İlişkisinde mutlu olanlar nasıl başarıyor?

kadinistemezse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
1.395
1.244
83
Merhaba hanımlar...

Çok mutsuz bir ilişkiden çıktım. Şimdiye kadarki çoğu ilişkimde özellikle evliliğim ve bu son biten ilişkimde
çok mutsuz oldugum için düşündüm ; mutlu hanımlar nasıl başarıyor? Yani eşinden sevgilisinden ilgi alaka gören kadınlar bir şey yapıyor mu bunun için yoksa şans mı?

Bilmiyorum ama bana evlendiğim erkek de, son sevgilim de hep düşman gibi davrandı. Beni mutlu etmek için değil tam tersi sanki üzmek için çabalıyorlardı. Hoşuma gitmeyen şeyleri yapıyorlardı uyarılarıma rağmen. Hatalarımı , açıklarımı arıyorlardı, bulamayınca iş iftiraya kadar vardı. Çok iyi, fedakar hatta enayi durumuna düşecek kadar iyi davranmama rağmen... Bu sorunun cevabını bulamıyorum. Yanlış bişey mi yapıyorum. Ya da çok iyi davrandığım için beni salak mı zannediyorlar?

çok fedakarlık yaptığınız için belkide
deveyi diken insanı s.. yaranır demişlerdir. ( ay küfür ettim sanırım )

Karsindaki adamla alakali.. Deger goren, guvenen kadin mutludur..
Bir de adamin deger vermesi de bence kişiliğiyle alakali; kimi el ustunde tutar, kimi sevdigini sanip hep canini yakar..
Bi adam kompleksli, takintili, sorunlu ve suclayici ise, ne yapsan da yaranamazsin misal..
Bu yuzdendir zaten, Allah kiymet bilen iyi insanla karsilastirsin duasi..

Her insan her insanla anlaşamaz. Değişik bi cümle oldu ama bu böyle.
Karşılıklı anlayış, güven, saygı çok önemli bi ilişkide. Sinirli biriyle ben yapamıyorum mesela. Çünkü ben çabuk parlayabiliyorum. Yani denge önemli. Birde fazla fedakarlık iyi bir şey değil. Karşılıklıysa ne alâ ama değilse sonu iyi olmuyor.

Çok fazla taviz vermemek ve karşındaki insanı hayatının merkezine koymamak gerekiyor. Çok sevmek farklı birşey bağımlı olmak farklı birşey çünkü.. Çok sevilir ama ölçülü davranmak lazım, yorulmamak yormamak gerekir. Olmadıysa eyvallah deyip dönebilecek cesareti hep taşımak gerek. Bir kez "senden vazgeçemem" mesajını alırsa karşı taraf geçmiş olsun...

her ilişkinde el üstünde tutulcaksın diye bişey yok. erkeklere durduk yere iyi davranma. diyelim kötü niyet farkettin hemen terket bi diğerine geç

Aslında benim durumumu özetlediniz aynen böyleyim. Hem tehlike farkettiğimde terk edemiyorum hem de sensiz yapamam mesajını veriyorum hep

Karşında ki çok önemli sonrası saygı temel olacak is iftira ya kadar geldiyse ise yaramaz birini almışsın hayatına. Bu tipleri niyeti bellidir ve sonrasında gitmek için iftira bile atarlar

her ilişkinde el üstünde tutulcaksın diye bişey yok. erkeklere durduk yere iyi davranma. diyelim kötü niyet farkettin hemen terket bi diğerine geç
Dogru ama o zaman da verilen emeğe acıyorum, zamana acıyorum bir şans bir şans daha vereyim diyorum

Enayilik yapmak, birine yaranicam diye atmadik takla birakmamak, surekli kendinden taviz vermek mutluluk mu getirmeliydi sizce hakikaten. Ben boylesi bir insana arkadas olarak bile saygi duymazken hayatindaki insan sana niye saygi duysun ki? Sevgi dilenciliği yapmak yerine belli bir duruşun, karakterin, kendine saygın olursa eminim daha çok sevilirsin.

Sırf hayatımda biri olsun diye birliktelik yaşamayacaksın , şans işi bu karşındaki kişi sana ters davranıyorsa alttan aldıkça daha da tersleşcek sen nasıl alıştırırsan öyle devam eder , Kendine önem ver sadece karşındaki kişiye değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…