
Çok mutsuz bir ilişkiden çıktım. Şimdiye kadarki çoğu ilişkimde özellikle evliliğim ve bu son biten ilişkimde
çok mutsuz oldugum için düşündüm ; mutlu hanımlar nasıl başarıyor? Yani eşinden sevgilisinden ilgi alaka gören kadınlar bir şey yapıyor mu bunun için yoksa şans mı?
Bilmiyorum ama bana evlendiğim erkek de, son sevgilim de hep düşman gibi davrandı. Beni mutlu etmek için değil tam tersi sanki üzmek için çabalıyorlardı. Hoşuma gitmeyen şeyleri yapıyorlardı uyarılarıma rağmen. Hatalarımı , açıklarımı arıyorlardı, bulamayınca iş iftiraya kadar vardı. Çok iyi, fedakar hatta enayi durumuna düşecek kadar iyi davranmama rağmen... Bu sorunun cevabını bulamıyorum. Yanlış bişey mi yapıyorum. Ya da çok iyi davrandığım için beni salak mı zannediyorlar?
Karsindaki adamla alakali.. Deger goren, guvenen kadin mutludur..Merhaba hanımlar...
Çok mutsuz bir ilişkiden çıktım. Şimdiye kadarki çoğu ilişkimde özellikle evliliğim ve bu son biten ilişkimde
çok mutsuz oldugum için düşündüm ; mutlu hanımlar nasıl başarıyor? Yani eşinden sevgilisinden ilgi alaka gören kadınlar bir şey yapıyor mu bunun için yoksa şans mı?
Bilmiyorum ama bana evlendiğim erkek de, son sevgilim de hep düşman gibi davrandı. Beni mutlu etmek için değil tam tersi sanki üzmek için çabalıyorlardı. Hoşuma gitmeyen şeyleri yapıyorlardı uyarılarıma rağmen. Hatalarımı , açıklarımı arıyorlardı, bulamayınca iş iftiraya kadar vardı. Çok iyi, fedakar hatta enayi durumuna düşecek kadar iyi davranmama rağmen... Bu sorunun cevabını bulamıyorum. Yanlış bişey mi yapıyorum. Ya da çok iyi davrandığım için beni salak mı zannediyorlar?
Aynen sıradaki maçlara bakmaya basladımşans bence. bazen iyilerine denk geliyoruz bazen kötülerine. sıradaki maçlara bakıcaz, sıkmayın canınızı.
bana da öyle geliyor ama aksi takdirde de yine bir sorun oluşur diye korkuyorumçok fedakarlık yaptığınız için belkide
deveyi diken insanı s.. yaranır demişlerdir. ( ay küfür ettim sanırım)
Aslında benim durumumu özetlediniz aynen böyleyim. Hem tehlike farkettiğimde terk edemiyorum hem de sensiz yapamam mesajını veriyorum hepÇok fazla taviz vermemek ve karşındaki insanı hayatının merkezine koymamak gerekiyor. Çok sevmek farklı birşey bağımlı olmak farklı birşey çünkü.. Çok sevilir ama ölçülü davranmak lazım, yorulmamak yormamak gerekir. Olmadıysa eyvallah deyip dönebilecek cesareti hep taşımak gerek. Bir kez "senden vazgeçemem" mesajını alırsa karşı taraf geçmiş olsun...
Dogru ama o zaman da verilen emeğe acıyorum, zamana acıyorum bir şans bir şans daha vereyim diyorumher ilişkinde el üstünde tutulcaksın diye bişey yok. erkeklere durduk yere iyi davranma. diyelim kötü niyet farkettin hemen terket bi diğerine geç
Çok dogrubi ilişkinin kaderini az seven taraf belirler.
az sev, daha çok kendinle ilgilen.
gamsız ol, onu merkeze koyma vs vs....
şans verdikçe yaralanırsın. bi kez denemen yeterliDogru ama o zaman da verilen emeğe acıyorum, zamana acıyorum bir şans bir şans daha vereyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?